Gocart :)

I veckan körde jag gocart för första gången i mitt liv. Var väl lite halvspänd innan för hur det skulle gå i svängarna och så. De första varven var man litt mesig men på slutet tog man i som fan och hade riktigt kul.
Fast man såg ut som en mupp i röd racingoverall och hjälm :-)

Anledningen til detta var att jag var på kickoff med andra gruppledare på jobb. lev utbildning, race och mat och de tog inte slut från klockan var nio på kvällen. och då hade ag jobbat sedan klockan var sju på morronen. Var lagom mör i kroppen :-)

Fick också en ny bättre uppfattning om vissa på jobb vilket var en trevlig överraskning :D

E har varit i Tjeckien i veckan så de har inte varit till att ses i början av veckan. Jage  itne mycket för saknad och har välan knappt hunnit att sakna honom med tanke på hur mycket jag haft att göra.
Men, jag saknade och det är inte likt mig. iaf inte att sakna och faktiskt MENA det.
Nu e jag inte sådär typiskt "putte-nutt-gulligull-sakna" typen. Men de kändes bra att få hem honom igen och mysa en himla massa :-)

Ikväll är de en "ta de lungt och bara umgås med mig själv" kväll och det är himla uppskattat efter en lång arbetsvecka kan jag säga. Imorrn blir de träning på morgonen och sen håller jag tummarna för fint väder för då blir de en sväng om bokskogen tillsammans med Eddie. Har varit på väg dit en månad nu men de har inte varit trevligt väder nog en enda dag :-(

Kvällen bjuder på halloween hos jenny en sväng och sen vet jag itne så mycket mer..ännu. Men jag känner för att  visa mig bland folk i en snygg outfit iaf :-)

Var ju på triangeln igår och deras "öppet till 22 med 20% rabatt på det mesta" kväll igår. Blev ett par skor för mig. Har kollat på dem innna på fullpris. Nu var de på rea, och 20% PÅ det! SÅ jag fick ett par heta skyhöga stövletter med smal klack för 119 riksdaler. Jag är riktigt nöjd!

Nu ska jag fixa till mig för läggning snart. Var en tidigt morron tillsammans med E trots att jag började sent. Ville dock hinna mysa lite på morgonen, käka frulle tillsammans... plus att jag ändå skulle träna. Så jage  trött fast klockan inte ens hunnit passera 22.
Annie, börjar du bli gammal?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0