Bloody tuesday...

Veckan har bara börjat, men ändå har två dagar redan passerat förbi.
Har en sjukskrivning på kontoret där jag jobbade innan så jag har hoppat in och hjälpt till en del de gågna veckorna. Denna veckan var de tidrapporter och jag fick frågan om jag kunde göra dem. Eller fråga och fråga, det är bara jag som kan dem förutom tjejen som e sjuk.
Ganska trevligt och tidsfördrivande jobb dock så jag ska inte klaga.

Dessutom hade vi vårt andra avdelningsmöte idag och de gick bra. Fick höra att avdelningen tyckte de gick långt över förväntan och mycket bra med mig som GL, så jag ska inte klaga.

Efter jobb blev de träning som alltid.

Igår passade jag och Eddie lilla Wille. I slutet skulle jag hämta Sandra på jobb och Eddie sa att de var kej att stanna med Wille. Men lillkillen hade blivit tokig när han vaknade så Eddie blev alldeles maktlös. Stackaren har aldrig passat barn på det sättet innan så han var smått tokig när vi kom tillbaka.

Jag har lagt på mig lite i vikt så jag går på diet denna veckan. Så nu lever jag på sallad och soppa denna veckan för att tappa det stackars kilot eller 1 1/2 typ. Eddie tyckte jag skulle tappa hälften för min skull och behålla hälften för hans skull.
"Ja för jag tänker bli som alla andra snart 30-åringar som glömmer bort sig själva och blir feta och flottiga."
Så i detta fallet betyder inte hans ord så mycket utan de e de jag känner som betyder något. Han gnäller på att han blir för "liten" om han inte tränar lika mycket som vanligt och jag försökte förklara för honom att det är samma sak, Han vill alltid bli större, jag vill alltid vara smalare... Girls will be girls!

Nu ska jag snurra ut och kolla på desperata hemmafruar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Wannabe Anna Anka. Good luck!

2009-11-07 @ 13:27:12
Postat av: Annie

Haha den kommentaren gjorde min dag, varför i hela friden skulle jag vara något som henne?

2009-11-08 @ 19:20:49
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag reagerade också, och håller med. Antagligen menade hon/han detta citatet:

"Ja för jag tänker bli som alla andra snart 30-åringar som glömmer bort sig själva och blir feta och flottiga."

Det skriker uppmärksamhet.

2009-11-09 @ 09:34:14
Postat av: Annie

Men det är ju sant. Alldeles för många tappar bort sig själv när de blir äldre och glömmer ta hand om sig själv. Jag vill fortsätta tycka om de jag ser i spegeln, jag vill kunna ha på mig snygga kläder och vara stolt över mig och min kropp :) de skriker väl inte uppmärksamhet om det? Men ja, jag älskar uppmärksamhet och de skäms jag inte för.

2009-11-09 @ 10:44:24
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: S

Haha. De e bara människor som själv fallit samman som lägger sånna kommentarer! Jag håller med dig, man ska ta hand om sig och hålla sig snygg. Man ser många man känner som blivit feta och flottiga nu som var så snygga förr. Keep it up!

2009-11-09 @ 22:09:24
Postat av: Anonym

Men gud skämtar ni? Så ni tror att vi är fula och feta för vi komenterar din blogg? Det lukar omogenhet och osäkerhet på långa håll. Och tro inte du är den ända som gillar uppmärksamhet, det gör alla kvinnor. Inkl jag, som fan! Det handlade om en typisk "anna anka" kommentar du la in. Folk i 30 års åldern gör vad dom ska. Dom föder barn och skaffar familj. Därför kan man tycka att dom i 30 års åldern är större än tidigare. Tänk längre för fan!

2009-11-10 @ 18:07:32
Postat av: Annie

Tack s, precis min mening :)

Anonym. Omogen? Du vågar inte stå för vem du är och dina åsikter, de gör jag, och ändå kallar du mig omogen? Vem säger att man SKA skaffa barn då? Och vad säger att man måste förfalla då? Har många vänner som e lika snygga och smala som innan de fick barn.. De e bara att man måste orka bry sig!

2009-11-11 @ 16:55:51
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: S

Men guud. Du är ju trög. Tror du ALLA har sådan tur att kunna bli smal och slank efter en grav?? Min vän har kämpat i 3 år snart med träning och bantning efter sitt barn utan resultat, så får helvete, dra inte alla över en gräns att dom är feta för dom är lata. Herregud. Och du ska vara en kvinna. Skäms på dig!!Och ja. Jag tycker man SKA skaffa barn, det är därför du är född, inte för att göra männen nöjda, vilket du anser är ditt syfte, din plikt till varför du fått välsignelsen att få leva.Btw. Jag står för vem jag är och för vad jag säger. Orka skriva in sitt namn varje gång man kommenterar. Och varför vill du föressten ha ett namn på de som skiver? Det ger dig varken mer kunskap eller nytta. Men som du önskar miss. Sarah heter jag. 29 år gammal. Gift, 2 barn, smal och faktiskt jävligt snygg. Så nej fröken, det är ine bara fula och feta människor som läser din blogg.

2009-11-11 @ 17:49:33
Postat av: Annie

Har jag någon gång sagt att jag vill göra män nöjda? Nej jag vill vara nöjd med mig själv och trivas och det gör jag, men jag tycker inte att man ska skaffa barn. Jag vet inte ens om jag vill ha det någon gång. Tiderna förändras och idag handlar det inte bara om att föröka sig. Många vill göra karriär, resa och leva livet istället. Och gällande kämpande, jag vet att de finns de som inte kommer någonstans, men de försöker och det är jag imponerad av! Min mening är att många inte försöker alls. Struntar i kläder, hår, smink och allt de brytt sig om innan. Har man aldrig brytt sig, fine, men att tappa allt för man blir äldre är bara tragiskt i mina ögon. Och alla har väl rätt att ha sin åsikt, även jag?

2009-11-12 @ 07:58:29
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pinsamt och bara lyssna på dina korkade & meningslösa argument.

2009-11-13 @ 19:14:01
Postat av: F

varför ska hon ha dåligt samvete för hon vill se bra ut? :S

2009-11-17 @ 19:24:36
Postat av: Anonym

Haha. Den va bra Annika.

2009-11-18 @ 10:31:51
Postat av: Annie

Anonym1. Vi kan väl bara enas om att vi har olika åsikter men jag står kvar vid mina vad ni än tycker.

F: trevligt att någon kan hålla med :p

Anonym2: vad nu?

2009-11-18 @ 17:05:03
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0