träningen

Träningen går som den skall, håller även igen extra på maten mot min i vanliga fall minimala vardagsdiet.
Har sysselsatt mig med förbränning till största delen förra veckan och även de två dagar som gått denna veckan.

Blev två timmar på gymmet måndag, tisdag, torsdag, fredag. Fyra timmars promenad i lördags och match i söndags.
Igår två timmars gym och idag 1,5 timme på gymmet.
(begränsades av min sjuka huvudvärk!)
Imorrn blir det vilodag eftersom jag och söt ska handla inför helgens middag, plus käka lite ute tillsammans. E toksugen på Thai. Tänkte först fixa käk hemma, men tänkte om :)

Torsdag och fredag är det två timmars pass på gymmet igen. Lördag och söndag är inte bestämda ännu, kan jag klämma in långpromenader där är det mer än tillräckligt för mig, men de återstår att se lite hur vädret ser ut.

Känns riktigt bra, trots att jag har tokvärk i hela kroppen som det är nu. Mina ben är helt förstörda efter söndagens match. Har trots allt haft ett uppehåll med fotbollen i en månad nu ju, så de känns att man använder musklerna i benen på ett sätt man inte har gjort på ett tag.

Ska bli spännande att se hur snabbt jag kan np mina resultat som jag vill och om jag klarar att hålla mig till denna dieten mer än två veckor. Kroppen protesterar lite redan. Huvudvärk bland annat.
Morgonen blir de en fullkornsmacka tillsammans med yoghurt med russin & kanel, mellanmål två clementiner, lunch är lite grönsallad, lite majs och en avocado med en bit feta, mellanmål ett äpple och en clementin innan träning (hinner inget annat på väg från jobb till träning) och middag blir yoghurt med russin och kanel tillsammans med mörkt bröd eller en morot.
Blir de inte resultat på det så vettefan när de blir de. Klarar mig galant på intaget, blir inte hungrig eller så, men kan hända att kroppen protesterar med så hård träning.

Ja den som lever får se resultaten. Man måste ju vara i perfekt shape inför bikinisäsongen. Bara två månader kvar ju!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gumman du kan inte väga mycket med tanke på de bilder man ser. Du är mager i ansiktet! Hur mycket vill du gå ner till och vad väger du nu?

2010-01-12 @ 21:59:37
Postat av: Anonym

vill bara skriva att det du håller på med är direkt livsfarligt! din kropp behöver mycket mer mat om du tränar så mycket som du skriver! Va rädd om dig!

2010-01-13 @ 10:47:10
Postat av: Anonym

Du har diciplin på dig själv, jag beundrar dig! Själv är man för svag. Undrar också vad du väger och vad ditt mål är?

2010-01-13 @ 12:19:35
Postat av: Annie

Oj anonymt värre här!

1: Jag ligger på min trivselvikt nu men eftersom vi ska iväg vil jag ha råd att gå upp utan att gå över den vikt jag ligger på nu :)

2: Jag känner min kropp och vet hur jag kan och inte kan pressa den. Äter så att jag får i mig nödvändiga fetter och proteiner. men tack för omtanken! :)

3: Tack, men beundra är ingen bra idé, för de kan gå åt fel håll om man inte håller koll! :)

2010-01-18 @ 18:06:19
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0