Freitag

Blev lunchande tillsammans med Johan idag. Sushi nere på Sushido i Slottsstaden. Riktigt gott. Sägs vara Malmös bästa sushi. Ligger även nere vid rörsjöstaden. :)


57388-583

Sedan upp på jobb igen. Kallt som tusan e här idag eftersom vinden ligger på just på denna sidan. Ruggigt värre.
Nu sitter jag här och väntar på ngn töffe som ska skicka en bild. Att de ska ta TVÅ dagar att skicka en bild. Men så e det när de ska slussas runt till hundra olika människor, som egebtligen inte vet vem om har hand om vad.

När jag kommer hem efter jobb. Närbildhelskottat kommit blir det till att spela squash. Riktigt kul, svettigt och tokbra motion. Nackdelen är bara att det kostar en del varje gång om man ska spela på kvällen. Därför blir det inte lika ofta som man kanske skulle önska. Men idag blir det.


Johan är just nu nere "hos" sin farmor. Det är ett år sedan nu. Önskar jag had varit där med honom. Eller iaf kunde ha väntat i bilen. Ofta är det skönt att vara där ensam och sörja, men det kan vara skönt att ha ngn där efteråt.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Rekomderar starkt Hai på davidhalsstorg ifall du gillar sushi:))

2007-11-09 @ 22:59:03
URL: http://hannisshow.blogg.se
Postat av: Annie

Var på väg in där häromdagen men hamnade på moonlight bredvid istället... Då valde vi fel, får prova Hai nästa gång, tack för tipset! :)

2007-11-10 @ 15:33:26
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Arnemai

Very well done. I enjoyed the site.

2009-03-19 @ 08:20:23
URL: http://arnemai.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0