Dunk, dunk, DUNK

My headache is killing me.

Har välan antagligen med glasögonen att göra antar jag. Och iomed undersökningen har jag ansträngt ögonen ännu mer idag än vanligt.
Men de börjar bli måttligt drygt att gå med huvudvärk varje dag.

Tar på psyket, humöret och allt annat runtomkring.


Träningen idag gick ra med take på huvudvärken. Övrvägde först att inte gå dit, men sen tänkte jag att de blir ju inte mer eller mindre om jag e hemma eller om jag tränar.
Stod på stepmaskin en timme. Kändes riktigt bra! Sen blev de styke i 25 minuter innan de blev för mycket. För varje ansträngning jag gjorde sprängde det ännu mer i mitt huvud.

Men 1,5 timme är inte fy skam.
Maten efter blev tomatsoppa och grovt bröd.

En annan sak som är rolig är att de är "skitnöjda" med mig på jobb, för att citera rätt. Och det känns ättre än ni kan ana. Att höra det värmde i hela hjärtat, men tanke på att jag själv trivs så bra där.
Grabarna jag jobar med är "helt rätt" i fråga om hur jag vill att mina arbetskamraer ska vara.
Raka, ärliga, lite "jävliga", eller med andra ord vi jävlas och är ltie småelaka mot varandra hela tiden. precis min humor med sarkasm och ironi och jäkelskap i.
Funkar klockrent i mina ögon.

Är så trött på allt jäkla skitsnack och all falskhet som det finns i ett kvinnoyrke som vården.
Det står mig upp i halsen. Jag vill inte vara utan erfaenheten för det har gett mig väldigt mycket. Men på varje arbetsplats jag haft har det funnits någon intrigmakerska.
Spelar vän med alla, men snackar mest skit bakom ryggen. Den ena värre än den andra.
Det står mig verkligen up i halsen!

Annars rullar livet på och jag mår alldeles underbart! Jobbet är det bästa jag någonsin haft och det är verkligen det jag vill syssla med, träningen går som på räls och mitt förhållande är bättre än någonsin!
Det enda jag vill ändra i mitt liv just nu har med andra att göra. Människor jag älskar som fått saker de inte förtjänar. Önskar så att det fanns ngt jag kunde göra!

Nu är det dags att kolla på desperata hemmafruar och sen kommer min bejbi hem. Är så skönt att han fått nya jobbtider. Innan jobbade han till tolv på natten, men fråb denna veckan så slutar de aldrig senare än tio!
För mig e de superskönt för antingen hade jag precis hunnit somna när han kom hem och då vaknade jag eller så hade jag itne hunnit somna.
I vilket fall som blev det svårt att somna om när han kom hem, alltid ngt man vill prata om.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Hej du! Kul att du trivs så bra på ditt jobb:o) Vad jobbar Johan med nu? Trodde han jobbade på JC? kram kram

2007-10-24 @ 14:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0