Lycklig? Jag!!!

Jorå gott folk, jag lever, i högsta grad. Antagligen därför ni sällan eller aldrig ser mig titta in här nuförtiden. Jag har häcken full med, ja i princip allt utom att hinna sitta framför datorn. Allt rullar på i full fart som vanligt och jag ser nästan mitt liv passera i revy mitt framför mina ögon.

Förra helgen känns som den var igår och nu har denna också passerat. I torsdags sov jag såklart med min E och vaknade då på morgonen av nybakade scones. Blev en härlig regnig morgon med massa mys innan jag var tvungen att spatsera till jobb och e fortsätta att jobba hemma.
Lördagen spenderades först på gymmet och sedan följde Eddie med mig ut till mamma & pappa och vi hjälpte pappa att måla lite. Hemvägen blev det en massa diskuterande, vilket jag älskar. Kom in på hur man egentligen får ett förhållande att fungera i längden, I början är det ju en smekmånad, en dans på rosenblad. Men sen då? Hur gör man för att inte flyta in i den vardag som så många kommer in i förr eller senare.
Ingen av oss hade väl ett bra svar på det, men en hel del funderingar som vi vädrade med varandra :-)

Kvällen blev de indiskt på möllan och sen var vi helhet på bio med 3D glasögon då vi såg Up. Riktigt trevligt, och första gången vi var på bio eftersom Eddie inte är så förtjust i det egentligen. (dock var de hand idé) Film ser vi mest hemma annars ju...

"Fan, jag vill fortfarande packa ner dig och ta med dig till Peking".
Jo, han ska jobba där senare i höst, men kan få reda på det några dagar innan. och jag kan ju inte bara ta ut semester utan att förbereda det på jobb, annars hade jag lätt kastat mig in i det och spenderat min tid där, även om han kommer att jobba en hel del medan han är där. Dessutom har jag itne så mycket semester att ta ut och då skulle det komma att infiltrera på den semester jag ska ta ut när vi ska åka till vintern.
Men... det komer att komma fler gånger och DÅ....

Idag blev de sovmorgon. För frsta gången för oss. Annars brukar vi vakna senast åtta fixa och dona och sen kanske ta en tupplur fram på dagen. Nu sov vi till halv elva och rusade sedan iväg för att käka frulle med mormor och sedan blev det en tur om Svenska hem för att kolla lite innan det var dax för mig att spela den första inomhusmatchen för säsongen. Och GUD vad kul det var! (om man bortser från det lilla dilemmat att vi faktiskt förlorade...)

Jobbet rullar på med mycket möten, planeringar och kul. Jag fullkomligt älskar det! Det är mycket att göra men det är så jag vill ha det. med övergripande ansvar, planering och massvis med ny lärdom.

Pratade med E om de igår och sa till honom "Jag kan inte önska mig mycker mer som det är nu. Jag känner mig så lug inombords. Så lycklig, det känns som om allt i mitt liv fallit på plats."
Och då kan jag lova att det varit mycket om har stormat i mitt liv på sistone, men det finns någon som får ner mig på jorden och får mig att skratta även om de är kasst. och det är mycket värt, det kan jag lova!

Nu är det läggdax för denna donnan iaf, ska upp sex imorrn och jobba, sen blir de träning och kvällen ska jag spendera med grabben min.

Sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0