Allt bra?

Sitter på jobb med en avdomnad arm. vette tusan vad de e som hänt, men de känns som om jag bara har halva känsln kvar i armen. Har vridit. masserat, rört, skakat... ja allt på denna arm, men inte tusan blir de ngn förbättring. Känns ytterst märkligt... Kanske en nerv som kommit i kläm?

Idag har denna donna varit duktig som vanligt och kommit ut på en lunchpromenad. Kallt, men skönt! Enda gången de tar emot tokmycket är om det är ösregn, så förra veckan fuskade jag några dagar. :(
Kvällen bjuder på en snabb visit hos Jenny och sedan blir de squash tillsammans med Johan.
Totalälskade de när vi spelade i fredags & gjorde de till en grymmeträning. Förlorade man bollen, tio armhävningar eller 10 situps varannan gång.
Detta gjorde vi de sista 20 minuterna, och de 25 innan hade jag vunnit de flesta bollar, men gissa om jag började förlora så fort vi satte armhävningar på spel.
Jag tror jag förlorade tio bollar i rad eller ngt först. Summa av all fick jag nog göra 100 armhävningar. De kändes dagen efter. Så denna gången ska vi börja med det och sätta oliak saker på spel i olika omgångar.
Roligare och bätter träning!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0