Aktiva Annie

Nej jag kan ju säga att de lir inte mycket tid över för internetanvändande dessa dagar.
Mitt liv är fullt upptaget av träning, jobbet och min prins.

Träningen rullar på i samma takt som vanligt, har tagit det lite lugnt sen vi kom hem, men nu är det full fart framåt som gäller igen :)

Jobbet har det varit mycket med just nu, en kille som sa upp sig nu mitt inför högsäsongen och semestrar och allt. Så det har varit till att aktivt söka upp någon som kan passa in i vår grupp och nu har vi hittat en killesom började i veckan. SÅ förutom att hitta en ny har det varit intervjuer, möten, schemaändringar, ändring av arbetstider, övertid och en del helgarbete som inte tillhör vanligheterna för mig.

Och förutom det skall det finnas tid att umgås med vänner, familj och min älskade. Varje helg nu denna månaden har varit fullt uppbokad av bröllop, studenter och annat spännande.
Så helgen som gick nu ville vi ta till bara oss så vi tog oss till danmark och fredriksborgs slott. Väldigt vacker park där vi spenderade hela dagen i solen.Idag var vi ute hos Eddies gudföräldrar och deras barn och barnbarn. Alldeles underbara människor som får en att skratta och må bra. En typisk bullrig härlig familj som jag trivs jättebra i.
Dock blev de mycket "barnprat" gällande mig och Eddie. Förlovning, flytta ihop och barn :) Men de e smäll man får ta när man itne är som alla andra sm hoppar in i förhållande och skall ha allt på samma gång.
Inget fel i det, det är ara det att det inte är vi :)
Allt är underbart som det är och vi är alldels för egoistiska för att tänka på barn, förloving känns inte som något vettigt eftersom de e så bra som det är, vad visar egentligen en ring? Och flytta ihop, ja de e ngt som kommer men båda har dåliga erfarenheter av detta :)

Helgen som kommer blir hektisk även den. Student i åhus på fredagen, sen loppis med micke o sandra på lördagen (sälja så, inte köpa saker) och sen på kvällen blir de stan med morbror bosse eftersom han e nere :) Och söndagen... ja då e de jobb igen :)

Men SEN, ehlegn efter de e jag ledig fredag till söndag så då skall vi åka iväg och hyra av stuga, fiska och njuta av bara oss själva. En liten födelsedagspresent till Eddie eftersom han blir hela 33 år gubbe nästa vecka :)
Självklart skall de även bli en riktig present till honom med, men de avslöjas inte (kan vara för att jag inte har en ANING om vad jag skall fixa till honom :p...)

Sommaren kommer att bli hektisk med en massa jobb... och antagligen en del strul  eftersom det är två nya på avdelningen plus två vikarier (jätteduktiga sådana men de gör inte allt det som vi gör i vamliga fall utan endast det primära).
Så i slutet av sommaren har vi planerat in en långhelg i stockholm, skärgården och kanske även en kryssning om vi hittar en som passar oss :)

Annars är väl allt som vanligt i guess :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0