Ojoj.

Det var inte igår som jag skev här märker jag! Min tid läggs inte direkt på nätet nuförtiden, finns så mycket annat spännande att sysselsätta sig med.
Märker hur mitt liv har förändrats sedan jag slutade med att ha två(tre-fyra) jobb på samma gång. Jag har alltid tyckt att pengar var allt, men egentligen är det kärleken till de nära som betyder allt i världen. Jag insr nu att jag mår tiotusen gånger bättre nu än vad jag någonsin gjort i mitt liv!
Jag har allt jag vill ha (förutom en fet lön på kontot varje månad). Jag har ett LIV! Jag hinner umgås med människor i min närhet, jag hinner sova, jag hinner njuta. Jag hinner MÅ BRA!
Jag har avslutat min träning på MAI där jag varit de senaste fyra åren och istället har jag köpt mig ett kort på 24 seven. För ynka 995:-. De hade ett erbjudande när de öppnade i limhamn så jag och Cattis stod frusna i kö i TVÅ timmar för att få detta. Hade inte en aning om att man skulle behöva stå så länge!
Min fina Eddie vr också med fast han itne skulle ha ett kort. Stod och väntade tåligt, värmde mig och var bara så underbar som han alltid är.
"Tack för du orkade vara med hjärtat".
"De e sånt man gör för varandra".
Veckan som gått nu har vi provtränat på sats. O man går in på deras hemida får man fem gratis träningstillfällen så jag såg det som en trevlig grej för att hitta på något tillsammans och E var såklart på direkt.
I måndags körde vi "shape", igår körde vi "crosstraining", imorrn blir de "bodycombat". Sen ska vi hinna med core och antagligen box också.
Skitkul att få träna pass tillsammans med.
Försöker få honom att köpa kort på 24 seven när hans andra går ut. Inte för att träna tillsammans alltid, men för att man skall kunna göra de lite då och då. Och för att han kan få mig att ta så mycket tyngre vikter när han e med och kan hjälpa mig.
Tiden rusar fram och nu e de bara en och en halv månad tills vi åker, Har börjat kolla en hel del på vad vi ska sysselsätta oss med där nere. Finns så mycket så de gäller att man kan och vill prioritera annars kommer man att lägga alldeles för mycket tid på att resa runt.
Imorrn blir de som sagt bodycombat, sen solning och mat här hemma. Lördagen skall jag träna sen träffa Kristian i stan och på kvällen kommer jag at fixa till en trevlig kväll för mig och Eddie här hemma.
Söndagen blir de.... ja slappedag antar jag. Gymmet om jag känner att jag måste ta mig dit också, sen blir de middag hos mormor på kvällen.


Försöker hinna med att träffa underbara Wille så mycket jag kan med, men de blir tyvärr mest bara på helgen. Han har blibit så STOR nu. Snart springer han runt som om han aldrig har gjort annat! Var på IKEA med Wille, Micke, Eddie och mormor förra helgen. Mest var jag med Wille, busade, pussades och mös.

Han e så rolig nu när han hänger med på allt och man kan få igång honom.

"faster ska lära dig ALLT skit hon kan!"


Kommentarer
Postat av: Elina

Kul sida! Hur länge har du haft din sida?

2011-07-12 @ 23:00:48
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0