Gräsänka igen

Detta halvåret känns de som jag varit gräsänka mer än jag inte varit det. Eddie är nu iväg i Kina igen, men kommer hem på fredag redan så de är inte så farligt.
Dock lite trist eftersom han var i argentina innan jul, dagen efter han kom hem så fick vi besök av hans kära mor i över två veckor. Hon åkte i tisdags och nu åker Eddie.
Så de där med ensamtid har inte väst på träd den senaste månaden om vi säger så :p

På jobb går allt kanon, byta tjänst från och med den första februari så jag kan komma upp mig ytterligare en bit. Jag är oändligt tacksam och glad att jag får den chansen och det värmer i hjärtat när folk tror på en. Har trots allt inte varit på företaget så väldigt länge. Men jag trivs som fisken i vattnet och tycker verkligen det är roligt att gå till mitt jobb :)

Förutom det har jag och min prins beställt en resa till USA en månad. Kommer att besöka New York, San fransisco, las vegas och Florida (orlando, miami, for lauderdale, osv.) Florida kommer vi att stanna i under två veckor, har hyrt en underbar lägenhet nere på stranden där vi skall unna oss allt man bara kan!
New york blir mellan 5-7 dagar och sen får vi se vad som händer där emellan. Vi längtar och drömmer varje dag rean. Kollar på nätet efter information och sparar undan alla pengar vi kan så vi kan lyxa till det när vi är iväg :)
Det är verkligen ännu en drömresa jag får göra med min drömman! Tre på ett år, det är inte alla som har den turen. Först var de Malaysia, sen Kina och nu USA. Vad mer kan en flicka som jag drömma om?

Nu ska jag fortsätta med att måla vårt sk gästrum och fixa till. Hans mamma har haft det som rum innan, men nu ska vi fixa till det som arbetsrum/gästrum som vi vill ha det (kanske mest jag för Eddie hade nöjt sig med den hemska tapeten som fanns där innan, men å andra sidan gör jag jobbet själv också).

Så dags att arbeta sen e de första inomhusmatchen detta året! Yiha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0