Uppdatering: Diet

Ja tänkte ta en liten uppdatering gällande dieten då ja.
De går kanonbra fortfarande, förutom vår syndarhelg, som var planerad. Ja de var inte vansinnigt syndande, men de var väl som folk lever i normala fall.
Dock åt jag för mycket, enligt mig och fick i mig alkohol. Inte bra.
Detta gjorde att vågen tyvärr inte gått ner mer igår, men sen å andra sidan ska jag inte gråta blod för det eftersom jag tappat ytterligare centimetrar.
De blir välan så, eftersom muskler väger mer än fett. och ja jag vet att ja ska vara glad år det, men kilona e vikiga för självkänslan Haha... Nej men jag har ett mål och då vill jag verkligen nå det. Skulle kanske satt ett mål gällande centimetrarna istället, eller kanske det också...

Maten går lysande fortfarande, vi äter godare nu än någonsin förr eftersom jag verkligen anstränger mig för att hitta ny, god och nyttig mat. Delar med mig här ibland om de e någon som vill får inspiration på lättlagad nyttig mat...

Träningen går sjukligt bra. Har varit där i princip alla dagar, har haft vilodag någon dag men då har jag promenerat eller något liknande. Mår äst om jag rör på mig varje dag. En månad har gått nu sedan vi startade med dieten och jag är nu halvvägs till mitt mål.
Jag vet att det är svårare att bli av med det sista man vill och därför kommer jag att kämpa dubbelt så hårt för att bli av med de sista 2,5 kilona med den närmaste en och en halv månaden.
Jag, KAN, VILL och SKA.

Kommentarer
Postat av: Anonym

*Snaaaark*

Ser du nån som bryr sig?

2008-02-01 @ 17:03:53
Postat av: Annie

Lilla gumman. Bara ge upp. Varför bryr du dig fortfarande? Så himla onödigt. :)

2008-02-01 @ 17:06:34
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Anonym

Ge upp vad?

Om skryt va en synd så skulle du vairt i helvetet redan nu.

2008-02-01 @ 17:16:50
Postat av: Maria

Jobbig människa. Jag tycker de e kul att läsa om hur de går för dig. Önskar jag hade samma motivation, men jag är ett godismonster så jag hade aldrig klarat det :(

2008-02-01 @ 17:17:21
Postat av: Annie

Maria Tack :)
Anonym: Skryt? Du har fortfarande inte svarat på vad det är jag skryter om?
Skryta är det sista jag gör, jag berättar om mitt liv och vad som händer där. Jag är stolt över mig själv och den jag är, ser du det som skryt är det synd om di som inte mår bra i dig själv gumman lilla..... Fast å andra sidan tror jag inte du är rätt person att uttala dig :)

2008-02-01 @ 17:19:10
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Anonym

Du vet exakt vad jag menar om skryt. Och tro mig det är inte bara jag som stör mig.
Jag är en snygg tjej, en riktigt jävla snygg sådan.
Det kan min underbara (ikke otrogna) pojkvän hålla med om. Är 168 och väger 56 kilo, så jag är heeet.
Känner du igen skrytet? ;-)

2008-02-01 @ 17:40:01
Postat av: Annie

För de första, jag tror inte ens du har en pojkvän. För de andra jag e 173 cm så de e nog dig själv du pratar om :)
Jag har aldrig någon sin nämnt min vikt i bloggen heller eftersom de e min ensak.
Och ja, jag tycker att jag ser bra ut och är nöjd med mig själv till 99,9 %, men de tycker jag inte det är något fel på.

Tyvärr är du en av de människorna som göra hela samhället fel, eftersom du lever efter jantelagen. Man får inte lov att tycka om sig själv, och gör man de får man ABSOLUT inte säga det.
Jag älskar mig själv och det är absolut inget fel med det, hellre det än att vara deprimerad och tycka synd om mug själv för att jag e sååååå hemsk.
Alla människor är underbara på ett eller annat sätt, synd att de finns sådana som du som inte klarar av det pga av din egen dåliga självkänsla...

Gällande Johan. Ytterligare en gång. Ja de som har hänt har hänt och det är inget jag ens ägnar en tanke åt längre för det var med en sjukt ful och patetisk liten looser till tjej, och det är ur världen för länge länge sedan. Du tänker visst på det mycket men än vad jag gör....

2008-02-01 @ 17:46:23
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Anonym

Är nyförlovad, så om jag inte har pojkvän så måste de vara skumt? Kan lova dig att du tänker på de mer än du försöker lura dig själv. Vill bara påminna dig då och d¨å ;-)
Det spealr väl ingen roll om vad du tycker om den här tjejen, det va väl inte du som hade sex med henne.
Jag är en lycklig kvinna som stör mig på folk som tror dom är lyckliga. Stackars kvinna.

2008-02-01 @ 17:58:47
Postat av: Annie

Om jag tror eller ej spelar väl ingen roll, de e mitt liv och huvudsaken är vad jag vet gumman :)

Och eftersom du är vän med henne (eller du t.o.m är hon) så förstår jag att du vill störa och förstöra för mig... Och vad jag tycker om henne spelar stor roll, för hade hon sett bra ut hade de stört mig mer, men de gör hon inte,verkligen inte.

Och nej, nuförtiden är det inget jag ägnar en tanke åt faktiskt. Kanske eftersom lika barn leka bäst.

Och skryt, du vet fortfarande inte vad du menar själv ju, du bara hittar på något för att de ska så vara..... De e spännande :)

2008-02-01 @ 18:02:20
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Anonym

Nej, nu har jag inte tid med dig längre. Nu ska det hållas kväll. Men tack för du roat mig ikväll =)

2008-02-01 @ 18:19:06
Postat av: Annie

Haha :) Ja jag förstår de eftersom du säger saker du sen inte kan stå för, då drar man sig helst undan istället för att göra att man verkar ännu mer dum :)

Jobbigt värre, ha en trevlig kväll på stan :p Eller vad man nu kallar de, byn?

2008-02-01 @ 18:23:40
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Milla

Haha detta är lite komiskt. Om du tror att det är Jessie så har du fel, Till skillnad från dig tydligen så har hon "släppt" saker. Hon jobbar just nu, Så om det skulle vara Jessie så hade hon inte kommenterat just nu. & det personen som vill att folk ska tro att det e Jessie får gärna vara mer specifik i sitt hat gentemot dig, eller vad personen nu föröker komma fram till, Vill man inte läsa din blogg så gör man helt enkelt inte det. Tråkigt men töntiga kommentarer med "snark" och vad det nu innehöll!. Så nu har jag sagt mitt! Tack & Hej!

2008-02-01 @ 18:54:09
Postat av: Hanna

Du e så duktig så:)) man får gratullera:)) Att folk orkar kasta skit på andra tycker jag e så omoget... Man behöver inte läsa folks bloggar o man inte gillar det...:S Du som e anonym ge upp!!

2008-02-01 @ 19:26:43
URL: http://hannis84.blogg.se
Postat av: Annie

Milla: släppt? Jo jag har men inte den som kommenterar :) nej jag hoppas och tror inte de e hon, men de är med all tydlighet en vän till henne eftersom hon vet om de och jag aldrig skrivit om de här :)

2008-02-01 @ 20:05:45
URL: http://Annie82.blogg.se
Postat av: Anonym

Tråkig människa. Inget att bry sig om. Jag tycker själv att du är superduktig, men är du inte lite väl manisk? Du är ju redan hur smal som helst..

2008-02-01 @ 23:32:56
Postat av: Annie

Anonym: Manisk? Ahnej, men motiverad däremot :) Smal? Nja de är ju en deffinitionsfråga *s*

2008-02-02 @ 15:40:22
URL: http://annie82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0