Underbara vår!

När våren kommer till stan är livet underbart! Man vaknar lätt på morgonen, dagen går som en dans och man slipper vara så himla trött om kvällarna :) Pensionärs annika börjar så smått dra sig undan igen :D

Helgen som gick spenderades tillsammans med mina nära och kära.
Fredagen spenderade jag tillsammans med E och tog de lungt, lördagen blev de frukost hos mormor med Micke, Wille, Sandra och Eddie. Sen stannade jag och pratade med mormor ett tag medan E tränade. Sen var de en härlig dag i solen på Bo01 tillsammans med mitt hjärta.

Vi kom på att de bara fanns flott att äta där så vi handlade musli, yoghurt och jordgubbar på ica maxi. Fixade en mugg på ett cafe och hittade en sked, sen satte vi oss och blandade de på bryggan. Smakade sommar så de skrek om det!

Söndagen blev de fört frukost på nian nere vid kronprisen. Testa deras frukostbudde på helgen om ni inte gjort de. Riktigt trevlig för bara 69:-, inget att klaga på där inte :) Njöt i solen någon timme och tog sedan en österlenstur tillsammans, via ystad innan vi grillade hemma hos mina föräldrar i vollsjö.... Underbart! De luktar vårkänslor långa vägar!

VEckan e de jobjobbjobb. Vi har massvis att stå i nu så dagarna bara flyger förbi. Igår var de Garva comedyclub på Harrys med lite folk. Riktigt trevligt måste jag säga. Vissa komiker sög duktigt medan andra var riktigt bra :)


Annars känns de som hela maj är uppbokad. Är något varje helg nu. Både underbart och lite stressande.

Helgen som kommer de de valborg på fredagen, där blir de grillning i parken och sen lite trevlig tillställning hhos en av Eddies vänner innan och efter bålet. Lördagen e de väl bara städning av min il som e inbokat, men de kan TA SIN TID! SÖndagen e vi inbjudna till Jonas. Sen e helgen slut.

Helgen därpå fyller mamma 50 på fredagen och sen på lördagen e de fest med jobb och sen e de söndag och helgen e slut.

Ytterligare en helg efter de är det bröllop för en av Eddies bästa vänner, plus att mormor fyller år, plus att Wille REDAN fyller ett år. Min vacka lilla prins!

Sen den sista helgen är det jobbhelg för min del.

Sen var denna månaden slut. Aj tusan, de gick unnan!

Nej nu e de dags för en dusch efterso jag både spelat macth och gymmat idag. Välbehövligt!

O imorrn ska de visst bli sommarvärme, så direkt efter jobb ska jag möta upp min prins för att spendera den senare delen av dagen tillsammans i solen. Tänkte hämta upp varsin sallad och äta ute i solen. Låter som en bra idé tycker jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0