On my side.

Här går livet på i 190 och därför blir de sällan eller aldrig något loggande för mig nu förtiden.
Är mest på jobb hela tiden. Dagen har flutit på sakta eftersom de fanns väldigt lite att göra.
Dagen livades dock upp när vår kära postgubbe sa till mig "jag blir alltid så glad när jag ser dig".
Tänk på de folk. En liten komplimang piggar upp så!

Själv tar jag inte åt mig värt för de där vanliga "söt, fin..... bla bla". De e roligare att få en komplimang för den man är och den personlighet man har, än att man e söt eller har en snygg tröja. (klart att de inte e fel de heller men ni fattar).

Igår fick jag även ett nytt ansvar på jobb nummer två. Ska bli löneansvarig och få en saftig löneförhöjning, vem tackar nej egentligen???

Ja. Jag minns inte ens vad som hänt på sistone. Svårt. Hjärnan e trött som attans.
Träningen flyter på som fan. Riktigt bra med. De dagar jag inte jobbar dubbelt blir de runt en två timmar på gymmet, genomgång av musklerna och fettförbränning. I LOVE!

(jag i nytt "kort" hår)

Annars e helgen upplanerad.
Imorrn ska jag passa Thillion under dagen, sen försöka hinna sola och träna (lär bli tight) och sen på kvällen bjuder Jenny på en middag och vinkväll för oss så vi ska väl dit runt sex.
Söndag ska jag SOOOOOVA! Minns inte när jag gjorde de sist. Jag ska SOVA även om jag inte e trött bara för att jag faktiskt KAN! :) Sen träna, sola och jobba kväll.
Life is amazing!

Helgen efter de e de Mama mia med Yvonne på fredagen, julfest med jobb på lördagen och i veckan mellan där så e de jobb oh träning, så vem vet när vi stöts på här igen? :)

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0