Underbara vår!

När våren kommer till stan är livet underbart! Man vaknar lätt på morgonen, dagen går som en dans och man slipper vara så himla trött om kvällarna :) Pensionärs annika börjar så smått dra sig undan igen :D

Helgen som gick spenderades tillsammans med mina nära och kära.
Fredagen spenderade jag tillsammans med E och tog de lungt, lördagen blev de frukost hos mormor med Micke, Wille, Sandra och Eddie. Sen stannade jag och pratade med mormor ett tag medan E tränade. Sen var de en härlig dag i solen på Bo01 tillsammans med mitt hjärta.

Vi kom på att de bara fanns flott att äta där så vi handlade musli, yoghurt och jordgubbar på ica maxi. Fixade en mugg på ett cafe och hittade en sked, sen satte vi oss och blandade de på bryggan. Smakade sommar så de skrek om det!

Söndagen blev de fört frukost på nian nere vid kronprisen. Testa deras frukostbudde på helgen om ni inte gjort de. Riktigt trevlig för bara 69:-, inget att klaga på där inte :) Njöt i solen någon timme och tog sedan en österlenstur tillsammans, via ystad innan vi grillade hemma hos mina föräldrar i vollsjö.... Underbart! De luktar vårkänslor långa vägar!

VEckan e de jobjobbjobb. Vi har massvis att stå i nu så dagarna bara flyger förbi. Igår var de Garva comedyclub på Harrys med lite folk. Riktigt trevligt måste jag säga. Vissa komiker sög duktigt medan andra var riktigt bra :)


Annars känns de som hela maj är uppbokad. Är något varje helg nu. Både underbart och lite stressande.

Helgen som kommer de de valborg på fredagen, där blir de grillning i parken och sen lite trevlig tillställning hhos en av Eddies vänner innan och efter bålet. Lördagen e de väl bara städning av min il som e inbokat, men de kan TA SIN TID! SÖndagen e vi inbjudna till Jonas. Sen e helgen slut.

Helgen därpå fyller mamma 50 på fredagen och sen på lördagen e de fest med jobb och sen e de söndag och helgen e slut.

Ytterligare en helg efter de är det bröllop för en av Eddies bästa vänner, plus att mormor fyller år, plus att Wille REDAN fyller ett år. Min vacka lilla prins!

Sen den sista helgen är det jobbhelg för min del.

Sen var denna månaden slut. Aj tusan, de gick unnan!

Nej nu e de dags för en dusch efterso jag både spelat macth och gymmat idag. Välbehövligt!

O imorrn ska de visst bli sommarvärme, så direkt efter jobb ska jag möta upp min prins för att spendera den senare delen av dagen tillsammans i solen. Tänkte hämta upp varsin sallad och äta ute i solen. Låter som en bra idé tycker jag :)

Paradiset!

Jag har varit i paradiset en månad!
Det var bättre än jag någonsin kunde ha väntat mig. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tänka mog att semestern skulle bli så underbar som den blev!
Vi levde som kung och drottning! Det var soligt, varmt och otrolit billigt. Tycker man att thailand är billigt är det inget mot detta!
Man kunde UTAN problem äta en middag för en 20:a. Ville man kunde man även hitta mat för under tian...
Klänningar för 20:-.


Vi var ute på äventyr i princip varje dag. Varken jag eller Eddie gillar att ligga som paddor på stranden, så vi hittade på något nytt varje dag. Det var utflykter med cykel och moped, cykeltaxi eller vanlig taxi, båt eller buss.
Vi var på tropisk fruktfarm och åt skumma frukter tills de sprutade ur örona på oss, var på fjärilsfarm, kollade på historiska monument, snorklade, simmade, var på olika parker, hittade märkliga djur, promenerade, shoppade, snurrade rundor.....
Och framför allt njöt v av att bara vara vi två. Att ha tid åt oss och leva fullt ut!

Om jag inte visste det innan så vet jag de verkligen nu. Han är underbar och min framtid ser ljus ut tillsammasn med Eddie. OCh det är stora ord för någon som inte kunnat ta rdet framtid i sin mun innan.

Han är fullkomligt fantastisk och tar hand om mig, finns där, jävlas med mig, hittar på skit och bara är så underbar man kan bli! Ibland skall man ha tur i livet och det hade jag verkligen när jag träffade Eddie!!!
Jag önskar verkligen att alla kan få må så bra och vara så lyckliga som jag är just nu! Helt underbart!!!


Nu har vi varit hemma i en vecka och jag önskar jag var kvar. Önskar jag bodde i ett varmt underbart land!
Med mig hem har jag tokmånga underbara minnen, en helt ny garderob och en önskan om att resa iväg igen.. och igen och igen tillsammans med min älskade.

Jag älskade ö-livet som var lugnt och sansat, jag älskade skogen, havet och alla underbara fiskar. Hajarna vi simmade eller sköldpaddorna som simmade förbi. Huvudstade som myllrade av liv och galenskap och mellanresorna trots att man fick träsmak... Jag vill inte vara utan en enda sekund av denna resa. Det är den bästa jag någonsin gjort. Inte bara för resmålets skull utan mest av allt på grund av mitt sällskap,..

RSS 2.0