Singapore - Malaysia!

Dagen å jobb gick SÅÅÅÅÅ slött. Trots jag bara jobbade 7-13.30. Men om man kollar på klockan varje minut kan de knappast gå fort.

Sen jag slutade har de dock gått SÅ fort istället. Först fixa naglar, sen träna två timmar, hem o fixa, mormor på besök, fortsätta fixa. Inpackning i hår, städa, tvätta, packa de sista. Och nu e klockan plötsligt åtta!

Resfebern har inte infunnit sig ännu, men de kommer att komma när man lugnar ner sig lite :)

Resan kommer att innehålla singapore, perhentian island, taman negara (national park), kuala lumpur och tioman island, for sure. Sen vet man inte vad som infinner sig på vägen. och om kanske något av stoppen på vägen inte blir av till förmån för något annat :)

Det enda jag vet är att vi landar i singapore när de e kväll där på fredag (17 timmars flyg. Köpenhamn-istanbul, istanbul-singapore). Där sover vi en natt som redan e bokad eftersom de e dyrt att bo där, lättare att hitta billigt alternativ hemifrån ju :)
Sen e allt...... bara njuta och ta de som de kommer :)

Så. Om en månad e man tillbaka, till dess!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni får en underbar resa!

2010-03-17 @ 21:22:07
Postat av: Tuva

Hej!Vi har gjort "samma" resa som ni ska göra med ungefär samma stopp. Det låter som en bra planering! Vill bara tipsa på Cameron highlands också, i alla fall om ni vill ha en paus från den tropiska hettan som kan vara påfrestande efter ett par veckor (hur länge ska ni vara iväg?). Vi reste visserligen i juni, kanske annorlunda. Men det var riktigt härligt att komma upp i bergen.Hör av dig om ni vill ha fler tips.Mvh Tuva (old classmate from media)

2010-03-19 @ 21:57:33
Postat av: Världens bästa Nina

Lagom avundsjuk man blir nu. :P Ha det så trevligt där borta!

2010-04-06 @ 13:34:19
URL: http://snottra.blogg.se/
Postat av: Annie

Tuva: Oj du var ju inte den jag förväntat mig en kommentar av här precis :) Synd jag inte såg den kommentaren innan, alltid bra med lite tips! Hoppas allt är bra med dig!

2010-04-26 @ 21:00:34
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0