Singapore - Malaysia!

Dagen å jobb gick SÅÅÅÅÅ slött. Trots jag bara jobbade 7-13.30. Men om man kollar på klockan varje minut kan de knappast gå fort.

Sen jag slutade har de dock gått SÅ fort istället. Först fixa naglar, sen träna två timmar, hem o fixa, mormor på besök, fortsätta fixa. Inpackning i hår, städa, tvätta, packa de sista. Och nu e klockan plötsligt åtta!

Resfebern har inte infunnit sig ännu, men de kommer att komma när man lugnar ner sig lite :)

Resan kommer att innehålla singapore, perhentian island, taman negara (national park), kuala lumpur och tioman island, for sure. Sen vet man inte vad som infinner sig på vägen. och om kanske något av stoppen på vägen inte blir av till förmån för något annat :)

Det enda jag vet är att vi landar i singapore när de e kväll där på fredag (17 timmars flyg. Köpenhamn-istanbul, istanbul-singapore). Där sover vi en natt som redan e bokad eftersom de e dyrt att bo där, lättare att hitta billigt alternativ hemifrån ju :)
Sen e allt...... bara njuta och ta de som de kommer :)

Så. Om en månad e man tillbaka, till dess!

Tjohej! 8 dagar kvar!!!

Om 8 futtiga dagar tar vi vårt pick och pack och flyger till Singapore för att sedan dra vidare till Malaysia!
Undrar vart tiden blev av????

Blir en lätt packning som e klar redan i princip. Nåt par shorts, en kjol, en klänning och nårra linnen. Resten inhandlas på plats :) Vet ju hur de varit i thailand de andra gångerna. Man har i princip inte använt något man haft med sig eftersom man köpt så mycket där.

Denna veckan e mit hjärta i Kina på tjänsteresa och kommer ham på lördag. Trist att han e iväg veckan innan vi ska iväg men å andra sidan uppskattar vi den lediga tiden tillsammans desto mer då.
Dessutom ger det mig tid att träna ÄNNU mer än vanligt och de gör jag gärna inför kommande bikinisäsong.

Min diet gick åt skogen då min magkatarr satta igång med obeveklig styrka för tre veckor sedan! De bara small till o sen satt jag där. Bara att äta ordentligt och med jäma mellanrum hela dagen.
Så jag fick återgå till min normala kosthållning istället med mer frukt mellan måltiderna.
Och NU e de äntligen bra igen.
Så jag gick itne ner mina fyra kilo, men väl två plus att kroppen e stemslimmad. Så de hade kanske varit en omöjlighet att tappa två till och se normal ut.

I helgen kommer kära morbror Bosse ner från huvudstaden för att hälsa på så skall försöka att spendera så mycket tid med honom som möjligt.
Skall även lägga slingor i håret för att ljusa upp de lite. Ser fräschare ut inför resan :D

Nu skall jag förbereda de sista inför resan!

RSS 2.0