Moving in

Ja men gomorron då. Eller gokväll e väl kanske bättre uttryckt vid denna tidpunkten.
De senaste veckorna har mestadels bestått av arbete för min del. 6 daar i veckan vilket innebär en ynka ledig dag i veckan. dessutom har jag arbetet alla helger.
MEN denna helgen e den sista i rad, den e de bara varannan sommaren ut och när hösten kommer är jag tillbaka till att inte jobba helg alls igen. (eller åtminstone bara när jag vill göra det).
Lönen kommer dock att vara sjukt bra nästa gång med tanke på allt ob jag får. :-)
Kan vara bra för att lägga undan till spännande saker under hösten.

Planen är att jag ska åka med till Kina nästa gång han åke iväg med jobbet. Hade varit sjukt spännande om jag hade kunnat följa med. Problemet är bara att han får reda på det ganska precis innan han ska iväg och jag måste veta det några veckor innan för att jag skall hinna med att ta semester.
Blir en långweekend isåfall iaf.
Shoppa, äta gott och se vad som finns att se i Peking.

Annars har de vl inte hänt så värt mycket då jag spenderar största deleln på att jobba och träna.
Träningen håller jag hårt i, det är det siata i mitt liv jag tummar på. Många har frågat om jag tränar lika mycket som vanligt när jag jobbar så mycket. Men för mig är det en självklarhet att göra det.
Träningen är ju det som ger mig kraft att orka med dagarna.
Sen att jag e trött som en pensionär på kvällarna är en annan femma. (ögonen går tex i kors just nu).

Eller hänt och hänt, vi sysselsätter oss dagarna i ända, är det inte äta ute så åker vi iväg, tränar, cyklar, åker rullor eller ja..... Men de e ju vår vardag, vi gör något mest hela tiden :)
Så snabb resume.student hos lillkusinen. Stiiga pågar.
(David tog studenten nära Åhus, trevlig kväll, lite kallt och underbart sällskap. Fina morbror var nere från Stockholm. Kusinen hade blivit vuxen och familjen var samlad)grillkväll hos mamma & pappa
(Efter en underbar biltur runt halva Österlen med massa trevligt landade vi till slut hemma hos mamma och pappa för att grilla, ys och busa med hundar och katter.)


en av få soldagar jag fick denna sommar
(en cykeltur runt halva malmö tillsammans med min älskade slutade med en picknick mellan ribban och Bo01 på en trevlig gräsmatta. Lite sol kan man allt få de få dagar man hinner)


Wille älskar solbrillor
(Middag hos älskade mormor tillsammans med lillebor och familj. Wille tyckte de var super att få låna pappas brillor, terra oss och dra i allt som finns. Världens underbaraste kille!)


Middag på hickory tillsammans med mormor, Micke, Sandra, Wlle & Eddie.
(Tog ut mormor och bjöd henne på middag som et försök att återgälda allt som hon alltid gör för oss alla alltid. Det räcker itne på långa vägar en det är en början och hon uppskattade det verkligen. )


En annan sak som värmer hjärtat nu är att vi två "vi går så sakta fram at vi knappt rör oss" har kommit fram till att vi skall hitta en gemensam lägenhet. (problemet är bara att de e bostadsbrist i malmö men de e ju ingen ko på taket som det är nu).
Jag vill inte bo hos honom eller att han skall bo hos mig eftersom det är "mitt" eller "hans" plus att båda bott med andra i de lägenheterna innan.
Så vi söker efter en fin fyra i ett trevlig område i stan. Eller ja, vi ska göra det inom nära tid iaf.
Även om det inte kommer hända inom de närmaste månaderna känner jag att det känns rätt. På riktigt. Det är denna människa jag vill leva med alla mina dagar som det känns nu. och så har e aldrig kännts förr. Jag har knappt vetat om jag vill vara med en människa veckan ut.
Men denna gången är det på riktigt, så därför skall vi också hitta något som vi verkligen vill ha, inte som vi bara kan tänka oss.

RSS 2.0