Klassträff.

Jag hade ställt mina förväntningar inför klassträffen lågt för att inte kunna bli besviken.
Men jag hade kunnat ställa dem väldigt högt och ändå inte bli besviken.

Kvällen igår var den bästa på riktigt, riktigt länge!
Det var så sjukt kul att träffa alla och man pratade som om det var igår man sist träffades. Vissa har jag itne träffat på alla de här elva åren, men ändå känns de inte som så längesedan.

Förutom att man vet en hel del om folk genom facebook och de vet en hel del om en, så fick man prata. Jag var så sjukt hes när jag vaknade idag efter allt pratande igår.

Var på vår gamla skola till och börja med och de bjöds på matt och tilltugg och läsk. (endast) Men de var klockrent ändå! Trodde vissa skulle vara stela, men så fel man kan ha. Alla pratade med allt och alla och det vr så kul att få veta hur de gått för folk, vad de gör idag och de har familj och barn.

Finns en tjej där som jag varit supernära förr, men som jag glidit ifrån på senare år. Men de tog en minut innan vi hittade varandra igen och satt och asgarvade tillsammans hela kvällen. Skulle gissa på att vi hördes mest av alla! Och fan vad kul vi hade det! Skum, va fan!!!

Sen var de Henke. Pappa och bor i svedala, herr svensson! Jag är verkligen så glad att de gått bra för honom. Han verkade genuint lycklig och det unnar jag honom mer än någon annan! Vi bestämde iaf att ses ute hos honom. Jag han och Camilla. Har haft mycket kul genom åren tillsammans vi tre!

Var ul att träffa alla, men vissa stack verkligen ut. Karn, Kristoffer, Camilla och Henke. Människor som jag verkligen önsar att jag aldrig tappat kontakten med. Karn ska visst bli pappa om två månader. Kunde jag aldrig tänka mig!
Och Kristoffer och jag snackade konstant skit de mesta av kvällen. Slutade med att jag följde med honom hem och snackade en massa skit. Kom därifrån vid tolv idag. :-)
Hade hur mycket som helst att prata om!

Kan ju också tillägga att de komplimanger jag fick igår från grabbarna där kan kag leva på resten av detta århundradet.


Nej nu ska jag försöka komma iväg. Fick nyss ett samtal om att min soffa kommer imorgon! Underbart!

Ska iaf iväg om en stund och käka lite sådära bakismat med E.


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0