Fredagsledighet

Imorrn e min enda lediga dag denna veckan. Jobbar helg för en gångs skulle eftersom en av "mina anställda" har semester. Då blir de på min lott tt jobba helg. Inget som stör mig egentligen då jag alltid jobbat helg förr.

Så imorrn ska jag nanna kudden lääääänge. (hoppas jag) Sen blir de två timmar på gymmet och sedan inhandla lite gott inför kvällens middag. Blir en myskväll med min prins här hemma...

Igår var vi ute och käkade. Eddie bjöd ut mig på plockepinn. Mycket trevligt ställe ska jag säga. Tapas. Problemet är bara att de e så så lite per rätt att man iten hinner bli mätt innan priset stigit till skyn :p
Mysigt var de iaf och väldigt trevlig stämning. Hemma blev de ett bad och lite "mys" innan de var dags för bingen.

Idag började jag sent. 14.00 närmare bestämt, men ändå fick jag ta mig upp halv åtta eftersom intelligenta annie hade glömt sina nycklar så jag kunde itne sova kvar.
Idag harjag uppehållt mig med att träna på 24seven på Entré tillsammans med Cattis. Var riktigt kul! Hon tar bra med vikt för att vara tjej som inte styrketränat innan. Nästan samma vikt som mig (med modifikation). Plus att hon kan stötta mig så jag kan ta tyngre vikter med.

Började med 30 minuter på crosstrainern, sen körde vi bröst och mage inne i gymmet innan vi varvade ner(?) med tio minuter till på crossen. Jag var lagom genomkörd efter de passet så jag e nöjd.
Jobb nu till åtta och nu sitter jag och försöker hitta trevliga recept för lite inspiration till morgondagen.

Har varit så himla kass på de här med att laga mat sen jag träffade E. Eftersom vi oftast ses sent på kvällen blir de att man inte lagar mat. Så nu på senaste har vi försökt att bli bättre på de och jag gillar de verkligen. Både att få passa upp honom med god mat och att bli uppassad med god mat :-)
Me like :)

Snart reser vi även iväg. Känns märkligt att tiden går så fort. Känns som om vi precis bokade resan. Innan vi ska iväg ska de lilal svinet res till Kina ytterligare en gång för att jobba en vecka. Han var ju där precis för fan! Jag vill med ha ett jobb där man får resa lite :p


StyrkaTräningen går bra. Förra veckan var de mycket träning tillsammans med Eddie. Pass hela veckan, det är LÄNGESEN jag gjorde de. men det var skönt att chocka kroppen lite och göra något man inte är van vid.
Imorrn blir de sista passet på sats, box och de ska blir sjukt kul tycker vi båda.

Idag var de två timmar på gymmet, en timmes förränning, en timmes styrka. Onsdag blir de samma och torsdag ska jag träna tillsammans med Cattis på värnhem. Fredag blir e långpass eftersom jag e ledig.Jobar dock hela helgen så jag vet itne riktigt hur jag ska göra där. Tror de blir en vilodag på lördag och sen ett morgonpass på söndag innan jobb.
Skönt med ett gym som har öppet dygnet om :) Man har ingen ursökt alls at inte träna när man alltid kan gå dit. Innan jobb och efter jobb hur man än jobbar.

Kroppen är snygg nu och jag e faktiskt nöjd, tro de eller ej. Vill dock fortfarande ner två kilo till innna vi åker men de kan bli svårt. Kan itne äta bättre eller träna mer än jag gör nu. Tror inte de finns mycket fett kvar på in kropp eftersom allt nu är omvandlat till rena muskler Därför kan de vara svårt att gå ner, man dock slimma till kroppen lite extra kanske?

Nej nu är de tid för en dusch och sedan är de jobb till åtta ikväll.

Ojoj.

Det var inte igår som jag skev här märker jag! Min tid läggs inte direkt på nätet nuförtiden, finns så mycket annat spännande att sysselsätta sig med.
Märker hur mitt liv har förändrats sedan jag slutade med att ha två(tre-fyra) jobb på samma gång. Jag har alltid tyckt att pengar var allt, men egentligen är det kärleken till de nära som betyder allt i världen. Jag insr nu att jag mår tiotusen gånger bättre nu än vad jag någonsin gjort i mitt liv!
Jag har allt jag vill ha (förutom en fet lön på kontot varje månad). Jag har ett LIV! Jag hinner umgås med människor i min närhet, jag hinner sova, jag hinner njuta. Jag hinner MÅ BRA!
Jag har avslutat min träning på MAI där jag varit de senaste fyra åren och istället har jag köpt mig ett kort på 24 seven. För ynka 995:-. De hade ett erbjudande när de öppnade i limhamn så jag och Cattis stod frusna i kö i TVÅ timmar för att få detta. Hade inte en aning om att man skulle behöva stå så länge!
Min fina Eddie vr också med fast han itne skulle ha ett kort. Stod och väntade tåligt, värmde mig och var bara så underbar som han alltid är.
"Tack för du orkade vara med hjärtat".
"De e sånt man gör för varandra".
Veckan som gått nu har vi provtränat på sats. O man går in på deras hemida får man fem gratis träningstillfällen så jag såg det som en trevlig grej för att hitta på något tillsammans och E var såklart på direkt.
I måndags körde vi "shape", igår körde vi "crosstraining", imorrn blir de "bodycombat". Sen ska vi hinna med core och antagligen box också.
Skitkul att få träna pass tillsammans med.
Försöker få honom att köpa kort på 24 seven när hans andra går ut. Inte för att träna tillsammans alltid, men för att man skall kunna göra de lite då och då. Och för att han kan få mig att ta så mycket tyngre vikter när han e med och kan hjälpa mig.
Tiden rusar fram och nu e de bara en och en halv månad tills vi åker, Har börjat kolla en hel del på vad vi ska sysselsätta oss med där nere. Finns så mycket så de gäller att man kan och vill prioritera annars kommer man att lägga alldeles för mycket tid på att resa runt.
Imorrn blir de som sagt bodycombat, sen solning och mat här hemma. Lördagen skall jag träna sen träffa Kristian i stan och på kvällen kommer jag at fixa till en trevlig kväll för mig och Eddie här hemma.
Söndagen blir de.... ja slappedag antar jag. Gymmet om jag känner att jag måste ta mig dit också, sen blir de middag hos mormor på kvällen.


Försöker hinna med att träffa underbara Wille så mycket jag kan med, men de blir tyvärr mest bara på helgen. Han har blibit så STOR nu. Snart springer han runt som om han aldrig har gjort annat! Var på IKEA med Wille, Micke, Eddie och mormor förra helgen. Mest var jag med Wille, busade, pussades och mös.

Han e så rolig nu när han hänger med på allt och man kan få igång honom.

"faster ska lära dig ALLT skit hon kan!"


RSS 2.0