Mittiveckanmys :)

Jag sitter i soffan och skriver. Så gott det är att ha trådlöst nätverk, fick aldrig det at funka i min förra lägenhet. Så mycket skönare att sitta med datorn i knät i vår stora hörliga soffa än att sitta vid ett trist bord.

Vi har alldeles snart fått klart det som skall göras hör hemma.

Sovrummet blev klart redan innan jag flyttade in. Det enda som skall göras är en sängavel som vi skall bygga själv.
Hittade en som vi ville ha men den kostade sisådär en halv miljard och är supernenkel att bygga :)

Något i denna stilen skall det bli, fast utan de där borden på sidorna och med mindre mysigare spotar i. Och inte i mörkbrunt heller :)

Har bara varit tusen andra projekt att fixa här hemma nu. Har gjort klrt vardagsrummet alldeles snart. Målning och en tapetserad fondvägg är klart sedan några veckor men nu har vi letat oss blodiga efter en skänk i vitt att ha här inne.

Så äntligen i helgen hittade vi en som vi köpte och hämtade idag. Nu modifierar vi den som vi vill ha den. Jag sitter just nu och tittar på Eddie som sågar av benen på den så att den inte är så hög :) Sen skall jag tapetsera lådorna i svart, samma som vår fondvägg.

Har köpt kuddar, gardine och lite ljus som gör det hemtrevligt, satt upp TV på väggen och möblerat om. Enda som återstår just nu är att vi skall fixa soffbordet. Har en bred pall som tillhör soffan som vi skall fixa en typ av bräda på så det fungerar som bord. Jag ville egentligen ha ett vitt stilrent bord, men någon gång får ju envisa Annie vika sig :)


RSS 2.0