Bästa!

Isn't he lovely?

Min Pysen är fullkomligt underbar, älskad och fantastisk!

Jag har grymma skulkänslor att jag inte är hemma tillräckligt mycket för jag märker hur mycket han glädjs åt oss när vi är hemma. Framför allt mig. Han är "min" katt ut i fingerspetsarna.

Är jag hemma följer han mig vart jag än är. I det rum jag är, där är han. Om han kan är han ovanpå mig. :-)

Speciellt när det är dags för tv-tittande, då är han i mitt knä innan jag ens har hunnit med att sätta mig ner, sen ligger han där tills jag måste flytta på honom för att gå in och sova.
Han ligger ofta i de mest märkliga ställningar. Han är stor min katt och får egentligen inte alls plats i mitt knä, han "svämmar" över. :-)
Iaf, han ligger med magen i vädret, kontiga ställningar med tassar, huvudet neråt eller...ja vadsom helst :-) Tyvärr har jag ingen bra bild på de, men han är verkligen astuff min bebis!

När deet väl är sovdags lägger han sig alltid mellan mina knä och nör jag väl somnat kryper han upp intill mitt bröst in under min arm så jag ska "hålla om" honom när vi sover.
Sötast!
Han är mer som en bebis än som en katt!


57388-555

Mina andra två bebisar är fullkomligt underbara dem med, men de är mer "katter".
Frasse är speciellt på sitt sätt för han e tokkelen allid. Ska alltid upp i knät och lägga sig med benen i knät och huvudet på bröstet, sen kan han ligga och spinna så ett bra tag, men när det inte passar honom så sticker han.

Nala är den "mesta katten" i huset. Bruden som sätter grabbarna på plats. Superkelen hon med, men gå oftast sin egen väg och låter inte någon "sätta sig på henne".

Me love u!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0