Julmarknad & kärlek

Har haft en fullkomligt underbar helg... ja vecka för den delen! Den har till största delen spenderats på jobb såklart, men resterande del av tid har spenderats tillsammans med min älskade!

Har varit smått sjuk tyvärr, men de har inte gjort så mycket då man blivit fint omhändertagen både dag och natt.

fick gottgöra det i helgen då jag tog med Eddie till Bosjökloster i lördags på julmarknad utan hans vetskap. Han visste inget från vi väl kom dit :) Gick runt och tittade på allt mys, provsmakade, drack glögg och åt pepparkakor, promenerade och bara njöt av livet och av oss.
Kan fortfarande efter ett år tillsammans titta på honom och bara känns mig så genomlycklig. Så förälskad och så... Som om vi fortfarande träffats nyss och "provade på varandra". Jag kan inte minnas att jg någonsin mått så här fullkomligt bra tillsammans med en annan människa och njutit av VARJE sekund tillsammans!

På kvällen hade jag lagat en god middag till oss (händer tyvärr alldeles för sällan, är typ 5:e gången under vårt förhållande bara. Jag e kass jag vet...) Gott var de iaf och sen blev de hemgjort chokladglass till efterrätt.
Hur enkel som helst. Vispa vaniljvisp och blanda i smält mjölkchoklad och smula i bitar av choklad. Yummie. Enkigt Eddie smakade det som "riktig glass" iaf :)

På kvällen var jag helt slut efteratt ha hostat sönder natten innan så jag somnade genomtrött och lycklig i Eddies knä framför ice age 2.Idag blev jag väckt av sms från lillebror som ville umgås så han  kom hem till Eddie tillsamans med Wille en stund innan vi tog oss upp i stan allesammans Hade dock glömt bort att allt öppnar sent så vi var i stan redan halv elva :S Men vad gör de när man har fint sällskap? Satte oss på espresso och fikade scones, lussebulle och chokladmuffins och mös med Wille sötnosen :D Micke övertalade tilloch med Eddie att han skulle följa med och åka skidor med oss nästa år. Me like! :D

Blev en trevlig dag på stan tillsammans med mina tre absoluta favoritpojkar.

Eftermiddagen spenderades genom att jag och Eddie passade en lite smågrinig Wille. Han saknade väl mamma o pappa så vi tog en sväng ute så han lugnade sig i vagnen och somnade.

Nu har Eddie nyss gått hem efter att vi käkat gårdagens leftovers och han har nattat gott i mitt knä en timme :)

Kan inte sätta ord på saker egentligen, men jag har de bra. Riktigt riktigt bra och jag vill aldrig sluta må så här!

 


Malaysia!

Nu har vi bestämt datum för vår kommande resa. Vi kommer att resa i mitten av mars och det kommer att bära av mot Malaysia!!! Finns många olika rutter för att ta sig dit men förhoppningsvis kommer vi att ta en tur om Peking, kolla runt i staden och sedan ta oss vidare mot kuala lumpur och Malaysia!
Känns trevligt att ha ngt att se fram emot nu när det är kallt och tråkigt

Satt och kollade runt på resor när vi kom hem från Micke, Wille & Sandra igår och om man bara snokar runt tillräckligt kan man hitta riktigt illiga flygresor. Trodde vi skulle landa runt nio, men har man tur man man komma undan runt sex så de e riktigt billigt.


Så Malaysia och dess omnejd it is!

Kuala lumpur


Happiness!


Finaste grabbarna!


Just nu känns det som jag har allt i världen jag bara kan önska mig.

Genuin lycka som denna har jag aldrig någonsin känns innan. Trott mig känna, önskat känna, velat känna. Men aldrig kännt på riktigt, innerligt.Bloody tuesday...

Veckan har bara börjat, men ändå har två dagar redan passerat förbi.
Har en sjukskrivning på kontoret där jag jobbade innan så jag har hoppat in och hjälpt till en del de gågna veckorna. Denna veckan var de tidrapporter och jag fick frågan om jag kunde göra dem. Eller fråga och fråga, det är bara jag som kan dem förutom tjejen som e sjuk.
Ganska trevligt och tidsfördrivande jobb dock så jag ska inte klaga.

Dessutom hade vi vårt andra avdelningsmöte idag och de gick bra. Fick höra att avdelningen tyckte de gick långt över förväntan och mycket bra med mig som GL, så jag ska inte klaga.

Efter jobb blev de träning som alltid.

Igår passade jag och Eddie lilla Wille. I slutet skulle jag hämta Sandra på jobb och Eddie sa att de var kej att stanna med Wille. Men lillkillen hade blivit tokig när han vaknade så Eddie blev alldeles maktlös. Stackaren har aldrig passat barn på det sättet innan så han var smått tokig när vi kom tillbaka.

Jag har lagt på mig lite i vikt så jag går på diet denna veckan. Så nu lever jag på sallad och soppa denna veckan för att tappa det stackars kilot eller 1 1/2 typ. Eddie tyckte jag skulle tappa hälften för min skull och behålla hälften för hans skull.
"Ja för jag tänker bli som alla andra snart 30-åringar som glömmer bort sig själva och blir feta och flottiga."
Så i detta fallet betyder inte hans ord så mycket utan de e de jag känner som betyder något. Han gnäller på att han blir för "liten" om han inte tränar lika mycket som vanligt och jag försökte förklara för honom att det är samma sak, Han vill alltid bli större, jag vill alltid vara smalare... Girls will be girls!

Nu ska jag snurra ut och kolla på desperata hemmafruar.

RSS 2.0