Lycka som varar!

Jag har aldrig i mitt liv fått känna en sådan lycka som jag gör nu.
Eller det är kanske fel, men aldrig har en annan människa fått mig att vara så lycklig, och deffinitivt inte så lång tid oavbrutet.
Visst kan vi tjafsa lite, men de löser sig alltid medengång och det är underbart. ingen av oss vill jiddra eller vara oense, därför är vi det inte heller.

Mest är vi de dära dryga kärleksparet som inte kan släppa varandra med blicken eller med händerna för den delen.
Var på "kalas" för farbror leif i helgen och mamma visa foto på mig och E för släkten.
"Ja och där har du de två och de sitter på precis samma sätt där som nu" skrattade hon.
Och jodå, satt i E's knä som vanligt och mös.

Vi har ett underbart förhållande och det blir bara bättre och bättre hela tiden! :-)

Finns även andra mycket spännande saker som hänt i mitt liv, men de är inte fullt delbara med allmänheten ännu, men de kommer när de kommer :)

Jobbet rullar på i 190 och jag älskar det, trivs som fisken i vattnet även om det vart en jobbig månad där just nu eftersom en slutat och en är sjukskriven, men de e sånt som man får reda ut när man har hand om en avdelning.

Imorrn fyller kära farmor 80 (herregud säger jag!) så jag och Eddie ska dit efter jobb, hon har öppet hus hela dagen.

Nästa vecka åker min kärlek till argentina med jobb. man skulle kunna tro att jag e avundsjuk, men NEJ. Han skall allra längst ner i landet, han kan i princip kast sten på sydpolen ;) Där e nollgradigt och itne alls kul. Have fun älskling!

Mys!

Eddies födelsedag blev precis så uppskattad som jag hade hoppats på. Jag fixade picknick inomhus eftersom de var för kallt att vara ute.
Så När han kom var de uppdukat med filt, levande ljus och mat på golvet.

Där käkade vi och mös i ett antal timmar och bara snackade skit. Inget speciellt egentligen men jag vet att han alltid har fest när han fyllt år innan eftersom han inte haft "någon", så detta gjorde de helt åt andra hållet mot vad han är van vid.
Presenterna blev ett par handskar att åka rullor i (som han tjatat om att han behöver), två par snygga shorts (eftersom jag itne gillar de han gillar) och han tyckte om dem båda, sist men inte minst fick han en snygg ram med ett foto på malaysia av oss.
Och dessutom helgen som kommer nu. E lediag tillsammans fredag lördag söndag.
Nu har vi äntligen figurerat ut vad vi ska hitta på.
Imorrn tränar vi båd apå morgonen, åker in i stan och käkar frukost och sen ska vi ta oss upp till Mölle. Ska visst vara supermysigt där! Sen blir de att cirkulera rundor i skåne och ha de mysigt. Åka hem på kvällen, ta en runda på stan, natta tillsammans och sen har vi hela lördagen med då vi tänka åka till glimmingehus eftersom de har någon specielldag där med riddaruppvisning, medeltida marknad och liknande. Kan vara lite annorlunda :)
Sen utöver de får vi se vad vägarna har att erbjuda oss :) Sol hoppas vi på iaf :DEddie

Idag fyller min fina pojkvän år. Gammal blir äldre, 33 år :)

Blir itne mycket firande idag, mer än att jag har fixat och trixat en del för en fin kväll. Sen blir de till att åka iäg till helgen så jag håller tummarna för fint väder! Blir då antagligen halmstad som det ser ut nu.

Nu ska jag fortsätta fixa inför kvällen, ska bli väldans mysigt och lite udda :)

Aktiva Annie

Nej jag kan ju säga att de lir inte mycket tid över för internetanvändande dessa dagar.
Mitt liv är fullt upptaget av träning, jobbet och min prins.

Träningen rullar på i samma takt som vanligt, har tagit det lite lugnt sen vi kom hem, men nu är det full fart framåt som gäller igen :)

Jobbet har det varit mycket med just nu, en kille som sa upp sig nu mitt inför högsäsongen och semestrar och allt. Så det har varit till att aktivt söka upp någon som kan passa in i vår grupp och nu har vi hittat en killesom började i veckan. SÅ förutom att hitta en ny har det varit intervjuer, möten, schemaändringar, ändring av arbetstider, övertid och en del helgarbete som inte tillhör vanligheterna för mig.

Och förutom det skall det finnas tid att umgås med vänner, familj och min älskade. Varje helg nu denna månaden har varit fullt uppbokad av bröllop, studenter och annat spännande.
Så helgen som gick nu ville vi ta till bara oss så vi tog oss till danmark och fredriksborgs slott. Väldigt vacker park där vi spenderade hela dagen i solen.Idag var vi ute hos Eddies gudföräldrar och deras barn och barnbarn. Alldeles underbara människor som får en att skratta och må bra. En typisk bullrig härlig familj som jag trivs jättebra i.
Dock blev de mycket "barnprat" gällande mig och Eddie. Förlovning, flytta ihop och barn :) Men de e smäll man får ta när man itne är som alla andra sm hoppar in i förhållande och skall ha allt på samma gång.
Inget fel i det, det är ara det att det inte är vi :)
Allt är underbart som det är och vi är alldels för egoistiska för att tänka på barn, förloving känns inte som något vettigt eftersom de e så bra som det är, vad visar egentligen en ring? Och flytta ihop, ja de e ngt som kommer men båda har dåliga erfarenheter av detta :)

Helgen som kommer blir hektisk även den. Student i åhus på fredagen, sen loppis med micke o sandra på lördagen (sälja så, inte köpa saker) och sen på kvällen blir de stan med morbror bosse eftersom han e nere :) Och söndagen... ja då e de jobb igen :)

Men SEN, ehlegn efter de e jag ledig fredag till söndag så då skall vi åka iväg och hyra av stuga, fiska och njuta av bara oss själva. En liten födelsedagspresent till Eddie eftersom han blir hela 33 år gubbe nästa vecka :)
Självklart skall de även bli en riktig present till honom med, men de avslöjas inte (kan vara för att jag inte har en ANING om vad jag skall fixa till honom :p...)

Sommaren kommer att bli hektisk med en massa jobb... och antagligen en del strul  eftersom det är två nya på avdelningen plus två vikarier (jätteduktiga sådana men de gör inte allt det som vi gör i vamliga fall utan endast det primära).
Så i slutet av sommaren har vi planerat in en långhelg i stockholm, skärgården och kanske även en kryssning om vi hittar en som passar oss :)

Annars är väl allt som vanligt i guess :)

RSS 2.0