Working

Det är mycket med de nya jobbet men samtidigt är de så himla kul. Det är mycket med vårt kvalitetssäkringsverktyg att sätta sig in i och få det att fungera. Att sätta upp nya rutiner och implementera dem på avdelningen så att vi kommer att komma upp i de procent vi bör ligga på.
Måndag är det på allvar, då är det avdelningsmöte och jag har ett gigantiskt protokoll som ska genomgås. Plus att alla andra säkert har saker de vill gå igenom så det kommer med all säkerhet att ta sina timmar!

Igår var de myskväll med Eddie. Varmt bad i någon timme och sen nattnatt. Blev dock en het diskussion som inte skulle ha inträffat just då eftersom jag var smått instabil med tanke på att det hänt vissa tråkigheter under dagen som gjorde mig nere. I vanliga fall hade jag inte reagerat så hett som jag gjorde. Men man ska kunna jiddra med annars finns de ingen passion, utan lir bara grått i längden... i guess.

Nu har jag nästan nyligen kommit hem från jobbet och ska nanna strax eftersom jag ska upp igen redan sex imorrn.

Födelsedag 

Jag fick en alldeles underbar födelsedag, fast jag egentligen inte hade några förväntingar på den alls. Bara ännu en vanlig dag fast jag e född just då.

Började med att jag vaknade och E bad mig ta jycklingen på balkongen och sätta in den i kylen. Och när jag kom ut där fanns min present där. En underbar bukett med gladiolius (eller hur de stavas) och min favoritchoklad. Var så himla gulligt. Plus att jag fick världens finaste lelo som jag kollade på när vi var i Tyskland.

Och de kom han ihåg och hade köpt en till mig nu :)

Låg i sängen och mös och hade en underbar mogogn och sen var det dax för frukost på cafe ceder. När vi kom dit kom plötsligt micke, sandra och willw dit också. tydligen hade mina underbara E bjudit dit dem också utan min vetskap! Fick en jättemysigt frukost med en busig och glad Wille!

Efter frullen handlade jag en cardigan på entre som jag skulle ha på kvällen sen hem för att fixa matoch upp till jenny för att låna dukar. Fick present av jenny när jag var där med. Ett par supercoola legging. Dock i stl 32. optimist! Haha jag bara skrattade åt henne för de såg ut att passa en sjuåring :) Och en jättefin svart skinnjacka!

Kvällen blev de mat och kaffe med släkten här hemme och sen vin och skitsncack med vännerna på kvällen innan vi begav oss till Fagans. Någon blev askalasfull och det var INTE jag.

Fick ta hand om denna någon en stor del av kvällen men de gjorde inte så mycket, kunde skratta gott åt det dagen efter.

Jag och E åkte buss hem för sju kronor. Jag tyckte de var onödigt att ta tax när bussen fortfarande gick. Bara det att denna bussen stannade tjugo minuter promenad hemifrån och jag hade mina fuckmeheels på mig.

Så de var bara att vandra arfota hem med dem i handen. Hade ett "allvarligt" snack med E på vägen hem med om att jag e kass och de e så sant. :-)

Söndagn blev de mys i soffan hela långa dagen bara och det var helt ljuvligt. Var inte bakis eller så, bara slö och tyckte det var underbart att få ta de lungt och bara må bra. Smolket var dock att jag skulle jobba på kvällen men det är smällar man får ta :-)

 

Idag har jag tränat nu på morgonen i två timmar, nu e de strax dax för kvällsjobb och sen får vi se hur kvällen artar sig. Kan bli så att man får fint sällskap ju och de tackar man nte nej till.


Min dag

Vilken underbar födelsedag det blev, och allt tack vare den finaste där är! Min underbara!

Göteborg


Bilden blev på sniskan visst, orkar inte ändra.

Den visar iaf min lysiga gotellfrulle i götet under veckan Jag har varit uppe i göteborg på utbildning för mitt jobb iaf och det var riktigt trevligt. Trevliga människor, fint hotell med bra gym.

Dock måste jag säga att det är sjukt trist att bo på hotell ensam. Bara två nättr men ändå. Jag gillr att vara ensam normalt sett, men när man är tvungen att vara det känns det som man skulle vilja umgås med hela världen. Sepnderade dock mycket tid på träning och promenader vid dagens slut.

Och jag lärde mig väldigt mycket och fick väldigt mycket input och idéer för jobb. Och jag fick köra finbil. helt underbart jämte den skrothögen jag yrar runt i nu. Ska dock ner och kolla på en nyare bil imorrn.

När jag kom hem från götet blev jag hämtat av Eddie och sen blev de mat och bingen för oss. PÅ morronen gick han hem och jag skulle köra till jobb. "host host suck" DÖD BIL! Fick ringa min underbara lillebror som hämtade upp mig och körde mig till jobb och sen blev de Eddie som fick hämta mig, tur man har hjälp av två så underbara grabbar! Blev en tur om ikea med och sen hem för mat, gym och fotboll.

gick sjukt bra på matchen idag, första halvlek, sen andra var välan sisådär...


Nu har iaf jag och Eddie planerat in en resa. Eller ja, vi har bestämt oss för att resa och ska kolla lite oliak resmål. Usa är ngt vi båda är riktigt sugna på men de känns som om de blir längre fram eftersom de e kallt i new york under vintern och vi vill dit och till miami. Så afrika har varit på tapeten och idag pratad Eddie om malaysia. Jag e med på allt som e varmt och långt från sverige! :)

Kommer iag att bli i början av nästa år eftersom de känns fel för mig att ta semester direkt på en ny tjänst. Även om jag verkligen skulle behöva det eftersom jag snart inte haft en riktig semester på två år.


 


malaysianskt lugn


afrikansk safari


rusning i new york


 

Men förutom detta finns det ju tusentals intresssanta länder att åka till. Någon som har ett tips på ett spännande land att åka till kanske?


Dark 

dax för en förändring. Det gör en alltid lite gladare. Trött på mitt "gamla hår" så fick jag ett fnatt och kastade i mörk färg. och plötsligt ser jag en ny människa i spegeln. Tjoho så lätt de kan gå!


Jag har just nu fullt upp med det nya jobbet. Samtidigt som jag sitter kvar på kontoret (fram till imorrn) är det möte till höger och vänster, samla input från alla om vad som kan bli bättre, kompendieläsande, inlärning och schemaläggande. Plus att jag på måndag åker upp till Göteborg för utbildning och för att få input om hur det går till där så jag kan ta lärdom av deras tillvägagångssätt och ta till mig det som är bra där och förändra det här.
Ska bli väldigt spännande!

Så nu är det mycket. Jobbar hela helgen också så därför fick jag ledigt igår. Och vilken underbar ledig dag!
Eddie jobbade hemma så jag sov där. Han gick upp tidigt och jag låg kvar, första gången sen vi träffades som det händer :-) Sen gick jag också upp, vi tog en promenad ner till ungerska bageriet och handlade frukost som vi intog i solskenet.

Hem igen, E jobbade och jag satt på hans balkong och solade i en timme och njöt av ledigheten. Cyklande ner i Dockan där han skulle ha möte. Jag solade i 1 och en halv timme. Var ju sommarvarmt!
Sen tog vi oss ner till stan för lunch och efter det blev det träning för mig.


Njutbar dag!

På kvällen ringde E över mig. Slangen från hana akvarium hade kasat av och halva lägenheten var vattenfylld så jag hjälpte honom att fixa.
Stackaren ska nu ha avfuktare där hemma i några veckor i fyra vattenskadade rum!

Kan även tipsa om ett nytt matställe i stan. Rose garden supreme. Där bjuds det varje kväll på en buffé av kinesiskt, sushi och mongolian barbeque för 159:- (89:- lunch).
Riktigt sjukt gott var det. Ingen slabbig tråkig buffé, utan välgenomtänkt och god. Väldigt mycket asiater som åt där så jag antar att det är genuin asistisk mat.

Ett tips iaf. Ligger nära gustav adolfs torg vid den stora gatan (som jag inte vet vad den heter.) Men nära gamla wallmans salonger är det iaf. Try it :-)

Nu ska jag slökolla idol. Inte ofta den tv:n får lov att vara på :-)

RSS 2.0