Miniångest

Jag hade min väg & mätdag idag. 
Helt okej egentligen, men jag har gått upp. Johan säger till mig att inte stirra mig blind på vågen och jag försöker. vet ju att min mukelmassa har ökat mycket och att de gör att man går upp eftersom jag tränar så mycket styrke. 

Centimetrarna ser ju bra ut fortfarande och de har deffinitivt inte ökat, plus att kläder blir större och större för mig. men jag hade verkligen önskar att vikten hade gått ner. Öven om de bara e ngt hekto man gått upp så spelar de inte riktigt någon roll när man bara vill gå ner. Dessutom kan man ju pendla hekto från dag till dag så man ska inte bry sig.
Men de gör jag ändå och jag hatar det!

Jag vet ju innert inne att jag inte e fet och att jag har en helt normal vikt, men ändå stör de som fan när man går upp istället för ner.
"Men för fan sluta styrketräna då" säger Johan till mig.
Jaja de vill jag ju inte de heller för de e snyggt med lagom med muskler på kroppen, snyggare än tanig och musklellös.

Ja man gör inte alltid som man lär och predikar, men man kan inte heller styra hjärnan.
Så nu ska jag fettförränna extra mycket på gymmet varje dag.
Blev två timmar på gymmet igår, plus en timmes promenad.
Idag blir de ca 2,5 timmar plus att jag ska försöka dra med Johan ut och gå ikväll för de e mycket roligare att gå tillsammans med någon än själv. Iaf om man inte har ett mål för då känn de som om tiden går så sjukt sakta!

Sen imorrn blir de gym plus spinning 60 om de finns platser kvar och de kommer att vara grymt skönt blir spinning sällan nu för de ligger på så himla dumma tider så då förstör man hela kvällen. Då e de lättare att ta gymmet för dit kan man gå när man vill utan att anpassa sig efter tider.

Jaja inte mer jiddrande för min del nu. Ska dricka upp de sista i min giftdricka och ta en promenad ner till gymmet och träna en timme innan Johan kommer dit. :-)
Blir att handla en tidning på vägen, då går de mycket lättare att stå länge och förbränna utan att tänka på tiden. Står man bara rakt upp och ner e de lätt att kolla på klockan hela tiden, men läser man något samtidigt försvinner tide utan att man ens tänker på de.
Hoppas de har fått in nån ny bra tidning eftersom jag redan läst de flesta.....

Kommentarer
Postat av: Vyrla

Har läst lite i din blogg. Må säga att du är duktig då det gäller dieten och det.

Jag själv har gått ner 24 kg hitills. Ska gå ner minst det dubbla :S.Men, det går ganska bra :)Bara det att jag må ta o börja gå på gym jag med nått.

2008-06-17 @ 17:01:51
URL: http://isaba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0