StyrkaTräningen går bra. Förra veckan var de mycket träning tillsammans med Eddie. Pass hela veckan, det är LÄNGESEN jag gjorde de. men det var skönt att chocka kroppen lite och göra något man inte är van vid.
Imorrn blir de sista passet på sats, box och de ska blir sjukt kul tycker vi båda.

Idag var de två timmar på gymmet, en timmes förränning, en timmes styrka. Onsdag blir de samma och torsdag ska jag träna tillsammans med Cattis på värnhem. Fredag blir e långpass eftersom jag e ledig.Jobar dock hela helgen så jag vet itne riktigt hur jag ska göra där. Tror de blir en vilodag på lördag och sen ett morgonpass på söndag innan jobb.
Skönt med ett gym som har öppet dygnet om :) Man har ingen ursökt alls at inte träna när man alltid kan gå dit. Innan jobb och efter jobb hur man än jobbar.

Kroppen är snygg nu och jag e faktiskt nöjd, tro de eller ej. Vill dock fortfarande ner två kilo till innna vi åker men de kan bli svårt. Kan itne äta bättre eller träna mer än jag gör nu. Tror inte de finns mycket fett kvar på in kropp eftersom allt nu är omvandlat till rena muskler Därför kan de vara svårt att gå ner, man dock slimma till kroppen lite extra kanske?

Nej nu är de tid för en dusch och sedan är de jobb till åtta ikväll.

Kommentarer
Postat av: Therese

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-11 @ 03:20:13
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0