Beijing & styling

Peking var underbart. Shoppingen, maten, livet, mannen min & att vara LEDIG. Det var ljuvligt, fantastiskt och underbart. Jag kan inte förstå att jag redan har varit hemma en vecka.
Handlde en hel del, men inte så mycket som jag gjort om de var för några år sen. Nu var de saker jag "behöver". Vinterjackor, gympaskor, varma tröjor.....
Mat, ja den billigaste middan vi hittade gick loss på 4,50 svenska riksdaler, den normala på en tia och den dyra på en 50 lapp. Så skulle jag lätt kunna leva (och bli tjock *s*).

Samboskapet rullar vidare som tåget, har nyss gjort om vardagsrummet och de blev gudafint! Vita väggar, svart fondtapet och... Ja sen e resten inte klart. Jag vet vad som skall fixas, den e de bara at man skall hitta det med och det är itne det lättaste :) Gardiner, vardagsrumsbord och en skänk.. och en polyesterrya. Sen e de klart :) Men allt skall ju se ut på det sättet som vi vill ha det :)

Jobbet är kalabalik i mitt huvud, det är att göra dygnet runt. Just när man tror att allt har lugnat ner sig kommer det något nytt som vänder upp och ner på hela altet. MEN jag älskar det! Trivs makalöst bra på mitt jobb. :)

Näst blir det tyskland och julmarknad och till vintern blir de en sväng om sydafrika :)
Nu e de dax att leta gardiner på nätet!RSS 2.0