Done!

Då var man klar för denna dagen och snart e de dax för jobb igen.
2,5 timmar blev de på gymmet. Min bindgalna sambo stor på löpbandet hela tiden.
Jag frågade honom om de inte var dax för psyket för hans del nu :p

Nej nu ska jag mysa litta innan jobb.

Ha en trevlig fredagkväll!

Drömkroppen :)

57388-894

Nu ska jag strax ner till gymmet för att fortsätta bygga på drömkroppen :p
Har precis druckit mitt skurmedel idag med, det smakar lite som de dära sura godisflaskorna i rosa/turkos.
Inte kanongott, men de går definitivt ner. De proteindrinkar jag druckit förr smakar definitivt mycket värre.
Idag blir de mellan 2,5-3 h på gymmet. har gott om tid idag för att träna och det känns bra. Känns som om hela denna veckan är en RIKTIGT GRYM vecka i träningssyfte. Och de behöver jag. Snart ska jag ju vara "klar".
Och det känns som jag är en väldigt bra bit på vägen får jag säga, de e ju alltid den sista lilla biten som är den svåraste och därför måste jag kämpa extra hårt nu!

Johan har lyckats ännu bättre än vad jag är och ja är kanonstolt över honom. Aldrig har jag sett honom ha denna motivationen gällande träningen som han har nu och det är sjukt roligt att se och de gör mig glad, och stolt som en liten hönsmamma eftersom jag själv älskar att träna och mår bra av det!
Du e grym baby! I love u!

Så de blir till att förbränna en stor del av tiden jag är där idag och sen en timmes styrke och mage innan vi ska hem och äta. Blir några veggobiffar idag som jag inte ätit tidigare så de ska bli spännande. Är himla kul att exprimentera med maten. Är en blandning med kikärtor, morötter, lök, vitlök, limejuice och koriander. Får se om de blir bra såfall delar jag med mig av det under morgondagen. :)

Nej nu ska jag hoppa i min träningsoutfit. 

Pest & pina

Min mun ser ut som en svullen tomat. *grr*
hatar dessa jäkla "blåsor". E ngn typ av stessblåsor jag får när jag e orolig, stessad, sjuk osv osv och de senaste året har jag fått dem ofta och jag hatar de. jag hatar att gå ut när jag har dem. Hatar att träffa folk när jag ser ut som en pestsmittad råtta....

jaja dagen e bra ändå! Har hittat en MASSA roligt idag så jag e happy som fan!


pusspuss

Hårfärgs inspiration!

57388-892


Jag ska göra en helomvandling på mitt hår! Och de ska bli underbart skönt! inte förräns om två veckor men de gör inget, jag har iallafall letat inspiration ett tag nu.
Är trött på mitt jusa hår så nu ska jag bli lite mörkare igen. Inte riktigt så mörk som jag varit innan, men ändå.
Hittade bilder på vackra Alessandra Ambrosio och hennes färg vill jag har. En varm brun färg med highlights i! Helt underbar!
Tror de kommer att bli supersnyggt, har ju en liknande färg i mig själv egentligen, tror jag. Vet inte riktigt vilket färg jag har lngre eftersom jag färgat fram och tillbaka så länge jag kan minnas *s*.
Men jag har ngt som liknar brunt med blonda slingor i från början...

Har letat lit i tidningar innan för att kunna ta med bild till min frisör och visa för de e svårt att förklara exakt vilken färg man menar. men nu hittade jag en på nätet så de e bara att lägga in den i mobilen och ta med den så kan hon se direkt hur det är jag menar. Kan ju inte bli bättre!
Får se hur jag gör med frisyren dock. Jag vill ju ha de långt, så de bli nog bara till att toppa, klippa upp en del och fixa till luggen lite, vill att den ska växa ut lite så kan kan ha den snyggt hängade på sidan (med våldsam hjälp av plattång eftersom jag har världens virvlar i luggen). Får väl se om jag hittar ngt annat som tilltalar mig. Hade vart kul att förändra totalt, men sen å andra sidan kommer jag att ångra mig om jag klipper för mycket, har ju sparat til de långa ett tag nu ju :)Miniångest

Jag hade min väg & mätdag idag. 
Helt okej egentligen, men jag har gått upp. Johan säger till mig att inte stirra mig blind på vågen och jag försöker. vet ju att min mukelmassa har ökat mycket och att de gör att man går upp eftersom jag tränar så mycket styrke. 

Centimetrarna ser ju bra ut fortfarande och de har deffinitivt inte ökat, plus att kläder blir större och större för mig. men jag hade verkligen önskar att vikten hade gått ner. Öven om de bara e ngt hekto man gått upp så spelar de inte riktigt någon roll när man bara vill gå ner. Dessutom kan man ju pendla hekto från dag till dag så man ska inte bry sig.
Men de gör jag ändå och jag hatar det!

Jag vet ju innert inne att jag inte e fet och att jag har en helt normal vikt, men ändå stör de som fan när man går upp istället för ner.
"Men för fan sluta styrketräna då" säger Johan till mig.
Jaja de vill jag ju inte de heller för de e snyggt med lagom med muskler på kroppen, snyggare än tanig och musklellös.

Ja man gör inte alltid som man lär och predikar, men man kan inte heller styra hjärnan.
Så nu ska jag fettförränna extra mycket på gymmet varje dag.
Blev två timmar på gymmet igår, plus en timmes promenad.
Idag blir de ca 2,5 timmar plus att jag ska försöka dra med Johan ut och gå ikväll för de e mycket roligare att gå tillsammans med någon än själv. Iaf om man inte har ett mål för då känn de som om tiden går så sjukt sakta!

Sen imorrn blir de gym plus spinning 60 om de finns platser kvar och de kommer att vara grymt skönt blir spinning sällan nu för de ligger på så himla dumma tider så då förstör man hela kvällen. Då e de lättare att ta gymmet för dit kan man gå när man vill utan att anpassa sig efter tider.

Jaja inte mer jiddrande för min del nu. Ska dricka upp de sista i min giftdricka och ta en promenad ner till gymmet och träna en timme innan Johan kommer dit. :-)
Blir att handla en tidning på vägen, då går de mycket lättare att stå länge och förbränna utan att tänka på tiden. Står man bara rakt upp och ner e de lätt att kolla på klockan hela tiden, men läser man något samtidigt försvinner tide utan att man ens tänker på de.
Hoppas de har fått in nån ny bra tidning eftersom jag redan läst de flesta.....

Skurmedel?

57388-888

Nejdå, bara min prestationshöjande dricka för att förbättra muskulatur och uthållighet inför träning.
De ser INTE gott ut....
Johan har provat just denna några gånger nu och säger att den fungerar bra så jag får väl testa jag med :)

enkel design

Fick en frågan om hur man gör för att fixa till det på sin blogg. jag e inte ngt överdrivet bra på det själv men kan det lättaste. Så här kommer lite förklaringar. :-)
E ngt oklart e de bara att fråga på!

Börja med att gå in på designen och välj den mall du tycker bäst om. Sedan går man in på "redigera stilmall".
& nu börjar de roliga!

57388-265
1.
Att ändra bakgrunden på bloggen.
Leta upp en ild du vill ha som bakgrund på tex googles bildarkiv. Klicka på bilden & klicka på visa hela. Då kommer den upp i ett ensamt fönster. Kopiera url-adressen & lägg in den där som visas i fönstret ovan.
Vill man använda sig av en egen digitalbild man har kan man bara lägga upp den i bildarkivet på bloggen (tänk på antalet pixlar beroende på hur stor du vill ha den). klicka på bilden när den lagt sig i bildarkivet. Då kommer det upp två olika alternativ. Strunta i dem & tryck istället på miniatyren av din bild. Då kommer den upp i ett ensamt fönster & du kan kopiera url-adressen.


2
2
Att ändra i loggan
Vill man ha en riktigt snygg logga får man göra den i ngt bildbehandlingsprogram, men det går att fixa en söt även utan. Här ovan visas vart det är man ska ändra om man vill lägga in en bild efter sitt namn tex. Man går tillväga på samma sätt som ovan.
Tänk på att efter url adressen står det "no-repeat" här vilket det ska stå om man bara vill ha en bild efteråt. Vill man att bilden ska upprepas gång på gång skriver man "repeat".
Vill man att de ska ändras om det ligget till höger eller vänster skriver du bara left eller right där det står center här.
Marginaler och liknande kan man ändra genom de andra som står där, men det är lättast att bara prova sig fram. Kom ihåg att spara när du e nöjd med det du gjort och prova dig fram sedan så du inte förstör det som var bra.

3
3.
Ändra bloggrubrik.
Vill man ändra i rubriken (i mitt fall Annie) & underrubriken (drömmar & verklighet) så gör man det under h1 för huvudrubrik och h2 för underrubriken.
Där kan man ändra storleken och färgen. (#ffffff är vit) Vill man hitta en bra färg e det lättst att kolla färgkartan i tex photoshop. Samma med vilken textfont man vill använda sig av. Kolla ett bildbehandlingsprogram, men tänk på att alla kanske inte fungerar till alla datorer, så använd en som är vanlig.

4
4
Ändra inläggsrubrik
Vill man ändra rubrikerna till inläggen kan kan göra det under h3 på samma sätt som jag beskrivit ovan.
Jag har lagt in något som heter background också, men ingen adress. Vill man kan man hitta en liten bild och lägga in adressen där om man vill ha det framför sin rubrik.

5
5
Text
Vill man ändra sin vanliga text gör man det i det som visas ovan, på samma sätt som man ändrar den andra texten.


Det är bara att prova sig fram. Börja med att välja en design i designmallarna som är det du tycker bäst om i stil och färg och ändra sedan efter det!

ENJOY!

Vår idag igen

Vårje dag våren kommer är underbar, varje dag den försvunnit är urtråkig :(
Idag skiner solen och de e supervarmt i lägenheten. Och jag behöver verkligen putsa fönsterna! :-)
Men de e så trist så de får bli n annan dag, var tvungen att tvätta. Tycker de enda man gör e tvättar, men så blir de med tre ombyte om dagen. Vanliga, tränings, vanliga kläder.... Drygt, men vad ska man göra?

Tänkte ta en maskin till och sen blir de en promenad för mig i solen. Riktigt skönt!
Ikväll e de mats födelsedag så vi ska upp där och de bjuds på smörgåstårta som jag inte ens vill äta.
E typ 1000 kalorier i en bit. Urk! Så jag ska bonna med mat hemma och sen ta en minibit och skrapa bort äcklig majonäs och grädde och skit från den.
Ska de va ska de va på riktigt!

Ha en underbar dag!

Designtips

57388-887

Tänkte ge lite designtips för ersom vill ändra lite på er blogg kanske. (kommer mer sen)
Första tipset går ut på hur man fixar en större presentationsbild i sidofältet.
Ladda upp den bild du vill ha i 200 px, kopiera bildadressen i adressfältet.
Gå sedan in på design - kodmallar.
Bläddra ner där det står <h4> och lägg in adressen som bilden visar. Vips finns det en större bild på din sida.

Morgon morgon

Dagarna springer förbi just nu.
Tycker jag var med jenny, natts & thillion på Zoocity igår, men nu e de en hel vecka sedan. Var tusan blir tiden av?
Nu sk ajg iaf iväg med Jenny & Thillion till mobilia och kolla på kläder till dopet med henne, plus att jag ska se om jag kan hitta ett par jensshorts. De borde ju finnas på h&m? Har ju sett i katalogen har jag för mig men jagvill inte beställa hem byxor för de e svårt eftersom de e så mycket som ska stämma för att de ska sitta snyggt..

Ska fixa håret nu och sen blir de en promenad ner till mobilia :)

Mina darlings!

57388-886

När Johan kommer hem sedan ska vi ha en liten "fashionshow" här hemma för att kunna rensa ut. Johan ska rensa bland sina miljontas skotor för att lägga ner lite i källaren. Jag ska kolla bikinis. För att lättast kunna fixa detta bör man prova för att se hur de sitter så jag tog fram allt vi ska prova.
Jag blev mörkrädd när jag såg min hög med bikinis, mina älsklingar!
De blir till att rensa så jag kan köpa nya nu ;p

Ja tack?!Detta e så grannt!
Den första klänningen e lite laidback, men ändå uppklädd och underbart fin!
Mitten klänningen är typiskt vardags, kan funka om gå ut med tillsammans med ett skärp i midjan och hög pumps.
Blusen i slutet passar snyggt till både pennkjol, jeans och byxor. Me like!
(ellos.se)

Underbar klänning!

57388-882

Hittade en fantastisk klänning på h&m igår när jag var i stan.
Svart med tyll och volanger på kjolen & i tubformat.
Helt fantastiskt underbar var den och jag blev kär, som vanligt *s*
Dock blev den inte min, hade nog blivit om den inte varit mörk (fanns i svart och mörkgrå) för då hade jag kunnat ha den på dopet, mend e passar ju inte riktigt med en svart, Den satt ganska långt ner upptill (eller hur man ska säga). Lutar man sig fram finns de risk att saker ramlar ut, men står man bara upp e den underbar!
Kanske ska tvinga Johan att handla den? *s*

Träningen

v7
Måndag: 2h promenad + 80 min gym
Tisdag: 65 min gym
Onsdag: 60 min promenad + 1,5 h gym
Torsdag: 1 h promenad
Fredag: 3 h promenad
Lördag: 3 h 15 min gym + 20 min promenad
Söndag: 2 h gym

v8
Måndag: 70 min promenad + 1,5 h gym
Tisdag: 50 min löpning
Onsdag: 45 min löpning + 60 min gym
Torsdag:  60 min gym
Fredag: lite mage
Lördag. lite mage + promenad
Söndag: 2 h gym

v9
Måndag: 1h promenad + 2 h gym
Tisdag: 1,5 h gym
(planerat)
Onsdag: Minst 2 h gym, promenad
Torsdag: 1,5 h gym, promenad
Fredag: 1,5 h gym, 60 spinning
Lördag: 2 h gym, promenad
Söndag: 3 h gym

Var och handlade hem vikter till mig så jag kan lyfte lite skrot hemma. De Johan har e för tunga för att jag ska klara av alla övningar med armarna. Så ute på cykelringen(heter de väl??) på Ekohallen så har de mycket olika fria vikter att välja på, så vi köpte nya igår. 
Ett bra sätt att träna är att ha vikter hemma. Man kan göra lite då och då nr man har tid och behöver inte ha 2 timmar fritt som för att gymma. Nice!
Har även höjt mitt minimun för situps varje dag. Innan hade jag som minimum att göra 600 per dag, nu har jag höjt till minimum 800, men hamnar oftast på 1000 per dag. (ej vilodagar då blir de ca 200)
Måste nog hitta nya sätt att göra på för jag får aldrig träningsvärk längre och jag gillar att känna att jag har gjort ngt. Så jag tänkte sätta mig och kolla runt lite på nätet för att se om de finns några bra övingar, speciellt för nedre delen av magen för där e de verkligen som svårast att komma åt.

Har även lagt på vikt på allt på gymmet den senaste veckan och de känns bra för då har jag ju ökat min toleransnivå ordentligt. Men de börjar ju synas ganska bra på armarna nu och det är jag stolt över. För som jag sagt innan har jag grymmelätt för att bygga upp ryggen okej, men svårare med mina armar. Men nu syns det att jag har muskler där med *lycka*.

Jag har inte längre lika många dåliga dagar där jag tycker att allt känns skit gällande kroppen. Egentligen e jag nig ganska nöjd, men mina svackor kommer då och då ändå. För de mesta känns det dock bra och jag kan titta mig i spegeln och vara nöjd även med magen. De känns bra för de tror jag inte har hänt så många gånger i mitt liv. :)

Blir nog lite hemmaträning idag och kanske en långpromenad, får se vad kroppen och vädret säger till mig. Funderar på en sväng om mobilia, men de e så jävla farligt att ge sig ut bland affärer. :p


Gårdagens F-Y-N-D

57388-881

Meningen var inte att shoppa igår, utan mest att gå runt och kolla, prova och drömma lite.
Dock hittade jag två riktiga FYND. På hm hade de ett reaställ med en massa skit på, MEN bland allt skit hittade jag en underbart söt skjortblus med trekvartsärm och annorlunda knäppning fram. 98:-, ja de ska man icke klaga på!
Sen inne på chacha kolla jag av en slump i en korg med rea (brukar aldrig kolla i sånt eftersom alla bara rotar och drar där).  Men däri låg ett par supersnygga "finbyxor"/"gubbabyxor" i mörkgrå som jag kollat på och provat tidigare. Nedsatta till 50 kronor (från 500!!!). Anledningen att jag inte köpt de innan är för att fickorna e skumma, men för 50 kronor gö de inget o m man misslyckas när man syr :D
Så en hel outfit för 150 kronor, de kan inte bli bättre. Funderar på om jag ska ha de på Thillions dop nästa helg igen (blev förresten tillfrågad om att bli fadder(heter de väl nu förtiden??) och de ville jag såklart.). De kan ju bli lite tuffare om man har rätt accessoaret till det. :D

Dagen idag

Dagen igår blev mysig, först en promenad fram och tillbaka till stan (ca 1h), och sedan blev de träning på gymmet i två timmar innan de blev storhandling, middag och mys innan vi däckade ganska tidigt :)

Käkade kallrökt lax (ej färdigskivad) med avokado och grönsaker till middag. Gud vad de e gott. Färdigskivad lax är jag ingen direkt fan av, men den man skivar själv e gudagod!
Eftersom vi nannade gansk tidigt idag vaknade jag runt halv nio idag, lite svårare var det att få liv i Johan men vi var ändå på gymmet vid elva. Gick bra som vanligt. nu e baby och jobbar och jag e hemma.
Så tråkigt. 

Ska ta en sväng upp till min kära svärmor sedan och klippa klorna på katterna och snacka lite skit, sen blir de färga ögonfransarna (har adrig gjort de förr eftersom mina e knallsvarta i sig själv, men de kan ju alltid li lite längre iaf *s*) och sen blir de bakning (som värsta hemmafrun men hembak e fan så mycket bättre än köpe)....... Sen får vi välan se vad resten av dagen bjuder på.....

Göra stan

Nu ska jag upp och göra stan med mig själv.
Jag älskar att gå runt med mig själv när ingen berättar att de vill någonannanstans eller tycker jag tar lång tid, eller e varm eller ngt annat.
Ska bara gå runt och mysa med mig själv. Blir en bra promenad dit också. är mycket lättare att gå ut och gå om man har ett mål ju :)


57388-880

Måndagen är här igen

Så var de måndag igen. Tiden går himla fort och livet leker verkligen... Nästan. baby jobbar tokmycket just nu så i ses ganska lite. Fast vi hade hela lördagen tillsammans så jag ska inte klaga. Jobba behöver man om man vill ha pengar :S

Vaknade heltdigt idag för att vara ledig. 8.10, de e inte likt mig, brukar iaf sova till halv tio, men sen å andra sidan somnade vi elva igår, heldöda bägge två *s*.
Tänkte hålla mina tummar fr att de blir riktigt fint väder idag så blir de antingen en löprunda eller en långpromenad med mig själv under dagen och sedan blir de gymmet tillsammans med Johan ikväll.... :)
Blir tokmycket träning denna veckan som kommer så jag kommer ner i min "size" som jag vill vara. Är väl i princip där nu, men de skadar inte att ta i lite extra nu i slutet ju så man e riktigt nöjd :p

Skåne för fan!

Jag trodde jag skull ramla av pinnen när de ropade upp Frida istället för Isaksson. Men ack så glad! Jag trodde hon skulle missa för att hon sjunger på skånska, men ack hon hade sjungit sig in i de svenska hjärtana!
Och vilken undrar skånsk dialekt hon sjunger på.
Undrar om hon behållt låten på skånska om hon gått till Eurovision? De hade vatt övernajs!
I vilket fall... SKÅNE för jävelen, så underbart!
Och underbart att se hennes fullkomliga lycka och stammande, borttappande av text och tårarna efteråt.
De kära Sverige, de e lycka!!!

 

BWO var självklara, de bjuder alltid på grym show. Caracola var en favorit med, för de var riktig slager de sjöng. Sen tog de slut för mig, de fanns inga andra där.......


Nu blir de träning för mig. E ganska död har inte varit mycket sömn i helgen hos Ohlsson & jenny, men vi har haft de supermysigt. Bebisen, Hero (hej-rå) var ljuvligt söt och jag var med i ett stall på riktigt för första gången i mitt liv, jag ledde även in hästar, jag som e lite smårädd för dem annars *s*. Man kan ju bli sparkad i fejjan :p
I morse åkte jag med Johan in till Lund från O&J eftersom vi inte hann köra in om Malmö. Tog tåget därifrån strax efter åtta, var hemma nio och har bara legat död i sängen och funderat på om jag ska träna eller inte.
Jag kom fram till att jag ska de.... Fast de faktiskt tar emot, sängen kallar HÖGT på mig ;)

Sen blir de middag hos mormor ikväll eftersom käraste morbror e nere från huvudstaden och ska fira födelsedag med oss :-) Trevligt, trevligt! Sen kommer Micke & Sandra med hem från Sälen idag så de bli väl lite skitsnack med dem med :)

Im going crazy!Hittade två supersöta baddräkter som jag verkligen skulle kunna tänka mig. Dock båda från beach bunny, men de är faktiskt på rea så priset var inte så farligt. Plus att mina tudor inte e så pushade som deras så de kommer inte att se så vulgärt ut om jag skulle ha de på mig...


57388-877

57388-873

Är även lite tvådelad angående bikini. Jag kan inte försvara att handla en bikini för 2000, men samtidigt e jag sjukt nära att göra de. Finns dock en annan jag älskar med (den översta), men den e på rea så de e typ halva priset (1200) på den mot den andra och de känns mer överkomligt. Men vilken är egentligen finast? Jag e så delad och vet inte riktigt vad jag ska tycka.
Båda e superfina men på olika sätt.......

Bikinis vs baddräkt

57388-876

Jag har blivit totalt frälst i min baddräkt. Provade den en gång till nu. Har bara testat den snabbt sen jag fick den. Den sitter helt okej, men jag undrar om jag inte skulle tagit en storlek mindre. Dock hade den kanske blivit för kort då eftersom jag e ganska lång.
Testade även alla mina bikinis för att se vilka jag vill ha och inte ha. Gissa om jag la undan någon. helt rätt. inte en enda för jag älskar dem alla. Annars hade jag ju inte köpt dem. Men men.
Är dock sugen på fler baddräkter man jag tycker inte de finns så många fina ännu.Förra året hade ju nelly en som jag ångrar gravt att jag inte köpte. Verkligen!!! Men de kommer väl in framåt våren. Vill inte ha de som e het vanliga md lite öppningar här och där, tråkigt värre. Vill inte heller ha nån mer svart eftersom jag har denna nu.
Men de var trevligt att ha en modevisning med mig själv här hemma, hae varit roligare med en Johan som tittade på och såg rätt och fel på dem. Eftersom jag älskar alla intalar jag mig att alla e perfekta ju.
Borde prova allt i garderoben med men jag orkar inte. Kommer att ta en hel evighet ju. Men de hade varit bra så man kanske la undan lite saker som man inte använder för tillfället.

Ska kanske äta lite middag nu, tonfisksallad blir de. hatar att laga mat när inte baby e hemma så finns de inget kvar sen dagen innan lir de oftast sallad eller liknande. men tonfisksallad e sjut gott så jag ska verkligen inte klaga!

Duktig flicka! :)

57388-875

Garderoben e städad nu. På riktigt faktiskt. Måste dock försöka lägga ner mer i källaren, annars kommer städningen inte att hålla eftersom de trillar ut när man tar saker och e man sen eller ngt på morgonen så blir de inte att man lägger in de snyggt igen heller.
Men nu e de grannt. Man jag blir lika fashinerad över alla saker jag har varje gång, och hur svårt de e att göra av ed ngt. Allt betyder ju ngt på sitt sätt eller "kan komma till användning".
Jobbigt värre. Man har ju införskaffat saker en gång i tiden för att man gillar de, då e de kanonsvårt att göra av med de. Ändå tyckr ag att jag rensat ut DUKTIGT minst en gång i halvåret. Sist var de typ en sopsäck, gången innan var de tre. Ändå svämmar de. Hur gör man? Tips?

Jag e slut som artist

..som min kära pappi brukar säga.
Min kropp e död. Fullkomligt. Har ont i varenda del av den så de blir nog en vilodag för mig idag.
Hatar vilodagar, men visst de kan vara bra för min krop de kan jag ju erkänna :-)
Har haft en mysig morron med älskade. Vaknade runt tolv, fick frulle på sängen och sen har vi bara dummat oss och asgarvat hela tiden. Jag var på totalt cp humör *s*

Nej nu ska jag göra nytta, de kan behövas ibland det med...


Älskade.. I want it now :p

Myskväll

image874

har legat i soffan och myst med mina underbara bebisar. Trost att bara en får plats i knät egentligen tyckte de att det passade alldeles utmärkt att träna sig in två i mitt knä. Trångt om saligheten men underbart med två spinnande katter i knät. (Som inte bråkar, vilket de två tyvärr gör ganska ofta!)


Dessa underbara kisar jag har. Mina alldeles egna bebisar! Som jag älskar dem:)

Motivationen på topp!

Allt som har med träning att göra går tokbra för tillfället. För varje dag som går blir jag mer och mer motiverad. (Om det nu är möjligt). Jag älskar verkligen att gå till gymmet. Idag älskade jag det extra mycket. Körde fria vikter framför spegeln och såg verkligen hur musklerna på mian armar spändes. *lycka*
Igår kollade Johan in min rygg. "Fan Annie vänta". Sen sprang han och hämtade kameran för att foto.
"Du börjar få värsta v-formen på ryggen".
Inte för att jag såg nåt v, men träningen har ju absolut gett resultatet jag väntat på. :)
De känns gött som fan!

Ibland känns träningen som ett måste, nu käns det som om något är fel när man inte planerat in träningen i vardagen. Ofta längtar jag verkligen dit för att köra slut på min kropp. Det finns ingen härligare känsla än efter ett hårt pass, när man e matt och bara känner "fan vad jag e grym".
Så känns de oftast efter varje pass nu. och det känns underbart att ha börjat springa med. Jag e ingen löpfantast, men tilllsammas med Johan, bra väder och min i-pod var de riktigt skönt måste jag säga!

Maten e samma som innan. De går kanon med alla "måltider". Frukost, lunch, middag.
Har börjar lägga in bröd mer nu (hembakat) men ingen pasta, potatis osv. Lite mer frukt ingår också, tex i snoothies och liknande. Dock slinker de ner en del skit ibland men de e ingn ångest för tillfället iaf, men sen vet jag ju att jag får mina anfall lite då och då och får ångest *s*


57388-871

Absoluta drömbikinin!

57388-873


Alla som läser här vet e jag fullkomligt tokig i bikinis. Åh de finns oändligt många underbara skapelser.
Denna här är dock min favorit hittills. Enkel men med sjukt snygga detaljer som gör den annorlunda, sjukt snygg och riktigt speciell. Kollade in den på Beach Bunnys hemsida för ett tag sedan och dregglade.
Nu har de dock fått in den på nelly också.
Vinner jag på lotto, triss eller något så kommer det att vara de första jag skickar efter.
2098 svenska riksdaler  kostar den. Jisses, man måste vara tokig eller rik för att lägga så mycket pngar på en bikini.... Jag e tokig och jag skulle nog kunna det... men inte just nu.
Damn, den e så grym!

Zoocity

Idag har varit, och är, en ganska busy dag. Vaknade och tryckte frulle i kroppen för att dra ner och träna. Hem, minilunch och sen hem til Jenny.
Lånade Johans mammas bil, och den är LITEN! Och in där skulle två barnstolar med barn i, en stor vagn, en annie & en Jenny. Med lite vilja och våld går allt så vi kom in till sist och de blev en sväng ut till Zoocity.
Nattis var alldeles i extas där ute och tyckte de var så kul! Hon fick även världens sötaste ansiktsmålning, en liten leopard! Och Thillion, ja han sov uder hela turen där ute :-) Blev en mysig sväng i några timmar med mina underbara sessor och en liten prins! Had gärna stannat kvar hos dem mer, men jag fick en extra natt idag så jag måste hem och vila. Och sen skulle jag hinna med mormor och fixa hennes data med..
Nu e jag hemma och har ätit middag. Var tokhungrig och nu e jag tokmätt... Så lite vila på detta sen e de dax för nattjobb. Oj vad spännande detta är! :) Någon som vill byta?

Imorrn blir de iaf en tur ut till Olsson & Jenny och deras nya bebis. Sötaste Isor har blivit pappa och en av valparna har fått hem hos dem. Dock vet jag att jag kommer att bli kär och vilja ha en hund ännu mer än vad jag vill som de e nu. Men de e smällar man får ta. Blir iaf till att åka ut där när Johan slutar imorrn och sen stannar vi över natten och hela lördagen. Ska bli så trevligt så!

image872

Sötaste sessan som leopard! :)

Just fine

57388-870


Jag e ganska död. men de e ingen mening med att sova länge efter "sista" natten för då kommer jag inte i säng i tid ikväll/inatt. Så jag e uppe, lite smått död, men de känns helt okej ändå.:-)

Igår var jag och Johan ute och sprang i nästan en timme. Jag trodde jag skulle strypa honom.
"Var glad att jag jobbar inatt annars hade du vaknat strypt!"
Jag har inte sprungit ute på länge, länge (sen i våras eller höstas typ). Och de e stor skilland på att springa på löpbandet inne på gymmet mot att springa ute med väderförhållande, ojämt underlag osv.
jaja, de gick bra iaf och konditionsmässigt var de verkligen inga problem och det var superskönt.
Fick dock lite håll eftersom de var längesen jag käkade. Har världens problem med håll. Kan inte låta bli att äta för långt innan träning och jag kan inte äta för tätt inpå om jag ska springa eller liknande. Drygt!

Sen ett annat problem som jag fått en del på sistone och det är att mina armar domar av. Har länge haft de om jag går stan med en väska på axeln (räcker med typ en kuvertväska) så får jag superont i axeln och om jag inte vilar så domar armen. men nu har de börjat att göra de ven när jag bara är ute och gåtr för länge, eller som igår när jag var ute och sprang.
Riktigt jobbigt för all känsel bara försvinner helt och hållet. Vet inte om jag spänner mig på något konstigt vis, men jag har sprungit så mycket i mitt liv, och gått för den delen, och aldrig haft de problemet förr.
Undrar vad tusan de kan vara?

får kanske ta en koll på de en dag. Iaf så var de verkligen jätteskötn att springa när jag väl var klar med det, men under tiden var de riktigt plågsamt att de domnade av.
Så vi ska faktiskt ge oss ut på en löprunda idag igen innan vi drar och styrketränar.
Kan vara skönt att variera träningen lite med och inte bara stå på maskinerna på gymmet.

BORED!

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
 Har redan i tungan så de får bli näsan
2. Vara seriös eller rolig? En härlig mix
3. Dricka röd eller grön mjölk? Finns de färgad mjölk? :p
4. Brinna upp eller drunkna? Slipper helst att dö alls.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Har jag fiender? *s*

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Ja många
2. Sol eller måne? Både och!
3. Vinter eller höst? Inget av de om man e i Skåne.
4. Vänster eller höger? Beror välan på vart jag ska
5. Soligt eller regn? Sol, fast regn kan vara supermys de med.
6. Vaniljglass eller chokladglass? Bägge två blandat

OM MIG..

2. Vad gör du just nu? Inte mycket vettigt iaf
3. Fullständigt namn? Annika
4. Vart vill du bo? I en stor villa från sekelskiftet
5. Hur många barn vill du ha? många bara jag slipper föda dem.
6. Vill du gifta dig? Sånt vet man aldrig.
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Äter icke spagetti
8. Har du ätit sushi? Ja och gud vad de e gott
9. Favoritglass? finns en hel massa.
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Inga. Har en dinkelmüsli som inte används.
11. Humör? Oftast glad

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Jahapp
2. Sjungit? Alltid
3. Blivit kramad? Självklart
4. Känt dig fånig? Aldrig
5. Saknat någon? Yesyes
6. Dansat galet? Självklart
8. Klippt håret? nej men önskat
9. Gråtit? Nixpix
10. Ljugit? Ljuger aldrig
11. Blivit kysst? Yesyes

GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Jagad, haha, icke
2. Har du en hund? Jag kallar dem mina fast de inte bor här
3. Tycker du att du är attraktiv? Lätt
4. Sover du helst själv eller med någon? Med baby
5. Tror du på spöken? Sånt kan man aldrig så noga veta.


Nu ska jag klä mig fint och dra mig iväg en sväng...
Happiness.

Morgonstund har guld...

Eller inte,
För mig e de mer som natt.
Har just kommit hem från jobb och ska alldeles strax lägga mitt huvud på kudden och nanna gott några timmar :-)

Sen händer de något som kan leda till något himla roligt sen idag :-) Håll tummarna för mig!

På med promenadskorna! :)

Slö som jag var idag tog det ett tag innan jag väl kom ut och gick. men oj vad glad jag är att jag gjorde det, för vilket fantastiskt väder det var ute Solen sken och det var faktiskt riktigt varmt! Jag som annars e frusen som en kylling var genomvarm (gick visserligen snabbt men ändå...). Hade bara väst och tröja på mig, trodde först jag var lite väl optimistisk men när jag väl kom ut insåg jag att det var kanonskönt ute!
Så jag var runt hela limhamn och promenerade i 70 minuter. kan inte bli mer perfekt promenadväder så jag hoppas alla som kunnat har gett sig ut i detta fantastiska väder!

Nu har jag nyss slukat en supergod smoothie för att få lite energi till träningen om en halvtimme.
(Minimjölk, 1/2 banan, lite frusen mango och lite frusna blåbär samt linfrö, try it!)
Väntar bara på att Johan ska komma och hämta mig på gatan om en liten stund nu så blir de träning.

ha en underbar kväll!

57388-869

jag i mina underbara promenadstass
Min underbara fyndväst från sunshine. Inhandlad i fredags på MQ, 50% på reapriset, ja tack! :-)
Jeans och mian lovely puma snowjoggers!


Måndag

Jag är så slö idag.
Helgen sitter i. Kunde knappt vakna idag och när jag väl vaknat så kunde jag knappt komma upp. Jobbigt!
Har iaf hunnit med att städa undan här hemma en snabbis och nu tänkte jag strax ge mig ut på en promenad, sen blir de träning tillsammans med Johan när han slutar och i natt e de jobb.

E strålande sol ute allt oftare nu och det ger en viss energi bara att titta ut och se det fina vädret, bara jag slipper kolla på fönsterna när solen skiner, för de gör mig matt bara det. ;)

Ha en underbar dag!
Snyggt från cocoo
Cocoo.se har alltid riktigt snygga smycken.
Just nu har de en hel de vintageinspirerade armband som jag blev totalt såld på. Fanns så mycket mer där än bara detta och jag e som vanligt en millisekund från att trycka hem det. Men NEJ Annie, du får inte... *suck*

Bloggläsande?

image862

Blev utmanad av Hanna att berätta om vilka bloggar jag läser.
E inte många dagligen, de flesta kollar jag kanske en gång i veckan.

Menmen, here it goes!
hannis84.blogg.se
johan1982.blogg.se
daggens.blogg.se (fast han aldrig skriver*s*)
cillenl.webblogg.se
bloggkommentatorerna.blogg.se
faker.blogg.se (mest för de e synd om tjejen)
annamirjamaria.blogg.se
blondinbella.blogg.se


Som sagt de e inte många jag kollar på och de sistnämna kollar jag bara då och då bara för att.

Slagen hjälte

Blev en bra träning idag trots allt. Jag var så seg idag och kom inte iväg så jag var där från kvart i ett. Jag som tänkte dra direkt jag var vaken i princip, men sängen lockade SÅ mycket mer för mig *s*.
men men det blev två timmars tränande iaf och det känns riktigt bra i kroppen just nu. Är inne i ett riktigt grymt stim och det har blivit massvis med tränande/motionerande denna veckan!
Baby ska ut och springa när han kommer hem men jag tror inte att jag orkar, mina ben är helt slut!
Jag stannar nog hemma och förbereder middagen inför kvällen istället :-)


57388-861

Seg söndag

Känner mig seg i kroppen. Den långa promenaden i fredags och de tre timmarna igår känns lite i kroppen. Skulle helst ligga i sängen hela dagen men då kommer jag bara att ångra mig sedan.
Så jag ska strax dra mig ner till gymmet, men nu är de som mest folk på helgen, tråkigt nog. Hatar att träna när de e för mycket folk eftersom varken förbränningsmaskinerna eller styrke är lediga som man vill. Måste stå och vänta på det man ska göra osv. Bara trist.
Tänkte åtminstone ta 1,5 h, kanske 2 beroende på hur benen känner när jag förbränner. Funkar de bra så blir de nog längre.

Jag och JOhan har ytterlgare en kväll tillsammans idag och de känns skönt. Tre på raken, de händer sällan. Annars jobbar antingen jag natt eller Johan kväll så de lir inte mycket kul att göra då ju....

Melodifestival.

Ola - Lite intetsägande låt, men den satte sig fort ändå. Grann grabb e de med.
Lasse Lind - Underbart mysig låt. Fastnade för den direkt!
The Nicole - Say what?
Alexander Schöld - Jimmy Jansson wannabe, men låten sätter sig.
Rongedal - Bröderna har ju helt sjuka röster!
Sanna Nielsen - Första gången jag gillar en Sanna låt och riktigt mycket med!
Andra generationen - Kebabpizza? Hur kom de ens hit?
Carola & Andreas - Kombinationen är grym och Andreas är så snygg!

Hade en myskväll med god mat, lite gott tilltugg och en underbar Johan igår...

Leopardgecko!

57388-860

Detta här är vårt kommande husdjur! Leopardgeckon!
Jag blev heltkär i dem när jag var på Zoocity första gången och igår när jag var där tyckte Johan lika mycket om dem.
Så de kommer att bli nästa tillskott i vår fina familj.

Leopardgeckon är ett nattaktivt djur, men i en familj kan de ätt bli dagaktiva eftersom de är nyfikna och tycker om sällskap. De blir lätt tama om man tar sig an dem och tycker om att komma ut ur sitt terrarium.

pratade med en kille som jobbar där ganska mycket om dem så jag fick mycket info.
Man behöver minst ett 128 liters terrarium till 2 stycken (skulle aldrig köpa en ensam!), plus man behöver UV-ljus (bra för att bilda D-vitamin i huden/kroppen för dem samt att de behöver värmen), en bra bakgrun de kan klättra på, inredning så de kan gömma sig, klättra och mysa. Så det är en del att införskaffa och en del pengar att lägga på det, men det är det lätt värt! :)

Jag tyckte vi kunde köpa ett begagnat (men i fint skick) terrarium, men Johan tycker att vi ska börja från skratch. Hmm vi kommer att ha en tvist om detta känns de som. Varför lägga dubbelt med penar på de om man kan få ett lika fint begagnat? ska kolla lite med min farbror som har ödlor och har haft det i många år. ite tips och råd om allt möjligt.
Finns en nackdel med dem dock. Man måste mata dem med syrsor och larver. Avskyr att mata med levande föda.

Fan vad jag e grym!

När jag väl kom ut från träningen hade solen försvunnit och en promenad känns inte längre så lockand.
me de känns som de kvitter eftersom jag spenderade tre timmar och enkvart på gymmet idag.
Kroppen e totalmörad och det känns bara fullkomligt jävla underbart! Det är sällan jag har den tiden att vara där s länge, så jag hann både med att svettas mycket och att köra genom hela kroppen i styrke.
Annars blir de ofta att man får välja att göra mer av de ena än de andra.
Plus att meningen är att jag och Johan ska springa tillsammans när han kommer hem från jobb, hur tusan jag och mina möra ben nu ska orka det, men de ska nog gå bra.
Han e mycket bättre på de dära med att springa än vad jag e. Jag tycker de e superskönt, men de ska helst vara varmt ute så man kan andas ordentligt. Nu gör de bara ont i halsen när man andas eftersom jag e kass på att andas rärr (in genom näsan, ut genom munnen...*s*). Johan ger sig ut vilket väder det än är för att springa och det avundas jag honom verkligen för jag önskar jag kunde göra de med. Jag går hellre för då e de inte så svårt att klä sig rätt. De e bara att ta på sig varmt. när man springer blir man antingen för varm eller för kall hur man än gör tycker jag... Jag längtar verkligen till våren!

Ikväll blir de mys för hela slanten igen för oss. Ska göra god mat, kolla film och tokmysa mest.
Sen ska vi även ha en liten modevisning. Jag måste verkligen rensa ut i garderoben, men tycker de e så svårt att göra de själv, så jag provar kläder, Johan kollar och hjälper mig att bestämma om de ska ner i en låda, ut ur huset eller om de ska sparas. Mycket bra!

Efter min hemska vägdag där jag mådde kass fick jag en destobättre igår. En riktig egokick som jag verkligen behövde eftersom jag inte litar på måttbandet fast jag vet jag borde.
Eftersom jag skulle ha "promenadskor" (gympaskor) när vi skulle gå igår behövde jag ett par jeans med lite bootcut annars ser de töntigare ut än nödvändigt, så jag skulle ta på mig ett par replay jeans som jag älskar.
Jo jag tog på dem och tyckte de var okej.
"För fan Annie, kolla hur de ser ut de kan du verkligen inte ha på dig".
Jodå, en hel icakasse i arslet. Bara att ta av dem. Tog fram mina antik denim som jag älskar. men Johan bara skrattade änne mer och när jag tittade i spegeln fattade jag varför. De var pösiga fram, bak, upptill, nertill.
Fy vad de såg ut.
Slutligen blev de ett par gamla diesel jag inte använt på superlnge eftersom de inte varit speciellt snygga på. eller ja jag gillar inte när man inte kan knäppa knappen om man säger så *s*. Nu passade de alldeles utmärkt. Lite stora tillochmed. Så FUCK you vågen säger jag bara, I'm loving it!

Så, amazing. Egokick igår, tre timmar på gymet idag. Jag e grym!

57388-859Uppe med herr Tupp

Jag brukar alltid sova någotsånär länge när jag e ledig, men idag ville jag upp tidigt så baby väckte mig när han gick till jobb. 07.20 vaknade denna donnan idag.
Låg visserligen kvar i sängen ett bra tag efteråt, men de e bara skönt att morna sig och käka frulle i lugn och ro :-)

Nu e jag iaf fit for fight och ska dra mig ner till gymmet. Och idag har jag INGEN tidspress, bara jag e klar till tre när de stänger *s*... underbart kan jag säga, denna veckan har de varit mycket tidspress när jag varit där.
Så nu ska jag pallra mig ner till coop på vägen och handla en tidning att läsa när jag svettas (så går tiden mycket mycket snabbare) och sedan ska jag hålla mig där nere till jag gått igenom HELA kroppen riktigt ORDENTLIGT!
Sen hem, lunch, promenad, hem vänta på J, ut och springa med J eftersom de inte blir annan träning för honom idag.
Och sedan ännu en myskväll :-)

Gårdagen var hel underbar! et var fantastiskt väder ute, kallt men strålande sol och klarblå himmel.
10.30 (mycket tidigt för att vara en ledig Johan) så gick vi utanför dörren och började promenera. 17.00 var vi tillbaka hemma igen. Kan de bli bättre?
Gick ner till Trianglen, träffade Johans mamma, fortsatte till Zoocity, kollade på mina ödlor jag ska köpa snart, promenerade upp till Peak, tog en kaffe på Espresso, gick runt i affärer, in om Trianglen på vägen hem, in om mobilia och sedan hem.
Nice walk med många trevliga stopp på vägen!
På kvällen lagade vi mat hemma hos Johans mamma och sambo och hade en trevlig kväll tillsammans :-)
Enkelt och fullkomligt underbart, man ska uppskatta de lilla här i livet :-)


Nej nu har jag ingen tid för detta, dags att svettas, så svullen som jag e *hehe* Stackars stackars mig :-p

I want.

image857

Hittade detta ursöta navelsmycke av en ren slump.
Visst är det ljuvligt sött och man kan sätta in ett eget foto i det.
189:- på bodyjewerly.se.
Ja tack!
Fanns även en hel del andra ursöta smycken till navl, tunga och öra för mig.
Har lite sug efter nya eftersom jag e trött på de jag har nu.

Överraskning

Fick en himla trevlig överraskning nyss :-)
Får se vad de blir av den *s*
Känns himla trevligt iaf, men sen vet man ju aldrig vad som händer.

Nu ska jag ut och promenixa lite. Blir ingen träning idag. Gör ont i hjärtat mitt men jag vet också att kroppen måste få vila en dag då och då ju....
Me hurt.

Ärlighet...

En fråga...

det här med ärlighet, varför säger "alla" att något de uppskattar mest hos människor är ärlighet, men när de kommer till kritan är de få som uppskattar att man är ärlig. Tvärtom blir de sura, arga och förbannade om man säger sin ärlig åsikt.
Ska man bara vara ärlig när man håller med deras åsikt?
Ska man inte kunna ha olika åsikter utan att bl oense?


I dont get it.

Säg då heller "Håll med mig eller håll truten".

Jag uppskattar ärlighet. Till 110%. Självklart kan de svida till i själen om ärligheten är något du egentligen inte vill höra, men i grund och botten hör jag hellre sanningen än att de kommer fram senare att folk undanhållit saker....

So, folket, uppskattar man ärlighet eller vill man egentligen bara ha medhåll, för när de kommer till kritan svider de för mycket att höra sanningen???

image855

Hjartedagen

Hoppas ni alla får en trevlig alla hjärtans dag, ni som tror på den iaf :)

""Själv sitter jag här i min ensamhet och smygsuper och trycker glass i nyllet för att jag tycker så himla synd om mig själv, tårarna sprutar... Ingen vill fira med mig *snyft*""

nej men allvarligt, vare sig de e hjärtedagen eller inte så jobbar J ikväll och de e inte kul för de e tredje kvällen i rad nu så jag börjar få panik. Ensamma kvällar = inget kul alls.
Men jag ska nog kunna fördriva tiden lite iaf, inga konstigheter inte. Städa är de stort behov av, syns verkligen nu när solen skiner rakt in på våra katthåriga golv, så de sysselsätter jag mig med, sen blir de nybakat till ikväll när J kommer hem och lite annat mys, för att fira ledigheten imorrn *s*

Hade en liten panikupplevelse imorse så Johan blev riktigt arg på mig.
De där med vikt är ju som alla vid detta laget vet ngt jag sysselsätter mig med. Och idag var de vågdag. Och idag är de även mensvecka vilket innebär svulllen annika, svullen mage, mer vikt....
Jaja trots de vägde och mätte jag mig. Och VE OCH FASA när vågen stod på mer än förra veckan. Jag blev alldeles deppig och de föll en och annan tår (ja jag e skitlöjlig!!!) och Johan fick spel och sa att jag var manisk bla bla och skulle kolla på centimetrarna som jag faktiskt tappat.......
Blev världen jidder om detta så vi var ju inte helt ense när han åkte till jobb om man säger så *s*

Annars bör jag vara nöjd och de vet jag om, men mycket vill ha mer så e de bara.... :-)

Nu blir de mer städ, sen blir de antagligen en promenad. Tror inte de blir träning idag eftersom jag e litt snörvlig, men vi får se om jag står ut hela dagen utan att röra på fettet...image854

Alla hjärtans dag - affärsjippo!

Sitter nu och väntar på att min baby ska sluta. När han kommer hem blir det en lång mysig kvällspromenad tillsammans. Gillar inte att gå ut här ensam på kvällarna.

Har haft en myskväll med mig själv, hemmafru kväll kanske, har bakat lite nya foccacia att frysa in. en med morot och kanel i och en annan med oliver i.
Hoppas bara att de e goda, har inte velat smaka ännu eftersom jag e mätt som tusan så de e bara onödigt att trycka i huvudet då. Men de ser himla god ut! Har ni inte bakat de ngn gång så testa, de e kanon att frysa in och bara ta upp och tina i micro eller ugn om man vill ha dem lite krispigare.
Mumsgott är de verkligen!
Iaf väntar på baby nu och har de alldeles tråkigt härhemma. Riktigt drygt är det måste jag säga. Och han ska jobba kväll imorrn med. Tre kvällar utan johan hemma blir drygt... En kan vara skönt, men tre e drygt som faaaan!
Suck..
Imorgon är det iaf alla hjärtans dag och ag bryr mig absolut noll om den dagen. Affärernas reklamjippo för att tjäna storkovan. Jag kunde inte bry mig mindre. Varför måste det finnas en speciell dag då man visar att man älskar någon? Bör man inte göra det hela året? är det inte roligare att få något en dag då man inte förväntar sig det? Hur kul är det att bara förvänta sig rosor och en present?
nej tack jag hoppar.
Har försökt få Joha att fatta att jag inte vill ha ngt hela vårt förhållande. Eller ja, de första året var de mysigt eftersom vi bara varit tillsammans typ en månad då, men resten av åren har han köpt fast jag bett honom låta bli.. Förutom förra året, fst då kom han hem med en vacker bukett dagen innan och de blev jag mycket mer glad för efter som det var...just de OVÄNTAT! :)
Detta året blir de inget alls med dagen i sig. Tänkte iof göra ngt gott till oss när han kommer hem på kvällen, men annars inget alls :) Skönt :)
Varför ska man betala 500 kronor för en bukett rosor som annars kostar 100?
Jaja de e ju upp till var och en men jag e glad att jag fått in Johan på min linje iaf :)

fina

Så små och söta *s*

Hur går de nu då....?

57388-853

Så en liten uppdatering om hur de går för mig nu då.
v6
mån: -
tis: 45 spinn, 60 gym
ons: 1,5 h gym
tors: 1,5 h gym, 30 min cykel
fre: 80 min gym
lör: 70 min gym
sön: 2,5 h cykla  promenera
(plus ouppskrivna promenader)

v7

mån: 80 min gym, 2 h promenad
tis: 65 min gym
ons: 1,5 h gym, långpromenad ikväll.

De känns som om de går väldans ra för tillfället.
Lägger ner tid på gymmet varje dag, men änd inte fanatiskt mycket. Försöker att blanda gymmet med att gå ut och gå för att förbränna mer och det känns bra. Skulle mycket väl kunna tillbringa tre timmar på gymmet men då jag lätt blir "too much" så försöker jag skippa det, fast de drar i träningstrmen många gånger.

Har nu börjar med att äta lite bröd då och då.
Har själv bakat en väldans god foccacia som vi fryste in (la upp recept innan). Himla bra på dinkelmjöl, vatten och jäst. Visst dinkel e dyrare men de e också bättre. Plus du kan fylla foccacian med vad än du vill.
Ska baka nytt idag och frysa in. Mums!
Dock skippar vi fortfarande pasta, ris, potatis, bulgur, courcous osv. Känns bara onödigt eftersom jag ändå tycker maten är godare med mycket grönsaker till. :)

Dricker fortfarande jättemycket vatten, smaksätter gärna med citron eftersom de sura neutraliserar inuti kroppen cilket gö att man inte blir lika sötsugen. Fungerar bra med lime och grapefrukt också om man hellre vill ha det.
Grönt the för utrensningen av kroppen är lysande med. Dricker de dock alldeles för sällan fast jag älskar det.
Bra tillsatser i mat är starka kryddor som chili, cayenne och liknande som kickar igång förbränningen, likaså ingefära (som även är är bra för att motverka diverse framtida sjukdomar) och kanel används flitigt :)

Just nu känns de verkligen bra i kroppen trots jag hade en sjuk ångestdag i måndags. Imorgon e de dax för att väga och mäta igen. Känns skönt att jag håller mig borta från vågen alla dagar utom torsdagen, fast man helst velat kolla oftare, men då ser man inte heller esultatet på samma sätt eftersom man kan pendla från dag till dag.

Nej, affären nästa :)


Okidoki.

57388-843

Baby väckte mig med frulle på sängen, de uppskattas, big time!
Något osötat bröd med hårda kanter som var urgott (ja jag äter bröd ibland nu) och en underbart god smootihe. Extra kick med energi för träningen. :-)
Sen blev de träning i 1,5 timme tillsammans med J, hem och käkade lunch tillsammans.
Och sen gick han nyss.
Tråk, tråk, tråk! Hatar när Johan jobbar kväll, de är sjukligt tråkigt! :-(

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen eftersom jag inte hann de innan då jag fick fixa med maten för att Johan skulle hinna till jobb. Sen tänkte jag ta en promenad och sen blir de välan Peak ikväll, fast jag kan inte handla ändå så de känns bara sinnessjukt onödigt.


Även halens kan överraska!I normala fall är jag ingen fan av halens, men just nu hade de faktiskt lite saker jag absolut kan tänka mig att promenera runt i. Är fullkomligt betuttad i pennkjolar och tulpankjolar. Det är så vackert!
Har tre men vill absolut ha fler.. Mängder!

Åhhh jag tror min hjärna gått på högvarv för länge nu. De rycker i alla shoppingnerver i min kropp.
- Kom igen Annie, du klarar det. Inte långt kvar nu alls ju! :-) säger ängeln på min axel
- Kom igen nu Annie, vad gör de om du handlar lite, de går bra ändå! Säger djävulen på min andra axel.

Det här med äs

Har fått en del komementarar om huruvida jag skulle ha äs eller inte.
Tydligen skulle det verka som det på det jag skriver?
Jag vet inte riktigt hur det går ihop för jag äter bra, jag behåller maten i magen och jag frossar inte i en massa onyttigt, och jag tränar varje dag för hälsan och kroppens skull.
Vart blir det en ätstörning?

Jag kanske inte har världens mest hälsosamma förhållningssätt till mat då jag har mani på att äta nyttigt, jag kollar alltid innehållsförteckningen på maten i affären innan jag kan lägga den i korgen eller vagnen. Jag kan absolut få ångest för att jag äter onyttigt, men absolut inte varje gång.
Anledningen att jag får så grav ångest över att ha stoppat i mig onyttigheter nu är för att jag har satt upp ett mål som jag kämpar mot och jag tycker bara det är sjukt onödigt att ens äta de dära bitarna godis eller dricka de dära glaset vin. Jag hade ju klarat mig precis lika bra utan det!
MEN de får mig inte att ha en ätstörning. Jag har aldrig hft det oc kommer aldrig att få det. Visst har jag haft perioder då jag tror man blir smal av att äta mindre, men jag klarar aldrig av att inte äta eftersom jag älskar mat för mycket för det.

Alla människor har sina mani, min är att äta nyttigt och få i mig saker som är bra för min kropp. Andra har mani på att trycka godis varje dag, handla för mycket kläder eller städa.
Konstigare än så är det verkligen inte.

Just nu kämpar jag hårt för att nå det målet jag vill nå, genom träning och genom att äta ordentligt. Jag mår bättre i min kropp nu än någonsin. Mitt blodsocker ligger jämt hela tiden eftersom jag äter tre ordentliga mål varje dag, plus mellanmål, vilket ger mig en jämn energi hela dagarna.

Jag tränar varje dag för att förbränna och för att min kropp ska må bra. Självklart är en stor del av det att jag vill tappa några kilo. Min värsta mardröm är att gå upp i vikt, det ska jag inte hymla med. men en stor del är också att jag faktist inte mår bra utna träningen. Och utan bra mat kan man inte träna ordentligt och hårt.

Och ja, jag tjatar delvis om att jag vill tappa mer eller att jag känner mig "tjock". men det är min blogg, min klagomur och mitt utlopp för mina känslor och tankar. Alla har vi tankar som kanske inte alltid stämmer överens med verkligheten.
Till 99% är jag nöjd med min kropp, vilket det är få tjejer som kan säga och vara ärliga.
Sen jag fick tillbaka mina muskler på kroppen igen är jag riktigt nöjd. Tyvärr tappar man dem snabbt om man inte tränar ordentligt en månad eller två, men de tar ett tag att få tillbaka dem.
Benen, armarna, ryggen, axlarna. Allt e snyggt, jag e nöjd med allt, även om man alltid kan fila till det ännu mer.
Magen är min fasa dock.
Jag är inte tjock, jag är inte fet. men de e en del som ska bort där och de blir inte snyggt lika fort som resten av kroppen. Därför blir jag extra ledsen och får ångest när man ätit något kasst, för då blir ju magen mer svullen dagen efter när man vaknar och då kommer de dåliga tankarna. De försvinner ganska snart igen, men dock de dyker upp.
Samma om man ska ha mens eller liknande och man svullanr, då käns de som man går "baklänges".

Summan av detta är iaf: ja jag är manisk om maten, ja jag kan få ångest ibland, precis som de flesta, MEN jag äter mycket, bra och jag mår bra så sluta gärna spekulera :-)


kramkram

image846

Hallelåhaj!

Nu är jag nyss färdigduschad och ska göra mig litta fräsh.
Ska nämligen ner till stan och kolla in vad de har i peak affären. Är nämligen samma erbjudande snart som förra året. 50% på allt. Så man får ju kolla utbudet. Är dock inte i behov av skidkläder och liknande för allt de packade vi på oss förra året :)
Tror inte de blir så värst mycket handlande för mig, men man kn ju se vad de finns där iaf, ska ha lillebror med mig.

Blev en timmes träning idag bara. Hatar att träna så kort tid, känner mig liksom inte "färdig". Så jag funderar på att dra dit en sväng till sedan innan jag ska börja jobba, antingen det elle en långpromenad.
Ja den som lever får se :)

Hade en liten trevlig upplevelse nyss....
Provade igenom mina jeans, vilka jag ska ha eller ej. De som satt väldigt tajt på mig i höstas och som jag inte vågat prova sedan dess är nu alldeles för stora och det känns underbart! :-)
Älskar när mina kläder ger mig lång näsa när jag känner mig fet, då ser man att man fått resultat fast man itne alltid vill se de själv :-)


dunken monkeys - e (as in eveline)Favoritlåten när jag tränar, går eller ja vad som..
Har älskat den hur länge som helst och jag går fortfarande igång på den *s*

Thats me

Lite om mig bara...

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Lätt :-) dock ej nån snuskig sexsåpa som big brother eller så... Robinson kanske om de var som de var i början, inte de tramset de e nu...  Hahaha eller kanske Paradise hotel, hade varit en bra på att skapa bra tv så ärlig som jag e :-S
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar & sol när vi väl har de här..
Brukar du sjunga i duschen? Neeee, men alltid annars
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? fotboll fotboll & åter fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Attraktion som kan vara iaf eller förälskelse kanske
Vad är viktigast för dig? Att få skratta och umgås med de jag älskar
Laddar du hem musik och film från internet? Jag? nej aaaaaldrig :)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?  Betala av studielånen, shoppa, resa litta & investera i ett hus
Vad är det bästa med julafton? Att jag får julklappar (är värre än småbarnen för tusan)
Tänker du mycket på ditt utseende? Nja, beroende på humör. Kan mycket väl slafsa runt i stan i halvmyskläder, men även uppklädd till tänderna :-) Tänker dock mycket på kroppen.
Vad får dig att slappna av? Tända ljus, bubbelbad & vin
Tänker du ofta på sex? Nej, nej varför skulle jag det?
Är du skyldig någon pengar? Tror inte de iaf
Är du mörkrädd? Inte egentligen, men vem tusan gillar att gå ute själv i ett mörkt Malmö
Vilken färg är snyggast? Just nu ljusgul och rött, knallila är också snyggt.
Tycker du matte är svårt? nej absolut inte.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nja, inte märkesmärkes direkt. Men jag gillar kläder & vill helst inte ha samma som för många andra....
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? En resa till mitt paradis Seyshellerna, annars lär jag väl aldrig komma dit
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? När jag inte längre orkar med att katterna biter mej i häcken, slickar mig i huvudet & välter ner allt på sänbordet om & om & om igen :)
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?.E aldrig ilsk *oj vad näsan växer*
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? neee, de e väl upp till var & en vad man gör
Har du piercing? ja tre stycken
Bråkar du och dina syskon ofta? inte nu längre, lillebror e en av mina bästa vänner ju :-)
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Johan, Jenny, lillebror, mamma, pappa, mormor.
Läser du ofta böcker? Önskar jag gjorde, men har varken tid eller ro att läsa, ara på semestrar.
Vad föredrar du för sorts filmer? De mesta, dock ej skräck, håller bara för ögona hela tiden
Vad slösar du mest pengar på? Kläder *suck*
Vill du gifta dig? vet faktiskt inte. Jag vill ha ett mysigt bröllop bara för att, men tanken på att gifta mig loickar inte speciellt annars
Vill du ha barn? Ja men inte just nu
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Prison break, cold case.
Vilka länder har du varit i? En del
Vilka husdjur har du haft innan? Innan har jag haft kanin, mus, vandrande pinnar (mmm jag var allegisk mot pälsdjur som liten), tesvamp, hundar, ett antal katter & nu har jag 3 misar.
Är du bra på att laga mat? jepp de tycker jag
Var badar du helst? I ett varmt icke så salt hav
Vad dricker du för alkohol? cider & alldeles för mycket redbullvodka
Vad använder du för droger? cigaretterna :-(
Vilka djur är du mest rädd för? Getingar & harskrankar/långbenar me vingar
Vad tycker du om monarkin? ja de e välan trevligt
Vilka språk kan du? Svenska, engelska & tyska ( har läst de iaf )
Har du någon gång skadat dig allvarligt? nja allvarligt & allvarligt, bägge min knä & bägge mina fotleder e pajj efter allt fortbollsspelande
Vilken kändis är hetast? har aldrig varit speciellt kändigkåt så...men den dära grabben i prisonbreak.. o han i one three hill :-)
Gillar du att dansa? yes. yes, yes!!!
Vad har du för klädstil? stil? hmmm...
Är du flygrädd? nej jag älskar att flyga
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? fast jag e rökare så tycker jag de e skitbra
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Vilken är din favoritglass? tobleroneglass & rocky road & sandwich & 88:an och..... ÄLSKAR glass!
Tror du på ett liv efter döden? jag vill tro de iaf, annars e döden mer skrämmande än den redan är
Vilket kaffe sörplar du helst? Sojalatte, anars dricker kag helst the.
Vilket mobilmärke föredrar du? Älskar min SonyEricson så de får väl bli de
Vill du gå ner i vikt? jhar 2 kilo kvar att tappa.
Vad har du för personlighet? Utåtriktad, ärlig & hittepåig
Har du varit deprimerad? Hmm, ja jag hade en period för nåt år sen, men de var väl mest stress över att inte hinna allt jag tog mig för
Tycker du om sushi? Ååååh ja!
Tror du på livslång kärlek? Jag vill tro de iaf
Vad äter du helst när du ser på film? Äter? ja.... de får väl bli glass antar jag
Lever dina föräldrar tillsammans? So far so good
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?.Nja, boxning såfall
Har du tandläkarskräck? nope, endast sprutskräck
Har du någongång haft självmordstankar? Nej, älskar livet för mycket för det
Vilken hårfärg har du naturellt? Minns icke :-) Mellanblond tror jag de kallas, fast jag har tusen & en färger i mitt naturella
Biter du på naglarna? Inte sen jag började fejka dem, men innan gjorde jag när jag var nervös
Är du beroende av något? Cigaretter & kärlek
Vilka internetsidor besöker du varje dag? bloggen, mailen & tradera.
Hur ofta motionerar du? Varje dag.

Mer drömmar....Ännu mer drömmar från nelly.se/justsweet.

Jag skulle kunna spendera hela min årslön på nelly för tillfället. Fy tusan vad de finns mycket snyggt där och jag bara vill haaaaaa, men kan och får inte.
Men snart får jag shoppa ordentligt igen :)

Skönt väder

Trodde de skulle vara ganska kallt ute idag eftersom de ser ruggigt och disigt ut. Men de var riktigt ordentligt skönt ute faktiskt! Jag pälsade på mig och tog en rask lånpromenad med ippen i örona.
2 timmar blev de och de känns riktigt skönt.
Just nu väntar jag på att Johan ska komma hem så sk vi ta en promenad och sen dra ner på gymmet en sväng innan de e mat och sen nattjobb för mig.
Dagarna susar förbi i en rasande fart tycker jag. Vart blir all tid av egentligen? Vad händer med tiden? Med livet?
En dag sitter jag där och är 70 och tycker jag var 25 precis....
Som jag gör nu. Tycker de känns som om jag var 15 igår men de var ett tag sedan...

Ångest.

57388-840

Idag har jag en sjuk ångest.
Jag tyckte jag förtjänade en helg. Med vin och lite extra gott. Inte mycket men lite.
De gjorde jag och de tyckte jag när jag somnade igår med.
Nu mår jag riktigt dåligt. Magen ser ut som en degbulle och är svullen och äcklig.
Min kropp klarar inte av skit den svullnar direkt. Tänkte ställa mig på vågen men de kommer bara att ge upphov till en ännu större ångest... Fan vad jag hatar detta och dessa tankar.
man måste unna sig, jag vet, men de känns inte som de är värt det. Det är inte värt att förstöra allt det hårda jobbet för lite syndande och en lång ångest efter det. Detta får fan vara de sista.
Idag blir de mycket förbränning.
Ska bli en riktigt lång promenad till att börja med. Sen minst två timmar på gymmet idag, mest förbränning och mage. Ska fan få bort den jävla skitmagen......

Vår helg

Vår helg har varit kanonmysig men samtidgt tröttande då vi inte tagit de lungt alls bara vi två...
Eller jo lite.
I fredags var de zoo city och sen var vi på smörgan till klockan nio ungefär, åkte och handlade och tog se lungt så de var ganska skönt. Lördagen var FULL!
Träning, sallad på smörgan, kaffe på bo01, ut till J's pappa.
Hade supertrevligt och de bjöd på kanongod mat som var gi anpassad eftersom de med sysslar med samma sak.
Lax m färska räkor, avokado och löjrom till förrätt, vilt med kantareller och lingon till huvudrätt och hemmagjord punchglass till efterrätt.
Till detta dracks de lite bubbel och rött vin. Johan DRACK rött vin OCH tyckte de var GOTT. Jag är i chocktillstånd *s*. Hade en trevlig kväll med mycket skratt och la oss välan vid två.
dagen efter blev frulle och sen en LÅÅÅÅÅNG cykeltur från genapr ut runt häckebergas skog och natur.. Cyklade runt i 2,5 timmar. Ett tag förbannde jag dem men när vi väl var hemma ignee var de skönt att ha fått motion :)
Sen middags hos J's mamma, lite sällskapande där och sen HEEEEEM!!!! Underbart att bara få ligga och kolla tv och slöaaaaa..... Love it


Och nu e de måndag. Har inte riktigt bestämt mig hur dagen ska se ut.
Först ska jag hjälpa mormmor med hennes dator och sedan vet jag inte om de blir träning eller om de blir en riktig långpromenad och sen träning ikväll..... Behöver bränna av mig viner från helgen..... Och godiset jag ätit. Ångest ångest ångest.....
Nej bäst att börja bränna av skiten direkt. Hinner fan både promenad och sen kan jag börja träna innan  Joha  ikväll så blir de ordentligt.

57388-839

* lycka *

Har nyss kommit hem från en bra träning igen.
All träning går bra för tillfället. Spenderar mellan 6-7 dagar i veckan på gymmet. Ibland känner man att kroppen behöver en vilodag.
I måndags blev det vila eftersom vi hade 3 timmars spinning på söndagen så benen behövde vila lite.
Sen har jag varit igång varje dag denna veckan och det känns riktigt bra i kroppen.

Igår kände vi båda ett sug efter något gott och köpte hem godis.
OCH... jag hade inte ens ångest efteråt. Jag brukar ALLTID, utan undantag, få ångest när jag äter något onyttigt, men icke nu och det känns helt underbart!

På gymmet idag var de en som kom fram och sa till mig:
"Gud vad du magrat mycket, ta de lungt så de inte blir för mycket. Du tränar sjukt hårt."
"Ja de börjar bli resultat".

Har pratat en del med denna människan innan om min träning så han kom fram lite senare igen och sa.
"Du har ju redan den bikinikroppen du ville ha, vad ska du nu satsa på?"
"Haha, ja man kan alltid fila på något"


Gick med ett leende på läpparna på gymmet hela tiden efter det. Gud vad skönt de känns när man får respons från folk man inte känner egentligen.

Egentigen känner jag själv också att reslutaten syns väldigt mycket och Johan säger de till mig konstant, men sen går man ner i svackor där man känner att fetter finns kvar på magen, att de känns som man itne gått ner speciellt mycket osv osv.
Men summa summarum är att det verkligen känns bra i min kropp och jag börjar blir riktigt nöjd.
Bör nog släppa fixeringen vid vikten för man kan inte gå ner så mycket när man ska bygga muskler, det är ju faktiskt centimetrarna man ska titta på och med dem går de neråt hela tiden.....
Förutom runt bröstet(undertill) för där gick jag ner en del först och nu har jag gått upp någon igen eftersom ryggen börjar få tillbaka den snygga strukturen jag hade innan....
En snygg rygg är sjukt hett när man har bikini eller klänningar med bar rygg eller.........

Ja dravel dravel nu ska jag göra mig klar för en sallad på smörgan med Johan sen ska vi ut och ta en kaffe på bo01 tror jag och fota lite inna  vi ska ut till hans pappa med fru ikväll.....

Var förresten ute på det nya Zoocity igår, Herregud vad de var stort! Och så mycket djur. Tänkte åka ut och handla fiskar där en dag i veckan och funderar även på en sort söta geckoödlor som är gula och blå. Men de blir framåt våren i såfall eftersom det är mycket man behöver ha till dem...

Drömmar på nelly.se

Jag drömmer lite igen. De kommer in så mycket fint nu när våren närmar sig..Osse va de freda igen

Tiden rusar förbi, som vanligt.

Igår var en fullspäckad dag, rolig sådan dock :)
Började morgonen med träning två timmar, sn cyklade jag hem till Jenny och Thillion i solen (underbart väder!) ooch var därhemma och snackade skit i några timmar. hem igen, förberedde maten, fixade naglarna, hem och laga mat, äta mat, jobba natt.
Okej de mesta var kanske inte så kul, men hälften iaf. Träning, träffa jenny & thillion och fixa naglarna :)

Hade riktigt svårt att sova nu efter att jag jobbat. Har de ibland när de e första natten jag jobbar. Nu var de dock den enda eftersom jag tog en extra så jag kan ändå somna tidigt ikväll trots jag inte sovit så många timmar nu....

Idag ska jag iaf träffa Carin & Oscar :) Ska bli så kul att träffa dem, våra tider har ju sällan parerat ju, tyvärr.

Kvällen bjuder på styrketräning, spinning och en god middag innan jag lär däcka tidigt.
Helgen e fullbkokad den med.
Lördag ska vi ut till Johans pappa och sova där, sen antagligen hälsa på jenny&jolsson och deras nya vovva på söndagen, middag hos johnas mamma på söndag....
Ja sen var den ldiag helgen slut.....
Jag älskar dig baby, fast du bokat upp hela vår lediga helg åt oss :p

Annie

(har liteee trist)

Inledande
01. Fullständigt namn:
Annika...
02. Din ålder: 25
03. Födelsedag: 26 september
04. Syskon: Min underbara odrägliga lillebror Mikael.
05. Hårfärg: Blonda och mörka slingor varvat
06. Ögonfärg: Knallgröna

Förhållanden
01. Vem är dina bästa vänner?
Jenny, in all weather. & Johan.
02. Har du en pojkvän/flickvän?
Ja han kallar sig det :-)
03. Hur långt var ditt längsta förhållande? tillräckligt länge
04. Vem kysste du senast? Baby

Grejer
01. Vad shoppar du helst?
Allt, allt, allt. Alldeles för ofta och för mycket.
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? 5 i örona, naveln, conchen & tungan. Två tatueringar, en i svanken & en på sidan av magen.(som egentligen e två)
03. Hur många skor har du? Cirka en 100 tror jag.. kanske fler
04. Hur många par byxor har du? E jeans också byxor orkar jag inte ens räkna dem.
05. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Inte enstaka nej. Men set :-)
06. Vad gillar du att göra? Umgås med pojkvän, familj, vänner & hitta på bus. Festa, ut & käka gott, shoppa.......osv
07. Vad gillar du INTE att göra? Stressa.
08. Vad gör du först på morgonen? Snoozar klockan typ fem gånger. tittar på klockan, inser att jag börjar strax. rusar upp & iväg.
09. Vad gör du sist på kvällen? Kollar lite tv i sängen.
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Ser ju vem de e så de beror på.

11. Hur svarar du i mobilen? Tjena, Ja, de e Annika, hallå ja. Vad vill du? bla bla. beror ju på vem de e .
12. Vad ser du fram emot? Sommar & sol!
13. Sov du ensam inatt? Nej, tre katter & en karl delade säng med mig.
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Oj. Vet inte. Envis, högljudd & ärlig(???) Hjälp mig :-)
15. Spelar du något instrument? Nja, spelade blockflöjt förr, kan nog gubben noak fortfarande *s*
16. Vad tycker du om dina vänner? Älskar dem!
17. Varför är du inte vegan? ja de kan man fråga sig, om man vill.
18. Använder du långkalsonger?
Vad e de? Leggins kallas de väl. & ja såfall iblann.
19. Har du ångrat något någongång? Sällan, lever efter devisen att de inte e lönt att ångra sig, de e bara att inte göra de igen.
20. Favoritdrink? Ja. Redbull/vodka. Tråkigt men sant.
21. Favoritfyllemat? Bk, lätt. men försöker låta bli
22. Favoritbakismat? Pizza, men försöker låta bli de me. E sällan full numera visserligen.
23. Har du några hemligheter? Säkert för någon. Men inte för de nära.

Favoriter
01. Färg:
Röd
02. Mat: Kyckling, lax & tonfisk.
03. Killnamn: ?
04. Tjejnamn: ?
05. Ämne i skolan: Bra på Matte roligaste med Idrott.
06. Klädesplagg: Klänning !!!!!
07. Sport: Fotboll lätt!
08. Musik: lite av de mesta
09. Fras/mening/uttyck: Det löser sig.
10. Raggningsreplik: Varför ragga när dom raggar på mig..:-)
11. Favoritalbum just nu? Lyssnar sällan på album.

Har du någonsin...
01. Snusat?
Nix, ALDRIG!!!!
02. Rökt? Tyvärr alldeles för mycket.
03. Hoppat bungy jump? Nä men jag vill!
04. Brutit mot lagen? ....
05. Fått dig själv att kräkas? mmm på fyllan någon gång.
06. Nakenbadat? mmm
07. Varit kär? mmm

Extra grejer
01. Tar du droger?
Nix...
02. Vad använder du för schampoo? Tigis
03. Vad är du mest rädd för? Sprutor. *ryser*
04. Vad lyssnar du på just nu? tvn johan har på
05. Vilken bil skulle du vilja ha? c70
06. Vem fick du senast SMS från? Carin
07. Var vill du gifta dig? vet inte ens om jag vill göra de alls.

Slutfrågor
01. Pizza eller choklad?
Inget av det.
02. Tränar du? Så ofta jag bara kan.
03. Hur ofta? mellan 7-12 ggr per vecka om man räknar passen.
04. Guld eller Silver? Guld.
05. Vilken film såg du sist på bio? Minns icke.
06. Vad vill du helst av allt göra just nu? vila men de får jag icke....


 


 

Nu ska jag iväg och kirra mina naglar....


Nya underbara varma skor!

Mina skor fanns kvar! Lycka, lycka, lycka!
Istället för att lägga ner 999:- för dem blev de nu 299:-
De kallar jag fynd. Tur att jag väntade faktiskt, för de har ändå inte varit så kallt hittills att jag hade hunnit att använda dem så mycket. De kommer att hålla för många skidsemestrar framöver om jag så vill.
Underbara att gå i är dem också. Mjuka, sköna, underbara...

57388-832Förvaring av badrumssaker

Fick även en annan utmaning och det var att visa hur jag förvarar mina saker i badrummet. Skäms n'stan att visa upp de för jag är verkligen inte organiserad. *suck*
Men men man måste ju ha något att jobba på tycker jag :)På denna hyllan finns de mesta.
I korgarna längst ner finns diverse "påfyllnadssaker" (tandkräm, schampo osv). I de mindre korgarna har jag bland annat smycken och hårsaker. (armband, snoddar, klämmor, örhängen)
Högst upp har jag en smyckeshängare (som är vansinnigt överfull) där jag har alla halsband som jag använder ofta. Inne i garderoben har jag ytterligare tre smyckesskrin med halsband, armband, ringar osv som är "finare" eller som jag inte använder så ofta... Plattång, locktänger, fön m.m. är ute i skåpet i hallen för de får inte plats i vårt "stora" badrum.
Badrumsskåpet är överfullt av allt jag inhandlar och menar att jag ska använda. (ja baby använd nu inte detta emot mig!!!)På översta hyllan inns diverse produter till ansiktet, samt vax, hudkrämer m.m.
Mellersta hyllan är till för alla nagellack och andra produkter till naglarna, samt sminkpennor, läppstift, mascara, primer och liknande.
På nedersta hyllan har jag mina parfymer som jag använder, samt resterande smink som ögonskuggor, foundation, rouge, solpuder, pincett m.m.


Japp de var väl alles för just nu :)

Bloggande

Jag blev utmanad av Hanna (hannis84.blogg.se) att visa hur jag bloggar, så då visar jag det.
Oftast med Pysen på ryggstödet på stolen, vid ett stökigt skrivbord :-)
Here it goes!

57388-198

(gammal bild)

57388-827

Onsdag igen...


Var tusan blir tiden av?
Tycker de precis var onsdag förra veckan?
Ja...
Igår vad jag och Johan lediga tillsammans och hade en mysig, men fullspäckad dag tillsammans. 
Tryckte en sprut i armen, gjorde inte vidare ont då men fan vad de spände i armen av den på kvällen, sen var vi ute och skulle fota lite, men de var ju svinkallt! *brrr*
Blev några fina foto iaf:) Promenerade runt i stan och tittade. Mina underbara skor e på rea nu.
Johan tyckte jag skulle köpa dem igår men jag ville inte.... 
Från jag kom hem då fick jag ångest för de kommer att funka lika bra nästa vinter, speciellt när vi ska åka skidor så behöver man riktigt varma skor....
Så jag ska ta mig upp i stan och handla dem nu.

Träning blev de med igår, som alltid, 60 minuter styrke, 45 minuter spinning.
Idag vettefan vad de blir, men en två timmar ska jag ta i alla fall, men jag måst tvätta i källaren ikväll.
V har tvättstuga på varje våning, men maskinerna är inte så stora där, så när man ska tvätta sängkläder tar vi de i källaren. Plus att de e torktumlare där och de behövs för att få bort allt katthår på sängkläderna...

Nej jag bara svamlar
Nu blir de att dra ner till stan. Kallt!
57388-826

jag.

57388-825

bild: Johan

Sista natten :)

Iallafall blir de sista natten för denna veckan. Sen har jag INTE en enda natt nästa vecka. Ska bli så himla skönt! Framför allt skönt att spendera varje natt tillsammans med min baby. Underbart, underbart, underbart!
Har en del planerat för veckan iaf :)
Imorrn ska jag köra Johan till jobb och sen ska jag ut till mamma och pappa hela dagen och kvällen och mysa och busa med mina underbara hundar! Sen kör jag hem strax innan tio och hämtar Johan på jobb på vägen hem.

57388-571


Förhoppningsvis blir de dejter med både Patrik, Jenny, Linda och Carin under veckan också men vi får se vad som händer där. De e alltid svårt att få tiderna att passa nu när man är "vuxen". Alla har sitt på sitt håll och de e svårt att parera...
På tisdag är Johan ledig och vi ska ha en mysig underbar dag tillsammans, hoppas bara de e lika fint väder då som det har varit nu under helgen så man kan vara ute.
Kan kanske ta med kameran ut på en runda och ta lite fina foto :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på mitt favvoprogram "One three hill". :)

Enkelt och gott! Kyckling med kokos & persikor

Ljuvligt gott var detta. Annorlunda för mig att ha frukt i maten :)

Ingredienser: 4 personer
4 kycklingfiléer
1 msk olja
1 tsk salt
1-2 krm cayennpeppar
4 persikor eller nektariner (ta på burk om du e lat)
2 purjolökar
1 burk kokosmjölk
1/2 zuccini
1 msk soja


Banka ut kycklingfiléerna så de blir ca 2 cm tjocka. Stek filéerna i oljan cirka fyra minuter eller till de är klara, Krydda med salt och cayennepeppar.

Skölj, kärna ur och skär persikorna i klyftor. Skölj, ansa och strimla purjolöken och skär zuccinin i bitar. Stek tillsammans med kycklingen i någon minut och häll sedan över kokosmjölken blandad med soja. Låt puttra utan lock i 5 minuter.

Servera med kokt haricote verts och sockerärtor. :)image823

Söt, sötare, sötast!

57388-822

Sitter just och dregglar över denna supersöta jumpsuiten från nelly.se..
Oj vad jag vill ha den. Priset är dock lite mastigt för dessa dagar. 899:- för man punga ut med om man vill ha den. Och de vill jag.. Kan man inte få gratis???

3 timmars spinning. Wow!

57388-821

Idag var vi på 3 timmars spinningpasset.
När jag kom från jobb var jag så trött att jag kunde somna sittande, men itne fan kunde jag avboka, då hade jag skämts inför mig själv resten av livet. Så mat i kroppen och ner för att spinna.
Tre timmar senare, lycklig, stolt och sjukt svettig var jag klar.

Och... De var fan inte speciellt jobbigt. För konditionens skull var de ingen fara. Tycker inte de är jobbigt på det sättet. Det jobbiga är min mulade knänoch höfter som tar stryk, men på ren vilja klarar man även värkande kroppsdelar. :) Utan problem tillika.
Ska ju inte ljuga, för mina ben e möra som tusan, men där och då hade jag kunnat fortsätta lika länge till. (fast min kropp hade kanske inte gillat de lika mycket som mitt huvud *s*)

Gött var de iaf! :)

Badrum.

57388-814 57388-813 57388-816

Så här blev badrummet när vi fixade till det för ett tag sedan. Ska dock ha en schablon med mitt på väggen i duschen, men vi har inte hittat rätt ännu. Den ska vara i samma ljus färg som väggarna är. (färgen inne i duschen är en lite mörkare fondvägg). Nästa projekt jag ska ge mig på här hemma är köket.
Allt är visserligen fint och fräscht här hemma men jag tröttnar ganska fort. Så nu ska jag har en riktigt utmärkande fondtapet på ena väggen i köket och sen ska de vara en ljus behaglig färg i resten av köket.
Men de blir till våren..
Vardagsrummet ska med fixas. Ska slänga ut en bokhylla och ett vitrin och skaffa in nya möbler att ha där, Typ en skänk eller liknande så man kan ha förvaring eftersom vi har så dåligt med det här hemma.

uppvaknande med publik/ störda människor!

57388-815

Så här ser mina morgnar ut. Eller ganska snarlika. Tre katter som sitter och tittar på mig och bara väntar på att jag ska vakna. Det räcker att jag "vakenandas" så kommer de hoppande upp i sängen.
Visst är det underbart!

Läst igår att det var en kvinna som misskött sina 22(??) katter i en lägenhet så gravt att 14 av de var så illa däran att man var tvungen att avliva dem. Tjejen i fråga fick fänglse.
Dock inte tillräckligt långt i mina ögon. Om man vansköter katter, arn eller något annat levande bör det vara lika straff. Allt liv har lika värde, och djur man tar hand om är så beroende av människan de lever av för mat, gå ut, ren låda, kärlek och så vidare. Hur kan man bara vara så grym som vissa är mot djur? Hur kan man plåga dessa underbara varelser så grovt? Och hur i HELVETE kan man komma undan med att göra det!
Denna kvinnan fick straff men det tillhör ovanligheterna att fängelse blir straffet för vanvård eller misshandel av djur!
Jag mår illa av denna typen av människor?

Jag kan inte se program på tv om vanvårdade djur för jag mår illa och gråter ögonen ur mig, men ändå tvinar jag mig att se det eller läsa om det i tidningen för att på något vis förstå att dessa människor faktiskt existerar!

Jag har ett minne för några år sedan som sitter fastetsat i mig. Det var en kvinna som har tryckt ner levande katter i lingonburkar (storpack) och kvävt dem till döds där i. Det fanns till och med bild på det!
Jag vet ite hur man ska straffa dessa människor, men jag önskar att det fanns hårdare och grymmare straff mot människor som gör på detta vi för att folk ska fatta att allt liv har lika värde!


Jag blir så förbannad när jag bara tänker på det! Jag har själv tre katter jag tagit hand om för att någon anna behandlat dem illa och jag kommer att ta hand om fler, tyvärr har jag för liten lägenhet som det är nu men så fort jag flyttar till hus ska jag göra allt för de katter jag kan.

Jag har själv haft vänner som behandlat djur illa. Inte direkt plågat dem, absolut inte. Men tagit hand o ett djur, där jag och många andra i deras omgivning ifrågasatt om de verkligen inser vilket ansvar det är och om de kommer att klara av det. De säger att de vet och att de klarar.
Ändå har de gett bort djuret i fråga ett tag senare för att de inte har tid/orkar/kan/vill ha kvar det.
DET ÄR FÖR FAN ETT LIV!!! Man kan inte leka med livet och bara ha de sålänge man tycker det är roligt! Man ska inte bara kunna skaffa en hund, katt eller något annat liv för att sen bara kunna kasta bort det. Det borde finnas körkort på att skaffa ett djur!

Visst är man allergisk eller om djuret visar aggressioner mot ens barn eller liknande kan jag någonstans förstå att man lämnar bort det och ser tlll att de får det bra på det nya stället. Men annars finns de fan inga ursäkter för detta heller! Man får fan ta sitt ansvar, precis som man får när man skaffar barn, dem lämnar man inte bort!!!

Åh, jag blir så förbannad nu så jag avslutar här...

En vanlig lördag

Ja då var de en alldeles vanlig lördag för min del då.
Jobbade natt ju så jag vaknad runt tolv för att hinna träna med innan gymmet stänger .Är så sjukt dumt att de stänger redan tre en lördag, men de måste ju också ha helg.
Så vi käkade en snabb frulle innan vi drog till träningen. Blev en snabb uppvärmning idag och sedan lite armar och en hel del "magdödande".
Problemet är att hur mycket jag än tycker att jag dödar min mage så har jag ALDRIG träningsvärk dagen efter.
Som igår när jag drog två pass på gymmet och kom upp i 1000 reps på magen.
Ingen känning idag...
Iof vet jag att de finns sjutk mycket muskler på min mage (lite smågömda dock *s*) men jag vill att de ska kännas, annars känns de inte som om man tränat ju....

Imorrn blir de 3 timmars spinningpass. Direkt efter att jag jobbat natten. Får sova nu ikväll och sen efter passet. Tycker de ska bli grymt roligt och en rolig utmaning för att se hur mycket man orkar ta i.
Dessutom är det en sjukt bra instruktör vi ska ha till passet.

image811


Efter gymmet blev de en snabblunch för mig och Johan eftersom han skulle till jobb nästan direkt.
En god smoothie och len halv burk makrill. Mums!

Smootie till efter träningen (1 person)
2 dl soyamjölk
1 banan
1/2 dl hallon
linfrö
kanel


Mixa i en mixer. Så himla gott.
Så nu e jag hemma. Orkar inte direkt göra något eftersom de ändå e jobb snart, plus att jag måste vila.
De e inte världens roligaste helg jag har just nu, men sen å andra sidan gör de inte så mycket eftersom de e bra för dieten, träningen och pengarna.

Så de blir lite tvättande och städande light bara, se om de finns ngt spännande på tv kanske....
Eller nej just de... garderoben väntar. Jag började igår men de e e så SVÅÅÅRT eftersom jag iten kan slänga ngt. Har kompromissat med Johan att vi åtminstone kan packa ner sånt vi inte använder för tillfället så de blir lit me plats därninne...
image812

Hemmaspa

57388-807

Igår kväll blev det ett mysigt hemmaspa för mig och Johan.
Mysiga avslappnande badkulor i vattnet, bodysalt att skrubba hela kroppen med, ansiktsmask och rökelse i hela badrummet. Vindrovor, bubbelvatten och smoothies, tända ljus överallt och massvis med mys.
Kroppen behövde verkligen det avslappningen.

57388-808

(tänk om man haft de badrummet att ha spa i....*drömmer*)

Min fredag

SUCK. det beskriver nog min kväll bäst.
SUCK igen.

Dagen har varit helt okej, vaknade, käkade fulle och drog till träningen tillsammans med Johan. lev en timme eftersom han skulle jobba sen. Jag tycker det känns som om det är alldeles för lite (och de gör han med egentligen men vi hann inte mer), så jag tänkte käka lite middag nu och sen blir det en timme till.
Drog mest styrke innan, så nu blir de att svettas och döda magen ytterligare. :) Kommer att göra gott för kroppen.

Efter det kommer vi till de tråkiga SUCKANDET.
Jobb.
ag hatar att jobba natt när det är helg. Jag fullkomligt hatar det.
Jag vill inte jobba natt när de e helg. Jag har haft jobb där man arbetar under helgen alltid, men de e skillnad att jobba dag eller kväll mot att jobba natt... Verkligen.
Natten e allt förstört.
Jobbar man morgon eller kväll kan man göra något ändå, ara att man e trött morgonen efter eller att man kommer lite senare...
Ja man ska inte klaga jag tjänar bra mycket bättre på detta än vad jag gör om jag jobbar dag. Mer timmar i sträck och mycket bättre ob.

Nu blir de lite mat och packa träningskläder.....

Pusspuss

Uppdatering: Diet

Ja tänkte ta en liten uppdatering gällande dieten då ja.
De går kanonbra fortfarande, förutom vår syndarhelg, som var planerad. Ja de var inte vansinnigt syndande, men de var väl som folk lever i normala fall.
Dock åt jag för mycket, enligt mig och fick i mig alkohol. Inte bra.
Detta gjorde att vågen tyvärr inte gått ner mer igår, men sen å andra sidan ska jag inte gråta blod för det eftersom jag tappat ytterligare centimetrar.
De blir välan så, eftersom muskler väger mer än fett. och ja jag vet att ja ska vara glad år det, men kilona e vikiga för självkänslan Haha... Nej men jag har ett mål och då vill jag verkligen nå det. Skulle kanske satt ett mål gällande centimetrarna istället, eller kanske det också...

Maten går lysande fortfarande, vi äter godare nu än någonsin förr eftersom jag verkligen anstränger mig för att hitta ny, god och nyttig mat. Delar med mig här ibland om de e någon som vill får inspiration på lättlagad nyttig mat...

Träningen går sjukligt bra. Har varit där i princip alla dagar, har haft vilodag någon dag men då har jag promenerat eller något liknande. Mår äst om jag rör på mig varje dag. En månad har gått nu sedan vi startade med dieten och jag är nu halvvägs till mitt mål.
Jag vet att det är svårare att bli av med det sista man vill och därför kommer jag att kämpa dubbelt så hårt för att bli av med de sista 2,5 kilona med den närmaste en och en halv månaden.
Jag, KAN, VILL och SKA.

Middagstips: Thailändsk fiskgryta hot and sour

Käkade en riktigt god fiskgryta/soppa idag. Ganska stark men de kan man ju variera själv.

Ingredienser:
1/2 purjolök
2 morötter
2 vitlöksklyftor
2 msk rapsolja
1,5 röd chili (mer el mindre beroende på styrka)
3 tomater
3 msk fishsause (finns vid den thailändska maten på stormarknader)
1 msk sweet chihi sås
10 dl grönsaksbuljong (el fiskbuljong)
100 g färska champinjoner
600 g fisk i tärningar (färsk el fryst)
(alt. 300 g fisk, 2-300 g räkor)
koriander (färsk el torkad)
1/2 dl limejuice


Skär purjo och morötter i skivor. Hacka vitlöken. Skölj chili (se till att alla kärnor e borta) och strimla den, skär tomaterna i tärningar och skiva champinjonerna.
Fräsk purjo, morötter och vitlök i olja i en gryta. Tillsätt chili, tomater, fishsauce, sweet chihi och grönsaksbuljong och låt de koka sakta i tio minuter, lägg i champinjoner och fisk (ev räkor) och koka några minuter tills fisken är klar.
Lägg i koriander och smaka av med limejuice! :)

Riktigt gott!


57388-806

Bild: www.ica.se

Åh heliga shopping! :D

Igår tog jag en tur in med buss och tåg till Lund. (hatar de verkligen, hade de varit möjligt att gå till Lund hade jag hellre gjort de!) Men väl inne i Lund promenerade jag runt med mig själv och tittade i en massa affärer och njöt av att bara gå runt och vara!. Hittade min fina Friis väska och hittade samtidigt en jättesöt portmonä/börs (eller vad de kallas i dagens samhälle...) också den från Friis. I samma affär hittade jag en jättesöt klänning/tunika som dock bara fanns i tre storlekar för stort för mig. Provade den iaf för den kan vara snygg oversized och de var den VERKLIGEN!

Hittade även ytterliggare en klänning och två skärp på humana. Johan hatar klänningen, jag älskar den. en rosa/lila sak, veckad med puffiga halvlånga ärmar! LOVE IT! Har dock funderingar på att sy om den så de blir en tubklänning som pasar till sommaren. Kan ju ha den så här under vintern och sen sy om den kanske....

Sen tyckte jag att jag var klar..... MEN...
Träffade Johan ner i Lund efter att han slutat, tog en sväng in om Åhlens för att hitta lite spa saker eftersom vi skulle ha spa på kvällen... Hittade även en jättesöt top/ kortkort klänning där inne som halkade med.
Sen blev d en present till en vän till oss och lite rökelse att ha i badrummet under spat på kvällen, plus en "handdukshängare" till köket. Sen blev de en sallad till middag inne på Graffitti...

Nu var vi väl ändå klara?
- Vi kan ju ta en sväng om Nova tyckte Johan.
Ja jag e inte den som e den.. Haha. När vi väl var där var Joha på högvarv och jag vågade knappt andas om han skulle sluta. Provade en massa kläder i en affär och han bara..
- Ja men den tar vi, Den tar vi med. Den var fin den tar vi också..
(andas annika, andas!)
Provade även en skinnkjol lite på skoj (fejkskinn ska tilläggas!!!), men när jag väl fick på den var jag KÄR, KÄR, KÄR. Gud vad den var snygg. Kommer lätt att bli en favorit till våren. Kan kombineras, sött, tufft, sexigt, gulligt, beroende på vad man använder till den.

Hade hur kul som helst och jag bara njöt av alla kassar mina händer fylldes med *s* Vi som inte skulle handla.. Haha vi har hållt oss för länge så nu kom allt på samma gång istället bara :) (och ja, Johan handlade till sig själv med...)
Så nu ska jag VERKLIGEN städa ut min garderob. E bara så svårt för jag använder verkligen de mesta där e. Kanske inte allt lika ofta bara.....


57388-800

Högen på soffan när vi kom hemVäska & "börs" från Friis

Lite fynd :)


Åh min baby är verkligen underbar så de e tokigt!!!
- Jag tyckte du behövde muntras upp lite älskade, sa han..
mmm de var verkligen en uppmuntran som hette duga :)

RSS 2.0