Nej men tjena.

Ja de blir itne mycket skrivande för mig för tillfället.
Livet rullar på i 190 och jag hinner knappt stanna upp för att andas.

Den mesta deln av tiden tillbringas på jobb (som alltid) och en stor del fritid tillbringas på gymmet för att bygga.
Går bra som fan måste jag säga :-)

Idag gick de som vanligt i ett. Jobb nummer ett mellan sju och tre, gymmet kvart över tre till kvart i fem, jobb nummer två fem till tio. Och nu e jag hemma och ska sova. Fantastiskt!

Igår var de iaf en trevlig kväll. Först blev de jobb och sen gym som alltid och efter det mötte jag upp hjärtat för en långpromenad. Tur att de e nån som vill ut och förbränna med mig *s* Dock var de regning och dannt.
Mitt i promenaden stannde vi och käkade. Blev ju inte precis min typ av mat (nyttighetsmässigt då) men fan vad gott de var. Delade på en falafeltallrik och en massa fetaost. Yummie! :-) Tur man hade tränat två timmar så man inte kände nån ångest.
Klumpiga jag tappade dock bit efter bit på golvet så nr jag vr klar såg de ut som om en femåring hade suttit där!
Efter de fick man ju ta och promenera hemåt. Och FAN vad jag frös! Fryser alltid som en galning när jag käkat av någon anledning, vare sig de e vinter eller sommar...

Så jag blev bjuden på en kopp the *s* Och fanimej om jag inte fick de med. Serverat tillsammans med en trevlig avslutning på kvällen. Kunde stannat kvar men eftersom jag skulle upp tidigt kändes de som jag skulle hem, hade inte mat eller något med mig precis :p

Så imorrn händer de lite saker iaf. Min fina Cattis kommer hit till mig och stannar över natten. Tyvärr inte av världens trevligaste anledning men men.... Vi kommer nog att få de bra ändå. Får fixa med mat, vin, film och gott så hon mår bättre ju lilla stumpan!

Lördagen bjuder på en heldag med hjärtat. Men vad som händer, de vettefan. Me like surprises :p

Nej men om man skulle sova.(Rufsig och sömnig efter en regning promenad.)Ska upp sju imorrn, fast jag börjar tio, så man hinner in om 1,5 timme på gymmet innan jobb.
Bara jag kan masa upp denna feta kroppen ur sängen med så!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Feta kropp? Du är bara skinn och ben kvinna!

2009-02-27 @ 16:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0