Queen Bitch

Ibland kan jag bli så facinerad av människan och dess olika naturer.
En av de jag finner vara mest utmärkande och spännande är hur den beter sig när den inte kan bli upptäckt.

Fiser, rapar, kollar näsan, pillar navelludd. U name it!

Nästa sak är den hära med internet. Har ni hört talas om det?
Här kan människan sitta bakom en skärm och spela tuff och försöka kränka en annan människa med elaka eller nedvärderande kommentarer om deras vara eller icke vara.
Nätmobbing är i dagens läge ett utbrett fenomen och det har funnit otaliga artikar om detta även i tidningarna. Många stora bloggerskor har fått ta emot mycket. arn och ungdomer på olika "sajter" mobbar varandra till tusen och får varandra att må dåligt.

För det mesta anomnymt förstås!

De flesta av dessa människor skulle aldrig drömma om att bete sig på detta viset i verkligheten. Där sträcker de sig max till att snacka skit bakom ryggen på folk. Kanske viska när någon går förbi.
men att ställa sig rakryggad framför en annan människa och säga vad man verkligen tycker?
Ahnej det är en total omöjlighet!
Att vara rakryggad och ärlig? Hur många känner till det?

En massa fegisar bakom en dataskärm som försöker trycka ner andra för att tillfredsställa sitt ego och dåliga självförtroende, genom att trycka på andras svagheter eller åsikter som inte stämmer med deras egna.

Det är makalöst att man bara kan bete sig på det viset!
Att man ens funderar på att vara så elak mot människor man kanske inte ens känner, utan bara bildar sig en uppfattning av!

Många barn och undomar har fått så mycket skit att de mår psyktist dåligt, skadar sig själv eller kanske till och med funderar på att ta sitt liv.
Mobbing har funnits i alla tider, men då har man varit tvungen att vara "tuff" nog att ta det "face to face". I dagens läge när man så lätt kan vara anomym är det fler som "vågar" säga ifrån. Eller snarare får för sig att trakassera andra människor!

Hur i hela friden fungerar denna ras, människan!

Mycket har jag lärt mig genom åren, genom den skit jag fått ta för den jag är, och för att jag verkligen står upp för vad jag är.

Det är att hur mycket folk än snackar för att man står för den man är, hur mycket de än vill förstöra, så kan de inte om man inte själv tar åt sig och är mottaglig för deras skit,

Jag har fått en uppväxt med starka föräldrar som lärt mig att vara stark, en bitch i mångas ögon. Men de tar jag. Gärna. Jag är stolt över den jag är och står för det i alla lägen.

Jag önskar att alla tjejer hade fått den uppväxten, vågat stå för vem de är och vad de tycker. Vågat gå emot strömmen och vågat vara den de verkligen är, i alla lägen!

O ni fega kyllingar på andra sidan skärmen. Om ni nu ska kommentera negativt, be my guest, men för fasen våga stå för din åsikt med namn iaf!


Hade en diskussion med Jenny om detta idag. Anledningen att vi funnit varandra är att vi e likadana. Först gick vi inte ihop för att vi e lika starka personer, med starka åsikter, men nu e vi oskilaktiga (i hope!).
Men vi e vana vid skiten. De roliga i det hela är att vi skrattar åt de. Skrattar åt dessa pinsamma ursäkter till människor som itne är raka.

Jag menar inte att alla MÅSTE vara raka. Alla kan inte och det är var och ens personlighet. Men man väljer om man vill snacka skit eller trycka ner folk. det är ett aktivt val man itne måste göra.
Då e de MYCKET bättre att vara tyst........


57388-528

Kommentarer
Postat av: Hanna

Idag kommer nog en Mac Book få följa med mig hem från en butik:))) ska bli så skoj:)

2007-10-13 @ 10:20:12
URL: http://metrobloggen.se/hannag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0