julhelgen

Jag kan inte önska mig en mer underbar julhelg!

På juldagen blev de pary hos Eddie och de blev riktigt bra. Blev sju personer så de e ganska lagom.
Jenny, Alex och Connie drog till Swing inn en timme innan oss andra.
Jag har aldrig varit in där innan, trevligt ställe faktiskt.

När vi väl kom dit strax efter ett gick jag och Gaby in för att leta efter de andra. Med tajta muskorta klänningar ställde vi oss i trappan för att leta efter de andra tre. Gissa om blickarna vändes efter oss *s*
Kvällen blev trevlig, spenderade en hel del av den letandes efter Jenny och resten tillsammans med min prins eller Gaby.

Det sköna med Eddie är att man kan vara ute tillsammans utan jidder. Det är jag inte van vid. Istället för att jiddra om någon raggar på mig eller jag pratar med någon e han stolt när blickarna vänds efter mig och han litar på mig. Det är helt underbart att kunna känna att man kan ha kul och inte vänta sig ett bråk under kvällen.

Sen att vi mest är som två fjortisar tillsammans e en annan sak. :DEfteråt käkade vi på BK och sen åkte vi hem till mig.
Lördagen blev soft som fan. Gjorde inte många vettiga saker. Det mest aktiva vi gjorde var att hämta två äckliga pizzor på pizzerian. Käkade typ inget av den.
Sen sov vi, mös, sov, kollade film och somnade inför natten :)
Icke vettigt för fem öre men jag njöt v varje sekund :)

Idag var de träning på morronen och sen träffade vi Micke & Wille inne på Entre, käkade en sallad och sen skulle jag shoppa. MEN de var inget kul alls på rean. HIttade lite på Monki men hade ingen lust att stå i kö till en provhytt en timme och sen till kassan lika länge så tar mig in i veckan.

Dock hittade jag ett par sjukt heta höga skor.
finns en affär på mittenplan där de finns supersöta barnkläder plus "damkläder" och då menar jag DAM. Dock råkade jag ramla in i en hörna där de sålde ut skyhöga skor med smala fuckmeheels. Där var MÅNGA fina och de var riktigt billiga med. 200 minmala kronor.

Så e ni ute efter skor e de ett tips. Har en svag aning om att jag kommer att ta mig in där igen i dagarna för att ta med mig ytterligare ett par hem :D

Nu ska jag nanna. Ensam. Första gången på en vecka, kommer bli tomt i sängen utan min prins, men de e bara för en enstaka natt ju :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0