Ja men då var de kväll

Och jag har varit hemma och stökat hela långa dagen. Fint är det dock här hemma nu. Verkligen! Och de kommer att bli ännu finare när min bejbi kommer hem så alla gardiner och ljusstakar och annat mys kommer upp. Älskar verkligen att göra de julmys här hemma.

En annan mycket trevlig sak är att vi fått färg till badrummet av hyresvärden. Egentligen skulle de komma och måla men de tar sån himla tid så vi kollade (eller Johans underbara mamma fixade) så vi kunde få färg så vi sjlv kan måla.
Två färger blev det. En till hela badrummet och en inne i duschen som fondvägg. Plus att vi fick alla tillbehör till det.

Skönt att vi ska fixa det nu för badrummet har varit "skamfläcken" här hemma och det känns inte som man vill lägga för mycket pengar på det själv eftersom det trots allt är en hyreslägenhet och man får ju inteett jota för llt man gjort när man flyttar.
Har fixat alla rum men dragit oss för badrummet eftersom vi visste att de skulle fixa alla badrum här (plus att vårumsfärg inte är billigt precis).

Är verkligen stolt över vår mysiga lägenhet, förutom just badrummet. Men nu kommer det också att bli alldeles alldeles perfekt!

Kommentarer
Postat av: Karstenhege

Great site, keep up the great work

2009-01-26 @ 10:36:04
URL: http://karstenhege.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0