Willes dop

tiden rusar. Jisses miami!
Sitter aldrig vid datorn.

Förra fredagen blev iaf mitt nya jobb officiellt för alla och denn veckan har jag haft utbildning i systemet för detta. Sjukt intressant och det ska verkligen bli riktigt roligt. Kommer att ha ansvar för en avdelning och för att optimera effektiviteten där, samt kolla peggar, kvalitetssäkra osv. Vet inte hälften av allt jag ska göra ännu för det är så mycket och en så stor utamaning för mig.

Förra fredagen blev jag tillsagd att möta upp E i stan. Han hade fixat mat dricka och vänner, sen åkte vi flotten på kanalen och hade urgott!!! Det var en riktigt mysig och annorlunda idé!

Lördagen blev det ett bad i havet för mig & eddie. Första detta året. Ja första på MÅNGA år i sverige kan jag säga. Sen hem till Micke för att hjälpa till inför dopet och mysa med Wille lite :-)

På kvällen 50års kalas hos en av E's arbetskamrater och en avslutning på Lilla Torg.

Söndagen vackraste Willes dop!
Dopet var jättefint! Inte alls en mass gud hit och gud dit. Utan en trevlig präst som gjorde det modernt och fint, skämtade lite och en lillebror som himlade med ögona inför alla när prästen frågade om "WIlhelm Elias" skulle tas upp i guds gemenskap. *s* Haha de e min bror i ett nutshell det!
Wille hade på sig samma dopklänning som både jag, Micke, mamma och Bosse haft på sig. En jättefin arveklänning som ska fortsätta gå vidare som mormor sydde till min mamma.

Efter dop blev de hem till Micke och Sandra och deras fina hus, smörgåstårta och gott. :-)

Lite bilder på sötnosen med familj & faddrar :-)Kommentarer
Postat av: Anonym

vem är mamman?

2009-08-30 @ 11:20:08
Postat av: Annie

Tjejen som håller wille

2009-08-31 @ 11:46:58
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0