* have a nice night *

ha en underbar kväll alla. De ska jag!

Har duschat och fixat mig på en ganska kort stund. Jag kan fan om jag vill *S*
Ska egentligen vara hos Jenny fyra eftersom vi ska kolla på bålet med för Nattis skull :-9 Men kära Johan som egentligen skulle slutat sju fick tydligen gå fyra redan så jag väntar på honom så slipper vi ta oss dit var för sig. Om inte annat för att de kostar at ta taxi dit med. Onödigt att ta två när man kan ta en :-)

57388-221

Jag & mina kinesögon när jag skrattar *s*

Valborg

Ska ha e riktigt supermysig valborg, lung och trevlig!
Ska hem till jenny, fredrik & nattis. Förutom dem blir de alex och hennes grabb & Daniel jag & Johan.

fan de var förr de var riktigt party som gällde på Valborg. Mest en kass ursäkt för alla unga att kunna supa skallen i bitar mitt i veckan. *suck*
Men man har själv varit där en gång i tiden. Nu e jag ganska anti alla stora "partyhögtider" som valborg, midsommar & nyår. De blir mest en massa fulla människor som e otrevliga och jobbiga. Ska jag festa gör jag de när jag känner för de inte bara för att en sk "högtid" berättar för mig att de e dax. Har hellre en mysig kväll med skitsnack och goda vänner & gott vin såfall.

Nej jag jiddrar på bara.
Ska kanske stoppa något litet i magen för den kurrar som fan. Ska dock äta fyra hos Jenny sen så de får bli ngt minilitet.....

*pussa*

57388-219

* stora magar *

Jag tycker de känns som att var man än vänder och vrider sig ser man gravida kvinnor. Antagligen för att de e många som e de, men också för att de syns så tydligt utan alla tjocka vinterkläder. Men ändå tar det inte bort det fakta att de känns som "alla" e gravida just nu.

De e fan nästan så att till och med jag blir sugen på en liten knodd, men bara nästan. Jag har mina nojjor gällande graviditet. Kan inte bara någon anna föda åt mig? Så jag bara har barnet där i min famn en dag & slipper att förstöra min kropp?(nej egentligen vill jag inte de, klart man vill bära på sitt eget barn, men ändå inte).

 Bristningar, brösten blir annorlunda & man går upp i vikt. Kroppen ändrar skepnad allt som allt. Jag e alldeles för fixerad vid min kropp för att kunna se min själv gravid och framför allt efter graviditeten.
Jag har sett alldeles för många förfalla efter att de fått barn. Vackra människor som plötsligt går och e plöfsiga i både hår, kläder och annat. Som plötsligt glömmer bort att de finns samma dag som de fått barn....
Gravida kvinnor är väldigt vackert, så missförstå mig inte. Men jag? Nej. Jag kan verkligen inte tänka tanken att förstöra min kropp och ja jag vet att de låter fullkomligt sjukt men jag kan inte tänka annorlunda än så.

Pratade men en vän om detta fenomen häromdagen, att jag itne vill förstöra mig. Hon skrattade åt mig och sa att de var typiskt mig, men att hon inte trodde att jag skulle blir varjen tjock eller plöfsig eftersom jag redan bryr mig så mycket om mig själv. "Jag kan se dig på löparbandet till samma dag som du ska föda"
& de e nog sanningen. Om jag en dag får för mig att jag ska ha barn. Om jag får de kommer jag nog inte att glömma bort mig själv som många gör. Men det är ju ingen säkerthet, för sånt kan man inte veta innan.
En sak vet jag dock och det är att jag önskar att jag ärvt mammas gener. Hon gick upp tio kilo med både mig och Micke och de försvann i princip direkt efter utan vidare ansträngning.

Iaf ser de mysigt ut med alla magar i vädret vart man än kommer. Men den dära "mammakulten" kan jag fortfarande inte med. Men de e ju jag...
(typ: bara-för-att-jag-har-barn-måste-jag-bara-umgås-med-andra-som-har-barn-och-jag-skaffar-mig-bara-vänner-som-har-barn-och-glömmer-bort-alla-andra typen.)

image218

Detta kommer väl att vara de jag sysselsätter mig med om jag skulle bli på smällen :-P

*partyångesten*

Fy fasen vad jag vill ut & partajja. Nu, idag...helst redan.
men kan jag det?
nej.
Varför inte det då?
För att jag börjar klockan SJU imorrn. 
kanske inte alla ser som ett problem. De gjorde inte jag heller när de fanns fler än jag som skulle ta ansvar och man hjälptes åt med allt.
men på detta jobbet e de inte så lätt. Jag e ensam om att ha fullt ansvar för en annan människa. Då kan man inte vara bakis & må piss. de går bara inte.
men jag vill FESTA.
De e grym ångest när man verkligen vill ut & vet att "alla" andra ska festa idag och man själv inte kan. Kanske kan man festa "till hälften". Går de?

kan ju bara sitta på smörgan med de ndra och gå hem tidigt kanske? Jo de kan jag faktiskt göra....
Ska fundera en stund på de för jag e fan sjukt sugen & de e inte kul att gå ner där när alla andra e igång utom jag för då får man bara ännu mer partyångest.

Har iaf fixat till mig lite nu för att jag ska kunna se lite normalt ut när jag kommer dit.
De andra ska dit efter matchen (som jag har MISSAT idag *ångest*) så jag slutar jobba sju så såfall ska jag ju direkt dit efter jobb. Bara hem & ställa bilen.

ja..... Uschanimej vad detta blev svårt.
Jag vill, men bör inte. Hur går de då.

57388-217

Vad väljer du?

Storstad - Mindre stad
Älskar småstäder där man bara kan gå & lulla & mysa. Men bo där? Aldrig, jag hade sprungit på väggarna! :-)

Sommar - Vinter
Lätt sommar! Jag e så jädrans frusen & i skåne blåser de mest på vintern. *uschanimej* Men vintern uppåt landet e underbar!

Morgonpigg - Nattmänniska
Nattnattnatt om jag e mig själv. Men nu när jag jobbar så fuckat som jag gör vill jag helat sova hela tiden :-)

Bio - Dvd
Båda två. Vissa filmer måste ses på bio, men oftast föredrar jag en hemmakväll med film.

Morot - chips 
Morötter & gurkstavar :-) (jaja de var inte ett alternativ men de e mitt gottis)

Spara -Slösa
Jag slösar för det mesta tyvärr. Men kanske e jag på väg att bli bättre. Återstår att se hur denna månaden går.

Kaffe - Te
Te, men endast om de e grönt för de e godast!

Solsemester - Skidsemester
Bägge ock på olika sätt. E alldeles underbart att slippa pälsa på sig och bara njuta av varje sekund i solel, mn att susa ner i backarna och njuta av den friska luften e lika underbart det.

älskade latte

57388-216

Blir man inte glad när man får en latte som ser ut såhär?

"De e roligt nästan jämt"

jag och Johan var i Helsingborg en dag och bara mös i solen. Drack vin, käkade god kyckling & fönstershoppade mestadels. (Blev dock två par solbrillor för mig).
Jag har ju lovat både mig själv & Johan att jag ska låta bli att handla så himla mycket denna månaden.
Försökte utmana Johan att gå i en fontän och sätta sig, men de gick inte så bra. Istället hoppade jag själv i med skor på för att visa att de visst gick bra :-)
jojo de e bra annie, nu e dojjsen pajjade ju...
57388-214
Fjantar mig när jag provar hatt & brills

57388-215
Trötta efter en heldag i solen.

The sun is shining

Vågar man hoppas att våren verkligen är här denna gången?
Inge mer kallt, ingen mer vinterjacka.......

Aqua - BarbiegirlSinnes vikka minne.

Lillebror hade av någon anledning en aqualåt på skivan han bränt till bilden idag. "Dr Jones".
Blev så sentimental att jag var tvungen att ladda ner "Barbiegirl" på youtube & kolla videon. *s*


Danmark, Kalundborg, fotbollen, tjejerna, grabbarna.....
*sentimental*

Best day ever

Eller inte.

Har jobbat sen två idag. Slutar åtta imorrn bitti. *suckar*


Imorrn blir desto bättre. Ska iväg med Johan & de ska bli massa mysigt!


I love LIFE!

A bit better.

image214

the new one

Har saknat...

Att umgås med dig gumman.
Spenderade HELA dagen med Cattis idag. Från tio imorse till sju på kvällen. Hann en hel massa. Fixa bil, hämt balklänning, sitta i solen massa timmar, handla skor & åka hem till henne & käka veggomiddag :-)
Får hålla detta vid liv hjärtat. :-D

Inhandlade fem nya par skor idag. ett par vardagsballerina, ett par sandaletter, ett par peeptoes & två andra "finskor" (haha kan man kalla de så).
Kände mig lite skyldig så när Johan slutade tog jag med honom till mobilia och handlade två par nya lacosteskor till hoom på Scorett. :-)
(Så kunde han inte klaga när han kom hem och såg alla mina, smart va*s*)

En snabb sväng in om smörgan & käkade och snackade skit me dom där, kollade lite Liverpool-Chelsea... Ska fortsätta med det nu med.

Tomorrow, tomorrow......... :-P

Söta kusiner


tatueringen e på plats

Så då har man gjort den nya tatueringen. Blev superfin!

Fast jag som e sjukt nålrädd klarar inte av de första minuterna när man tatuerar för min nålfobi söker mig något fruktansvärt. Efter typ två mnuter gick jag ut och tog luft för att jag kallsvettades som en gris. Gick in, två mnuter till så fick jag gå ut och ta luft för de sökte mig så jag höll på att svimma. Precis när jag gick ut i friska luften svartnade de för ögonen på mig. Satte mig ner snabbt so fan och andades in DJUUUPT!
Gick in satte mig och gjorde klar resten i ett streck.

E verkligen sinnersjukt att min fobi sitter i så hårt efter alla dessa år. Kroppen måste på något sätt få protestera mot det jag gör så att jag antingen e på väg att svimma eller gör de... Sen e allt okej och inget söker mig.

Jaja. Iaf den blev superfin, min lilja. Rikedom & stolthet står den för. Vill inte göra betydelselösa tatueringar utan något som står för ngt eller betyder ngt speciellt för mig.

Johan gjorde en superfin på benet med. Tog 2,5 timmar. (min tog 30 min*s*) Men den stackaren e svullen som fan om benet eftersom den e så stor som den e.

Bildbevis kommer när skiten inte e svullen längre. :-)

Nu ska Cattis komma hit så jag får väl ta på mig så jag ser anständig ut :-)

Dunka mig gul & blå - sommarplåga?


Så vad tros?
Blir de årets sommarplåga? *s*

Skulle nästan kunna slå vad om de. En typisk sommarplåga. Kass, men sätter sig på hjärnan.

Eller vad sägs om "booten anna", "ingen vill veta var du köpt din tröja" till exempel. Kommer ni på fler?
(skulle nog komma på många fler om man tänker hårt)


Tungan i näsan - de kan behövas

57388-212

Fick taget en "once in a million" bild på Chabo. 
tycker den blev ganska rolig. :-)

Vad händer på jobb?

Fan detta e lite sjukt.
På mitt ena jobb e vi sex stycken som jobbar. Igår när jag kom och skulle jobba natten fick jag reda på att det var fyra stycken som har sagt upp sig.... Shit!
Bara jag och en tjej till som stannar... Lite sjukt att alla gjort det på samma gång utan ngn annans vetskap. (eller ja en ska ha tjänstledigt ett & ett halvt år men de e ju typ samma sak).
Så de kommer attbli hårt ett tag framöver. Lära upp nytt folk, de ska lära känna rukaren och brukaren ska känn sig trygg i dem. De blir tufft.
Har man jobbat där fattar man annars kan man nog inte ha en aning......


Nu ska jag hoppa i bingen och sova två timmar, sen e de solning (kan ju inte sola på ett tag sen efter tatueringen), sen styrketräning, kirra bilen, & simma om jag hinner innan jag ska hämta Johan och sen tatuera oss.

Dagens träning

FY FAN vad de gick bra idag!
Tog spinning 70 & som alltid har det en viss del med instruktören att göra. De andra gångerna jag har tagit detta passet har den "sämsta" av instruktörerna vikkat där.
Men nu fick jag en kille jag inte haft innan & han var grymt bra, plus att jag var SJUKT laddad idag.
Svettades som en antilop jagad av en tiger.
Så när passet var slut var jag riktigt trött. (vilket jag sällan blir av spinning egentligen hur mycket jag än tar i, men de tio extra minuterna plus min motivation gjorde susen idag).
Sen efter blev de 45 styrke för rygg, mage & bröst.

De gjorde susen, så nu e jag sjukt matt i kropp & knopp.
Duschen gäller plus ytterligare en liter vatten. (har redan druckit tre under tiden jag tränade)
Sen får jag välan ha i mig en banan eller ngt litet att käka innan jag förflyttar mig till Näset för att jobba natt.Kläder som inte används...

...men som man ändå inte kan slänga.

Varför?

Har just pillat med att lägga ner saker rån klädkammaren i lådorna. Insåg att de e sjukt mycket jag inte använt på säkert ett år. men ändå kan jag inte slänga de. Fastän jag vet att jag aldrig mer kommer att använda de.

Får väl ta Johan till hjälp att ransaka allt igen. E bara två månader sen jag gjorde en storrensning sist. Men han e bra för han e skoningslös. Jag e nostalgisk.

Vilken ljuvlig helg.

Spenderade denna helgen som varit ute hos mina föräldrar, mitt på landet. :-) Jag fullkomligt älskar att vara där. Borta från alla stress och alla måsten man har inne i stan. Där kan man bara koppla av och göra ingenting om man så känner för det. :-)

Jag & Johan åkte ut där i fredags eftermiddag. Tog en lugn kväll och blev bjudna på god middag & ett gott glas vitt. Satt och snackade skit och busade en massa med hundarna. Kollade lite på de dära de "Talang 2007" eller vad det heter. Där var en liten kille på 12 bast som trollade som en kung. Riktigt grym var han! 

57388-203

Johan myser med Chabbe & Zorro. Visst ser de mysigt ut!

Dagen efter vaknade jag innan sju för att Chabbe kröp upp i sängen och skulle kramas en massa. Han e så himla go! Kunde somna om, men vaknade en timme senare av att Zorro skulle komma upp och kramas. Bara det att ha inte e hälften så smidig så han satte sig på mitt huvud och hår så de gjorde svin ont. Kan ju inte bli arg på honom, han kan ju inte hjälpa att han e så hård i kroppen. Iaf därefter var jag klarvaken så det var bara att pallra sig upp.


57388-204

Morgonrutin med Chabbe nere i soffan. Mys till tusen!

Hade en mys morron med djuren och mamma och pappa. Satt ute i solen och njöt för de var faktiskt sol!
Kastade pinne till min kära Zorro eftersom det är hans favvosysselsättning. De & att kasta tennisboll och göra volter när han fångar den. :-)

57388-205
Zorro med sin "lilla" pinne.

När vi alla var uppe, klara och hade käkat frulle satte vi oss i bilen och körde ner till Ystad. De e verkligen en himla mysig stad med massa gamla fina hus. Mamma & pappa e lite halvintresserade av konstrundan, så vi hittade ett ställe hos ngn Madelene Pyk som hade utställning mtt i kärnan av Ystad.
Konst kan vara vackert, de får jag tillstå, men viss konst e fan helt oförståelig! Folk som målar som jag gjorde när jag var fem med streckgubbar och lite kladd av färger och tar 45 000 för en tavla. De e inte klokt. Till & med jag som e kass på att måla skulle kunna tjäna pengar på de ju!

Gick iaf runt i Ystad och njöt i solskenet i några timmar, kollade lite kläder, skor och så innan vi satte oss på en uteservering tillsammans.

På vägen tillbaka körde vi jämte med stranden och hittade ett mysigt ställe där vi gick av. Johan tog med kameran (SÅKLART). Har en superbra systemkamera som man tar så fina bilder med. Johan älskar att fota och jag att bli fotad *asg*. Nej men han ville inte vara med så han hade kameran och gick runt och tog en massa vackra naturfoto. För naturen därnere e helt underbar!
Mamma är en stenfantast, liksom jag, så hon plockade en massa vackra stenar som de ska göra arrangemang med därhemma sen. Jag hoppade runt som en liten pippi långstrump på alla stenar ute i havet och klättrade i träd. de kändes som om man var barn igen och det var en himla mysig känsla.
Har alltid varit en klätterapa när jag var liten, men tack och lov aldrig skadat mig vidare allvarligt, min klumpighet till trots. *s* De värsta som har hänt e att jag ramla från första våningen i vår våningssäng och bröt armen på leksamslådan som låg undertill. :-)


57388-206

 Jag sitter och tittar ut över havet som glittrar i solskenet.

57388-207

Mina älskade underbara föräldrar!

57388-208

Jag håller på att dumma mig, som vanligt.

57388-209

Vandrar längs den stenprydda strandkanten.

Efter att ha varit där åkte vi och kollade en sväng på min kra lillebror som spelade match i harlösa innan vi åkte hem och käkade mammis lammstek.
GOTTIGT! Hade ännu en mysig kväll med mina underbara djur, promenad med hundarna, hemmagjord agillity med Chabbe, bollkast med Zorro, skitsnack med mamma och pappa, mys med Johan och lite gott vin.
Somnade ganska tidigt efter all frisk luft och att man varit uppe ganska tidigt trots ledigheten.

57388-210

Chabbe & Zorro på fältpromenad. Är det inte en vacker bild?

57388-211

Solnedgång i päronens trädgård. De har de vackraste av solnedgångar där och man sitter bara och njuter!

Söndagen hann de int hända så möed. Frulle med familjen och fotbollsspel med hundarna. var fan helst slut efter, de springar ju som tokigar. Zorro vill mest jaga bollen och Chabbe vill att man ska lira med honom. :-)

Körde sedan ner till Trellhulla. En jkla väg från Vollsjö, men vi hittade igenom alla småsamhällena tillslut. Matchen e väl inte mycket att tala om, men de blev inte vinst iaf.
Hade en riktigt tjock tröja på mig och dessutom vinterjacka. Men blåsten gick igenom. Hade såklart inga vantar men stoppade händerna i fickorna, men vad tusan hjälpte det?
När vi skulle gå från matchen sen kunde jag knappt gå på mina fötter. det gjorde så ont, samtidigt som jag inte hade ngn som helst känsel.... & fingrarna ska  vi inte tala om, de gick inte att röra alls!
Vågade fan nte köra med de frusna fingrarna så jag fick värma dem i fläkten ett tag. & vad hände då, jo d började de sticka i dem så jag blev tokig! Jaja hem kom vi iaf.

Väl hemma fick vi vår nya byrå på plats och stoppade ner allt i den från den gamla byrån, så vi kan få i nytt i den. Ja ett litet mek de dära de, men de kommer att bli bra för vi blir av med en hel del från klädkammeren så att skor och liknande kan stå bättre där.
Har så dumt med förvaring här. En halvsort klädkammre, en städskrubb och ett "linneskåp". Ja de räcker fan itne långt!!
Käkade en god kycklingsallad som Johan mekade ihop medan jag fixade med det andra, sen däckade jag ganska fort på kudden när jag väl kom i säng. Frisk luft tar fan hårt på en.. (eller tidiga morrnar kanske?)

Idag var de upp fem som gällde. *suck* De blir fan aldrig humant i min värld att vara uppe då... Jobbade, lunchade med JOhan i stan på Mocca & nu e man himma och vänder innan de e spinning 70 & ett styrkepass som gäller för mig idag.
Sen natt jobb. DRYGT!

O imorrn ska jag äntligen sätta min nya tatuering på plats. *längta*
& fixa framvagnsinställningen på bilden sedan jag krockade medvetet med en snödriva i vintras.... Min kära sambo tyckte att vi skulle dra i handbromsen på en snöfylld väg, vilket resulterade i att vi kasade in i en hög med snö.
Dumt att inte göra de direkt för nu har däcken slitits så mycket att de med måste bytas. Men men.....

Förresten.... ha en underbar dag!
Nu ska jag städa undan lite innan träningen.

Morgonstund har guld i mun?

Vem tusan kom på de?


Inte fasen har jag ngt guld i truten när jag går upp strax efter fem.
Snarare sömn i ögona & gele i bena........

F*ck

Malmö förlorade. e sjukt arg nu.
Förluster kan man ta dåligt och ännu sämre. Denna e sämre.
Dom spelade inte med ett uns av hjärta. *sucka*


Nej vill inte ens prata om de mer......

Fredag

Har hämtat byrån nu efter lite klydd. superfin är den!
Orkar dock inte fixa fint här hemma nu för vi ska ut till mamma & pappa. Men först en sväng ner om tatueraren och ge de bilden på Johans nya som han ska göra på tisdag.
Han blev så sugen när jag skulle göra en ny :-)

Så en myshelg hos mina päron & mff.match på söndag. Kan de bli en bättre helg?


*puss*

Gomorrn!

man e redan uppe fast man bara vill sova.

Ska iväg och hämta byrån i Hässleholm nu!
Oj vad fint det kommer att bli!

*puss*

Lysande kväll

hela stockhomsvistelsen har varit lysande. Förutom misshandeln vi såg på öppen gata har vi varot kändighaunters (daniel lindström, magnus bretner och marcus fagervall...) varav vi alla tre ville hånlga upp den sistnämnda *s*. nej men han var väldans trevlig och ställde gärna upp på ett foto med emmis. Mycket trevlig grabb!

Annars har vi shoppas, drucikt kaffe och haf en föreläsning. Allt "in the name of job".

Väl hemma var de ljuvligt att bara få krama min baby HUR länge som helst och känna mig hemma igen! Tog en tur till coop och handlade lite. Käkade ciabatta med mozzarella, tomat och pesto. Tog några gls vin och njöt av att vi har tre dagars ledighet tillsammans! Ska spendera dem ute hos mamma och pappa och jag bara LÄNGTAR!
Efter mamma o pappa såklart, men även efter Chabbe & Zorro & Tinny... & lte efter Tösen, Baloosan, Semlan, Zimba & Loppan.
Ska ha en HEL helg fylld av bara mys, mys, mys och en massa bus med djuren!
*älska*

Ska även hämta vår nya byår på morronen imorrn. Kommer bli SÅ himla fint. kan kanske vsa upp vårt vackra sovrum sedan. är galet nöjd med det och skulle helst ara ligga här och njuta hela dagarna!

Mitt hjärta kommer även hem i veckan. Mycket trevligt får jag säga. :-D

Nu ska jag nanna med bejbi. Tidigt jag vet. han lär itne sova men jag kommer stt göra de. Har fan knappt sovit de senaste dygnet.
Efter at ha jobbat natt till sex gick jag in och nannade och sen somnade jag väl vid sju. Strax efter åtta kommer Christel in och väcker mig och berättar att hon ska ner och käka frulle.
Tog tog ett tagga men jag tod en dusch för att pigga till mig och var väl där nere strax innan nio... men fa jag har vatt död hela dagen och knappt kunnat prata sammanhägade med människor. De e sjukt.
men vi har haft SÅ kul. Jag, Emmis och Christel. Ska upp om en mnad igen och om två månader igen. Hoppas verkligen de lir jag som hängder med.
De  e fan lyx!

See u after the weekend.....


Just de. Malmö -Trellehulla på söndag, Vad tror ni? *s*

I sthlm - sjuk människa

Sitter på hotellet data och väntar på att de andra ska komma så vi kan luncha.
Jag e trött. Sjukt sjukt trött! (de e jobbigt att jobba natt & inte sova efter.... fast jag brukar ju klara de)
Kommer nog att somna ganska fort när jag kommer hem.

Var med om en sjuk sak innan.
När vi var ute och gick imorse gick en skum kille förbi oss, men just då tänkte jag itne på de. En 20 sekunder senare hör jag en tjej skrika och tittar bak och se att hon faller in i en bil handlöst.
Hon är alldeles uppriven, skakar och gråter och får knappt fram ett ord.
En tant som settt hela händelseförloppet berättar att en kille gick förbi och tog båda sina händer och puttade henne med all sin kraft in i bilen.
Jag står och kramar henne och försöker att trösta henne medan hon hulkar sig och berättar att hon aldrig sett honom förr.
Min första reaktion var att springa efter honom, men jag tänkte efter och kom på att de måste vara en riktigt SJUK människa som gör ngt sånt!!! Hade jag sprungit efter och frågat vad han sysslade med vet man itne vad som hänt.
Efter att han puttat tjejen fortsatte han bara att gå som om inget hade hänt, han  tittade bak lite då och då. Antagligen för att se så ingen följde efter honom!!
Måste vara en sjuk sjuk människa!
Tjejen ringde iaf polisen, så jag hoppas dem kom...
Vi såg till att det var en av de andra som sett händelsen som stannade kvar hos henne när hon lugnat ner sig lite.

De var riktigt obehagligt.
Inte för att de hände mycket, men tänk vad den typen av människor kan göra. Blir lite verkligare att folk faktiskt kan bli nerslagna bara av att existera......

Nej jag börjar bli lite hungrig. Får hoppas de andra kommer snart :-)

Superkväll!

Haft en underbar kväll!

Tog ett mysbad, ett glas vin och drog ner till smörgan.
Där hittade vi Dennis. Hed ingen aning om att han höll till där. Trevligt var de iaf. Snackade en MASSA ski som alltid när man träffar honom.
Massvis med kul!
Kom fram till att vi måste dejta oftare, Så vi försökte hitta en dag inom de nörmsta att dejta.
Men jobbar inte jag.... så jobbar han.
Maj blev det. *sucka*Nu ska jag natta mej. De e upp tidigt imorrn som gäller.& jag älskar töntiga kommentarer måste jag säga!
Läs inte om ni inte gillar de :-) Svårare e de inte.Pusspuss

Dax för ny tatuering!

Så var de dax för min nya tatuering. Nästa tisdag.
Han tyckte han kunde göra den idag, men de tyckte inte jag *s*. behöver lite tid att förbereda mig... plus att vi ska ut till mina föräldrar i helgen och Zorro o Chabbe som hoppar på en ny tatuering e ingen hit.

Ska på sätt & vis använda mig av blomman här nedan, en lilja, men ändra en del på den och ha en helt annan färg. Kommer att bli superfint. plus de ska vara de här linjerna runt om min gamla tauering.
Kommer ett bildbevis när den är gjord såklart *s*

57388-202

Har tränat nyss. Gick piss. Av någon anledning har min ena vad svullnat upp som SATAN och gör alldeles ont så jag kunde inte springa och svettas till att börja med. Vilket gjorde min motivation superkass! Så allt gick bara piss. men men jag var där iaf och jag gjorde vad jag skulle.
De e huvudsaken.

Nu ska jag ta ett bad med min bejbi och mitt glas vin och sen blir de mys på Smörgan ikväll.
Ja.... klockan e sex en måndag.
Men de e ju VARDAGSLYX!
Har inte druckit på måttligt länge så jag skäms inte ett endaste dugg. De känns bara ljuvligt underbart....

& imorrn åker jag till Stockholm!
(fan mitt jobb e lätt bäst)

Osminkad sanning - ärlighet varar längst?

Ärlighet varar längst?

Den devisen har alltid varit mitt livs motto. På fullaste allvar. Jag säger det jag tycker, är ärlig och finns det ngn anledning jag inte skulle kunna vara ärlig så e jag hellre tyst än kommer med en lögn.
Jag ska inte vara den som e den, för visst har ngn vit lögn kommit ur min mun, för att inte skada andra. Men i 99,9% av fallen varar ärlighet längst i mitt liv.

Så hur tycker då andra?
Jo "alla" säger ju att de vill att man ska vara ärlig mot dem och säga vad de e man tänker på. Man hur ligger det egentligen till i verkligheten?

Vill alla att man ska vara ärlig? Kan alla ta ärligheten? Vill de egentligen höra sanningen fastän den är sårande, eller är de bara något "alla" säger för att man måste vilja ha ärlighet?

Själv är jag urusel på att ta kritik till en början. Klart man blir sårad om man får konstruktiv kritik (nej bryr mig inte om ngn säger att jag e ful, fet eller liknande. Kritiken som handlar om tex mitt jobb eller mitt agerande tar jag åt mig).
Men efter att jag blivit sårad och tänkt tusen "hur fan kan människan tycak så, de e fan inte sant." Efter det sätter jag mig ner, tänker igenom hur denna person kan mena, kommer till insikt och tackar för att de kunde vara ärliga och kritiska mot mig.
Det är så man blir en bättre människa. Hur ska man kunna förbättras om människor inte vågar komma med kritik?

Jag lever till fullo efter att jag är ärlig och vill att alla ska vara det mot mig också. På RIKTIGT! Jag vill höra att jag ser fet ut i de dära jeansen, eller att tröjan inte alls passar mig eller att jag sminkat mig på ett osmickrande sätt osv. Ibland kan man inte se felen själv och då kan det vara trevligt att få höra det. Sen om jag rättar mig eller inte efter folks åsikt är en annan sak. 

På grund av den typ av människa jag är och alltid säger vad jag känner har jag skapat mig många ovänner genom åren. De flesta klarar inte av någon som säger vad de tycker och tänker. Eller de flesta är fel att säga för så många är det inte direkt. Men människor som är svaga i sig själv och inte nöjda med sig och sitt eget liv måste gärna klanka ner på andra eller snacka skit om andra för att själva höja sig till skyarna.
Jag har kommit på mig själv att tänka saker om folk som tar mycket plats.
Tanken kommer direkt efter "Fan vilken härlig tjej, hur kunde jag tänka så? de e ju egentligen fullkomligt underbart med människor som vågar ta för sig, ta plats och skit i vad andra tycker."
Sen kan man ju faktiskt göra de på fel sätt. genom att vara otrevlig och rabbig och nedlåtande mot andra. Då är det inte längre en bra och fin egenskap att vara ärlig.

Jag kan berätta en liten anekdot om en vän till mig jag hade förr.
Vi var väldigt nära vänner, träffades itne så ofta pga avståndet, pratade inte alltid så ofta. Men jag känner itne att jag behöver springa ner dörren eller ringa sönder telefonen för att man ska vara vänner. Man har sina liv på varsitt håll och thats it.
Jag kände alltid att denna människa var min vän och att hon verkligen tyckte om mig för den jag var. Frispråkig, ärlig och faktiskt en jäkla bra vän. (För de e jag. Jag ställer upp för mina vänner i ur och skur och skulle ngn behöva min hjälp skulle jag släppa allt jag hade för händer och hjälpa till på alla sätt jag kunde.)
Iaf när vi väl träffades hade vi trevligt som fan och jag trodde hon var en riktig vän till mig.
Sakta började jag inse att hon "undanhöll" saker för mig, trots att jag fick reda på de på omvägar. (hennes kompis hade ihop de med en kille och när jag frågade om detta visste hon inget.) Ja, de kanske var sant tänkte jag.

Fick iaf et litet dilemma på mitt huvud som gjorde mig väldigt ont.
Jag ville SÅ vara ärlig mot min vän och berätta detta för henne. Det gjorde verkligen ont inom mig och jag var nere och ledsen många dagar för att jag inte kunde berätta detta. 
Att jag inte ville berätta var av två anledningar.
* Jag ville inte såra henna för de var hemska saker sagda.
* Människan detta kom ifrån kallar sig nu hennes "bästa" vän

Jag som alltid brukar ta tjuren vid hornen pratade med en annan vän till mig och hon förstod mitt dilemma. Det fanns en risk att hon inte skulle tro mig utan tro att jag var avundsjuk på deras vänskap eller ngt i den stilen. Att hon skulle bli arg på mig eftersom den andra personen är ganska manipulativ och jag känt henne ett längre tag.

Jag gick och mådde dåligt över detta ett tag. jag kan inte undanhålla saker för mina vänner som jag själv hade velat veta om det handlade om mig.

Trodde hon mig? Nej.
Uppskattade honmin ärlighet? Nej
Blev vi vänner igen? Nja, men de försvann strax efter.

Vad hade ni gjort?
Hade ni varit ärliga och berättat om en annan människas elaka ord när denna sedan ska vara inställsam och vara vän med människan de sagt en massa ont om?

Det gör ont i mig att ha mist en bra vän, men å andra sidan bode hon inte ha trott mig om vi var så nära vänner som jag trodde att vi var? Borde hon inte ha känt mig så bra efter alla de år vi varit vänner att jag alltid säger sanningen och att jag inte gör de för att medvetet vara elak.
Borde inte människa veta att jag vill att alla mina vänner ska vara lyckliga och aldrig skulle göra ngt för att de inte skulle vara det?
Är de då bättre utan vänskapen?
Är det så att jag orden be om ursäkt för att jag var ärlig? Skulle aldrig falla mig in. Försökte lösa det genom att prata efter åt (När ytterligare en sak hade hänt) men då de inte gick backade jag.
varför måste jag?
Ändå saknar jag. Alla tokiga upptåg, partaj, mys och telefonsamtal. Den vännen jag älskade och älskar och som jag skulle göra allt för. Min vapendragare.
Vad hände?


Jag tänker inte ändra på mig. men om ni inte vill att man ska vara ärlig, säg då FÖR FAN inte det! Då e de väl bara att säga ngt i stil med "om folk snackar skit om mig så vill jag inget veta". Eller?

Ja nu har jag babblat av mig en massa här.
Vad tycks.
varar ärlighet längst? E de någon mer än jag som lever efter den devisen?
57388-201

Annie -  den osminkade sanningen :-)

Himmelsblå seger för faen!

57388-200
Mff-Gais 1-0 (bild från aftonbladet.se)

Malmö kunde inte fått en bättre dag för en hemmapremiär. Skinande sol och härlig stämning! (fast sittplats de e fan kasst o vara så lite folk där).

Var där med Emmis och Johan. Tog bussen in från Vellinge och bussen hem. Jag som i princip aldrig någonsin åker buss. Blir ju helt förvirrad på dessa bussar. 
Stod på rullstolsplats så vi såg alldeles kanonbra och hade en superkväll!

*puss*

Lagom trött

Jag e fan konstant trött!

Hade en kort tur imorse eftersom jag ska jobba de mesta av kommande två dagar när vi e i sthlm. Sex till tio. Lysande! Kan man ta sig ut i solen och mysa efter det.
Jo de kan man. Men vad gör annika?
Går hem o SOMNAR!
Somnade nån gång vid elva. Johan ringde kvart i ett. "Oj sov du, men fortsätt med det". Jag kollade på klockan och minns att jag tänkte. "Shit två timmar. Numåste jag vakna".
Men jag somnade om. Nu fem i två ringde lillebror och väckte mig. Tur! Vem vet när man vaknat annars. Måste ju sova inatt eftersom vi åker til sthlm imorrnbitti.

Så nu sitter man här yrvaken och undrar var fan dagen blev av. Jag som skulle hinna med så mycket eftersom jag slutade så tidigt.... Ångest!

Fick iaf mina naglar kirrade av Laila igår. (ute på videdal by the way) En helt underbar människa, Skulle kunna göra ina naglar ofare bara för att de e kul att snacka skit med henne och få höra på hennes råd till en.
Vi är väldigt lika som människor, förutom att de skiljer cirka femton år, en man, ett barn och ett hus :-)
Men båda är arbestnarkomaner som gillar att fixa och dona med gamla hem, resa och njuta av att kunna göra saker för sig själv. Vardagslyxen!

57388-199

Så här bloggar jag (vi)

Ville bara visa en söt mise som alltid bloggar med mig, eller sitter vid datan eller gör vad tusan jag gö i vanliga fall. Denna underbara grabben e med mig överallt.
Så fort jag sätter mig vid datan hoppar han upp på ryggstödet och ligger där akom mig till jag e klar. (utan undantag ska tilläggas). Han e fullkomligt underbar!
Min Pysen!

57388-198

Himmamatch för himmelsblått

Idag e de hemmamatch för di blåe och självklart jobbar man :-S
Meeeeeen... denna donnan ska dit ändå! Visst har man ett bra jobb. Emmis tyckte de var en bra idé att ta sig in till Malmö och kolla fotboll så vi ska dra oss in där och kolla när vi VINNER idag!
Gött!
Sen e de match på söndag me i trellehulla och DÅ ska man ju självklart också dit och jag e LEDIG. Skönt!

Hade en ljuvlig dag i solen igår med tillsammans med Cattis på bo01. Hade så mycket att prata om eftersom vi nt träffats på sålänge så vi slog ihjäl en fyra timmar där utan att ens blinka.
Drack också alldeles för många lättlatte och käkade en god honungsmelon och bara njöt. Fick ännu mer färg än innan så nu ska de väl hålla i sig ett tag trots att vädret ska bli sämre framåt veckoslutet.
Kvällen spenderade jag med Johan på Smörgan och käkade deras goda kyckling med sallad. *mums*
innna jag skulle dra mig till 01 igår skulle jag ju träna spinning, men de var fanimej inställt eftersom de bara var två som bokat. LATA MÄNNISKOR bara för de e varmt.
Så jag fick ta ett ordentligt stykepass istället, men de var skönt de med!

57388-196

Morgonen idag har gått åt till benvaxning så man e len och fin för några veckorframöver och nu ska jag pallra mig iväg om en timme för att kirra mina naglar så de blir tjusiga igen.
E så skönt nu när de blir varmare för nu håller naglarna sig mycket bättre! På vintern så blir kvaliteten sämre och hårdare och de bryts mycket lättare men nu har mina hållt sg fyra veckor utan att ens blinka...

När jag var hemma hos mamma och botaniserade runt bland hennes saker hittade jag en ljusblå skjorta som en gång har tillhört min älskade morfar (vila i frid!). Denna skjorta har jag, mamma och micke älskat till tusen alltid och använt väldigt mycket. men när jag flyttade stannade denna hemma hos mamma.
Men nu åkte den med mig hem och jag använder den för första gången idag tillsammans med ett skärp i midjan och den e så snygg. Man kan itne ens se att den e använd, är et mysigt lite glansigare material i den och den är så mycig att ha på sig! plus att den har ett sentimentalt och kärleksfullt värde för mig också vilket gör att den e ännu finare än vad den redan är.

ha en härlig dag i solen, de ska jag!

*puss*

Lovely day igen

Fan denna veckan har varit ljuvligt underbart fantastisk, och jag har fått njuta av solen i princip varje dag!
Hur gött e inte de?


Som vanligt har jag knappt sovit efter jobb. Idag för jag ska ner o spinna elva o sen ska jag träffa cattis. antaglgen tar vi oss ner till bo01 kollar folk och snackar en massa trams.
Längesen vi sågs ju. *sucka*

Livet e fan helt underbart just nu och solen e en stor del av det underbara för å kommer man ut mycket mer bland folk och fä. Man har mer energi och likadant för alla andra.

Så gott folk. Have a nie day. för de tänker jag ha, med början nu.

*puss*

Totalt stekt

Har suttit ute hela eftermiddagen i solen tillsammans med Jenny, Kevin & delvis även Fredrik & Nemo *s*
Jättemysigt, men fan var varmt de var där. det är ju totalt lä utanfö deras hus. men litt färg har man nog lagt till med idag också, e ju snart en liten pepparkaka. (om man inte e de redan)
Gud vad jag älskar solen!
Ska se om Cattis kanske vill följa med mig ut och njuta av morgondagen kanske. får höra av mig till henne under kvällen.

Nu kommer strax Johan hem, ska ner på Smörgan och käka lite kyckling med sallad. *yummie*

Ska masa mig ner till tatueraren på tisdag tänkte jag, jobbar bara sex till tio då. Sen åker vi till Stockholm med jobb på onsdag och hela torsdag så då ka jag inte göra de. & sen ska jag ut på lannet hela långa helgen.
Ska även hämta den nya byrån på fredag.
Kommer att bli så snyggt i sovrummet.


*puss*

Då var de dax & jubbe

Så ska man & joba natten,
Har iaf spenderat det mesta av delen ute i solen med Johan. 
Anders & Ullis kom en sväng med & käkade glas med oss. De var ju på tiden att han visade upp henne för allmänheten *s*

Imorrn blir de av att träffa Jenny iaf. På tiden. *sakna*
& ja gumms, jag vet de e mitt fel....


Sov sött ni som kan.

*pussen*

One three hill...

57388-195
Någon som vet när nästa säsong börjar?
För de finns väl fler. Missade ju sista avsnittet...

Fan den enda serien jag iaf försöker följa. fast de kanske inte alltid går ngt vidare.

Nu kommer bejbi strax him. Får väl sluta sitta här och nörda mej. Borde sova egentligen, ska upp fem imorrrn.

*natti*

Årets första stekning :-)

Vilken underbar dag!
Med Micke, Johan har jag legat på "bryggan" på bo01 och lapat sol och en toking, druckit kaffe, garvat sönder magen och bara njutit av att vara. Tänk om man kunde göra det oftare!
Har verkligen varit en superunderbar dag idag. Har fått en hel del färg i plytet mitt och det känns underbart att se sig själv i spegeln, ser så himla fräscht ut!
Låg där nere i två timmar och tiden bara flög väg, sen tog vi oss upp i stan en sväng för att kolla lite saker. Tog även lite sorbet och satte oss vid kanalen och lapade ännu mer sol. Sen vandrade vi upp till lilla torg tog ytterligare en kaffe bara som en ursäkt för att sitta i solen en liten stund till och mysa. *love it*
Därefter promenixade vi hem i rask takt i solskenet och mös.
Tyvärr skulle min älskade iväg på ngt skit me jobbet så jag blev lämnad ensam. *snyft* :p Plockade på mig en av mina nya bikinis och körde ner till kockums för att simma en sväng.

Inte fasen var de roligare idag men de känns i kroppen att de ger resultat redan medan man är där. För varje simtag man tar spänner man ju i princip varje muskel i kroppen plus att vattnet ger massvis med motstånd hela tiden. Superbra förbränning är vad det ger mig!
Simmade en kilometer idag också, de e fan vad jag pallar innan jag blir totalt uttråkad. ja de e ju inte helt motivationshöjande att simma, men när man tänker på vad det ger e de ganska lugnt. tar cirka 40 minuter att simma de 40 längderna som innebär en kilometer. De e ganska tillräckligt känns det som.
E skönt på sätt och vis att simma de måste jag säga, men samtidigt... ja trist.

Jaja, nu e jag himma iaf. Trött i kroppen efter att ha promenerat raskt i sammanlagt två timmar idag, promenerat slött i lite mer än en timme och simmat i typ 40 minuter. Plus att man varit i solen hela dagen och det blir man också ganska slö av. & BRUN! :-)

57388-192

Solkåt lillebror :-)

57388-191

visst e de hett med ett bar brills på huvudet och ett par på öjena :-)

Har även hittat min nästa tatuering. Ska sätta den tillsammans med en jag redan har. Har två kinesika tecken för "lycka och förtroende" ovanför bikinilinjen ungefär. Jättesöta men de känns som om något saknas vid dem och de har jag känt hela tiden. Nu har jag iaf äntligen hittat vad jag vill ha som gör den fullständig.
De e lite svårt att förklara men jag vill ha en lilja snett framför ovanför mina tecken (står för rikedom & stolthet). Har hittat en jättevacker på nätet som ska fixas till lite och ändra färg och skuggningar så de lir bara min.
Sen ut från liljan ska de gå olika linjer... Nästan som stjälkar men ändå inte alls. Supersvårt att förklara. Såg ni "miami ink" sist så gjordes en med liknande linjer fast från en orkidé.
Dessa ska ringla sig halvt runt om mina teckan så de blir som en tatuering. :-)
Ja de kommer att bli svinsnyggt iaf fast jag inte alls e grym på att förklara. Funderar på om jag ska rusa ner till "house of pain" redan imorrn och be dem hjälpa mig att rita upp den. Skulle behöva en skrivare att skriva ut bilderna så jag har något att visa upp eftersom jag inte e så bra på att förklara. Min egen har pajjat den jäkeln... 

Är supernöjd att jag äntligen hittat precis det som passar in! Vill bara göra den NU, NU, NU!
Sedan har jag hittat en till, eller ja inte hittat direkt utan den finns i mitt huvud, som jag vill ha nere på ankeln som ringlar sig lite halvt runt benet och går ner en bit på foten. Men den får jag vänta med till efter sommaren tror jag....

Nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av den ljumma kvällen tillsammans med ett glas Påskmust! :-)

*puss*

idag har jag tur!

idag har jag verkligen tur. Solen skiner!

Hade en jäkla natt. Lillebror ringer mig när klockan är halv fem inatt. först tror jag att jag försovit mig eftersom vi skulle iväg på morgonen idag, Sen tittar jag på klockan, blir skitorolig och tror att ngt hänt honom. (trots han bör ligga och sova hemma).
Iaf jag svarar alldeles skärrad och helt plötsligt klarvaken. Då undrar han om de brinner i huset för att ett randlarm står och går. Men vi har inget brandlarm utanpåhuset. (de var alltså utifrån) Jag lugnade honom med att det nog bara var hisslarmet för att ngn var instängd. (snällt att man itne går ut o kollar då men ändå.)
Får mess tio minuter senare, då är brandkåren här och går ner i garaget.
Så han hade rätt ändå den lille grabben :-)

Sen var det iaf sjukt svårt att somna. Vände och vred på mig i tusen olika ställningar, men inte fan kunde jag somna. Annars har jag lätt att somna närsom, men när man vaknar och blir så skärrad e de inte de lättaste att hitta tillbaka till tröttheten.

Somnade till sluta och vaknade till liv vid halv tio nästa gång. Gjode mig iordning och tog en powerwalk på en halvtimme ner till solningen med lillebror. Väl där inser jag att Johan har solkortet och han är hos frisören. *sucka*
Han fick iaf komma och lämna det. Solar min tid och promenixar hem med lillebroren min igen.

Fick också ett mess av mn thailandsresenär idag som skulle fresta mig ytterligare om hur underbart han har de där nere. Usch säger jag bara. Så får man väl ändå inte göra?
han hade visst nyss varit ute och snorklat i de thailändska havet (vilket det nu är) och njutit av livet.....

Efter att ha tagit de lungt en liten stund hoppade jag in i duschen. & jag visste exakt vad jag skulle ha på mig och hur hela dagen skulle se ut.... Jojo, fram till nu. Inget känns bra.
ville ha ett par av mina asgranna pepejeans på mig, men de känns inte som om ngt passar. Ville ha min nya klänning till jeansen men de blev inte alls bra. Så jag behöll jeansen och tog en annan tröja till det. Men jag e fan tne alls nöjd. Ska nog ta klänningen tillsammans med mina mörka stupisar istället.
Att kläder kan ge en så jäkla mycket bekymmer. De e fan inte klokt!!!

snygging

*puss*

Espresso imorrn

57388-188

Ytterligare en sån här dag blir de imorrn me samma grabbar, mina två absoluta favoriter!
Johan ska klippa sig & köra imorrn på morronen medan jag med ska upp tidigt och ta en lång powerwalk tillsammans med lillebror. & sola ska jag med göra.
Blev inte något med det idag för de var bara två solarium lediga och jag skulle behöva vänta tio minuter på ett till mig så jag det i de eftersom de går lika bra att ta de imorrn.
Sen blir det till att vara ute i solen (som förhoppningsvis kommer att visa sig hela långa dagen) tillsammans me favvograbbsen!
Tyvärr ska bejbi iväg på kvällen med jobb och fira något samt ha möte. Fast de e väl ganska okej ändå, så kan jag simma lite och kanske hinna med en del styrke med, plus att jag ändå ska lägga mig ganska tidigt eftersom jag börjar sex på fredag.
Men morrondagen ska bara bli till att njuta i solen och dricka en massa kaffe....& litt the när jag tröttnar på kaffet. (Kanske blir lite varmt med varma drycker om solen visar sig så mycket som jag vill?)
Det känns ljuvligt att få vara ledig!

helgen lir alldeles lysande också eftersom jag jobbar natt så jag kan sova några timmar och sedan vara ute i solen... Får se vem som vill spendera timmarna med mig bara. Någon frivillig?
Har iaf bestämt att jag ska träffa Cattis en av dagarna, e superlängesen vi träffades så de ska bli skoj att träffas och bara sitta och snacka lite skit i solskenet :-) *darling*
ville boka Jenny med men de gick inte lika bra *suck* vi har fan aldrig tid samtidigt, mest jag som inte har tid visserligen, men när jag väl har tid har inte hon. :-(
Sen min käraste toffel ska jag också dra från sin käraste en dag så han kommer ut och får se den stora världen igen och inte bara två olika lägenheter. *räcker tunga*
& oraklet från fridhem ska jag snart ha en trekant med, tillsammans med falcon påstod han. vettefan när jag ska ha tid till det bara men vi måste hitta en dag.
Oj... sen e de en del till som efterlyser en ju mer våren visar sig....... Måste sluta jobba. *önskar*

Ja. jag kan visserligen styra mina tider ganska bra och jobba mindre men samtidigt vill jag itne det eftersom anledningen till att jag jobbar som jag gör e ju för att jag vill spara en massa. & ju mer jag jobbar för tillfället desto fortare kan jag säga up mig från det ena av mina jobb och börja jobab som en normal människa istället. *s*


*puss & gonatt*


Härlig träning idag :)

Jag e alldeles slut nu och det känns så gött i kropp och själ!
Körde från jobb, hem & bytte om, till träningen. Perfekt för då hinner man itne sitta och slöa till.
tränade styrke först och sen ett ordentligt pass spinning med min favvoinstuktör :-)
efter det en proteindryck för återhämtningen, gottigt!
Fan va de känns bra!

Nu ska denna donna in i duschen för att möta Johan i stan och ta en kaffe, & sen sola med Johan & Micke.
Sen e de ju Milan matche ikväll så den ska ses med grabbarna .-)

*pusspuss*


längtar...

Imorrn jobbar jag  9-16, sen e jag ledig kvällen plus hela torsdagen. Ska bli underbart. 
För alla andra kanske de låter så självklart, men för mig e det ren lyx att ha ledig så länge, och INTE ha ngt planerat.
Iaf inget som gäller att åka iväg.
Ska spinna och träna styrke efter jobb imorrn, sen hem en sväng, träffa Johan i stan och ta en kaffe innan vi ska träffa lillebror och sola.
Solade på kockums idag efter att ha simmat. Vilka tramsiga solarium. Minirum med solarium som itne släpper in eller ut ngt luft, inte tillräckligt med fläktar så de var SJUKLIGT varmt där inne. Plus att de inte var så bra rör som jag e van vid. Solar annars vid södervärn i riktiga högeffekts solarium.
Kostar en liten extra slant men de sparar man in på att man inte behöver sola så många ggr.
Sen e de fotboll på kvällen igen.
milan-Bayern var de visst. inget som intresserar mig så mycket egentligen. men kommer att vara sjukt nöjd om Milan förlorar för då blir anders lissen. (En väldigt inbiten Milan fan som har glorifierat dem till max).

Sen Torsdag påstås det att det ska li fint väder, så de e bara till att vara ute hela dagen. Både Johan & Micke e lediga så dagen kommer med största sannolikhet till att spenderas med dessa två underbara goofs :-)
om de e sol e ju några stora latte på bo01 ett måste. E så himla mysigt att sitta drä och titta på folk nu. Blir värre framåt sommaren nrä där e sprängfyllt med folk och alla grabbar springer och spänner sig och töserna suger in magen :-P

Nej, vet ni vad. Jag ska lägga mitt huvud på kudden nu. På riktigt :-)

Sov sött!

Manchester förnedrade Roma

Nyss kollat matchen mellan Manchester United-Roma.
manchester har kniven på strupen eftersom de låg under med 2-1 sedan förra matchen men de börjar storstilat och smäller in tre mål innan det ens gått tjugo minuter!
De e stil på det!
Matchen fortsätter i samma stil. 7-1 slutar det och då har united verkligen KLASSAT UT roma efter konstens alla regler. Helt galet!
Min egen favvo Cristiano Ronaldo fick göra två mål. Han spelade som en gud och lekte ut alla andra på planen. (& nej han blev inte min favvo för att alla andra gillar honom. Har haft ögonen på honom i mååånga år nu. Plus att han e sjukt grann*s*)
Lillebror som är n sjukt inbiten united fan hade tårar i ögonen när han gick från oss nyss....
& Sir Alex log fanimej, då har man gjort ngt bra :-P

För er som inte e fotbollsfan så kan ni åtminstone titta på lite ögongodis i form av Cristiano Ronaldo. *yummie* Skulle inte tveka en sekund om han kom gående på gatan *s* (sorry bejbi..... men du tar ju Eva *s*)

57388-184 57388-187 57388-185 57388-186

Vilket leende, vilken kropp & vilken FOTBOLLSSPELARE denna grabben är. En njutning för både kropp & själv. Förutom att han egentligen bara är en branunge i min aögon, men de kan man bortse från :-p

Nu ska jag faktiskt ta och masa mitt arsle i säng. Har tränat styrke fört idag och sen simmat 1 km. (låter lite men fan de tar en evighet, 40 längder var de närmare bestämt.) Var inte direkt trött efter på de viset, men uttråkad till tusen. Känns dock riktigt skönt i kroppen just nu!

*puss & gonatt*

Lite rolig sida?

http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

Solnedgång & picknick

57388-183
 Det var vad denna kvällen bestod av...
En underbar kväll i förra veckan. *myser*
Kommer att bli mycket mer av den varan, bara solen visar sig när vi e lediga så. de e ju inte alltid man har den turen ;-) har fixat så mitt schema e helt bra nu med, har mer ledig tid men jobbar ändå lika mycket. 
känns skönt.

*älskar dig gubben*

Var blev solen av?

När jag väl e ledig e de fanimej ingen sol ute! Vad e de för stil på vädergudarna?*s*
Ska iaf bli fint väder torsdag fredag när jag har tid att vara ute och njuta av solen :-) Får nöja sig me det lilla :D

Har jobat inatt, vaknade för en timme sen lite drygt, kände mig helt väck. Förvirrad, orolig och lite febrig. Gick dokc över efter ett tag men de var riktigt räligt.
Har städat undan lite härhimma och e just nu sjukligt rastlöst, behöver fixa i källaren men har ingen lust att göra de själv. Får dra med Johan sn en dag :D

idag kommer att bli en härlig dag i meningen av träning. Ska först träna styrke, sen bort och simma så långt jag bara orkar med (innan jag somnar av uttråkning, men de e bra får kroppen) & sen ka vi sola.
Har fått en superfin färg nu efter två gångers solande. Johan var med och solade igår och den jäkeln ser ju ut som vi andra gör efter en hel sommar efter bara en solning. FUSK!
Ja vissa har de i generna :-)
Blir nog sista gången på ett tag jag solar idag, vill inte se helt fejkbrun och plastig ut som så många gör. Bara lite fräsch och fin.
När jag vaknade inna och tittade mig i spegeln imorse kände jag mig hur fin som helst utan smink ocg grejer, bara just för att de e så fräscht med lite färg i ansiktet.

E så triiiiist idag.

Nu ska jag se om jag orkar ringa en massa samtal till olika instanser. de e drygt om något för föst får man alltid sitta i kö, sen blir man fanimej kopplad till hundra olika innan man kommer rätt *s*

Min bästa bejbi

Igår när vi städade i klädkammaren fick jag kommentarer av att jag shoppar sjukligt och att jag borde gå i terapi för att sluta. Idag kommer han hem och har köpt två ljuvliga klänningar till mig! 

Åh lycka! provade dem båda och de var sååå himla söta så jag blev alldeles till mig!

Skotokig?

Fick ett ryck och skulle städa klädkammaren igår. Där fanns skor. & skor, skor & skor.
Jag fick en riktig chock, hade ingen aning om att de fanns så mycket.
Kastade ur alla från garderoben för att rensa.

Klarade det dock inte så bra så jag fick moraliskt stöd av Johan för att slänga ut de som inte var ngt att ha längre. (i mina ögon kunde man dock använda alla. har så sjukt svårt att slänga saker)
Blev väl en sju par jag slängde ut iaf så de e massa kvar igen. Men de gjorde ont in i min själ att slänga dem!
men nu känns det som jag behöver en massa nya för de jag har slängt ut.

57388-181'

Nårra av mina skor medan jag hll på att hitta ut alla i klädkammaren.

Hade en mysig påsk hemma hos mamma och pappa iaf. Botaniserade runt bland gamla "grejer" där hemma för att hitta ngt jag kunde använda. Kom på attalla maskeradlådor de har säkert hade ngt användbart. Mycket riktigt.
Hittade massvis med smycken, skärp, scarfsar och liknande som jag tog med mig hem. Två kuvertväskor med som var jättefina!
De som var modernt när mamma var yngre e ju tillbaka igen och allt var i superfint skick!
Så nu slipper jag handla acessoarer på ett tag iaf *s*

Förutom allt bra denna helgen har fört ,ed sig har de hänt lite dåliga saker med som drabbat mig som person. De gör ont i hjärtat på mig och jag vet att de e e jag som kommer att få ställa upp och reda upp detta. Men de gör jag gärna fast det innebär en himla massa jobb.
När jobbiga saker händer har jag märkt mer och mer att jag stålsätter mig. Känns nästan som om min själ och mina känslor flyger iväg under tiden saker händer för att jag ska kunna hjälpa till, lyssna och finnas där.
Tur att jag har Johan där som känner mig utan och innan. Vet allt gammal, får reda på allt nytt. känns underbart att ha en sådan person att prata med som förstår mig så bra. 
Dock kom han med ett knäppt förslag (tycker jag fast ändå inte kanske när jag funderat) & de e att jag skulle gå och prata med någon.
Jag tycker inte d ee ngn idé för jag tycker de e ngt man gö när man håller saker inom sig oh det sista jag gör är hålla ngt inom mig.
Säger alltid vad jag känner tycker och tänker för att slippa ha det inom mig. Och om jag inte kan ventilera det med personen det gäller för den har d jobbigt har jag alltid Johan eller Jenny som mina bollplank som lyssnar och ger råd.
Men han menade på att jag ska ventilera mig gällande jobbet hur jag känner och få en objektiv synvinkel på det så jag föstår hur han känner det. Prata om allt som hänt i mitt liv för att kunna få ngn annans syn på det och kanske kunna förklara mycket i mitt liv.
Ja, jag lovade att jag skulle ge det ett försök men jag måste ju säga att det inte känns som om det är ngt för mig. Men det gav Johan mycket att få göra det så kanske kan det ge mig ngt, vem vet?

Annars e jag konstant trött, huvudvärk och febrigt varm. vette fan vad de e som händer med mig men jag mår fasen ta mig inte bra iaf. Skulle behöva en veckas konstant ledighet,
Denna veckan e iaf ganska bra. Har jobbat idag och ska joba inatt men sen e jag ledig hela dagen imorrn. Jobbar till fyra på onsdag och sen ledig hela torsdag. Sen natt hela helgen. Men iaf två lediag dagar på en och samma vecka e mycket för mig.
Hoppas bara att solen tittar fram så kommer det att li alldeles underbart att vara ledig. ta en långpromenad, skriva lite, träna, sola och träffa jenny om hon har tid *s*

Ska lägga mig och vila bort min huvudvärk nu, huvudet spränger verkligen.....


*pussar*

Vacker fjäril

57388-180

Signerad: Johan

bilden tagen under en tur till Wells House i vollsjö för att titta på en del av konstrundan. Har aldrig varit på ngt liknande innan. Men de fanns en konstnär, Håkan Nilsson, som gjorde sinnessjukt snygga tavlor. De är svåra att förklara men de var annorlunda med avsågade ramar och saker som "kom ur" tavlorna. Jepp, snygga var dem, kostade en del med men så som de ser ut kan jag deffinitivt fundera på att lägga pengar på det också. De andra tavlorna var med fina men det var mycket Österlensmotiv och det finns de många som målar av.

Nej nu ska jag fortsätta städa i garderoben. Har fått ett brutalt uppvaknande när jag rensade land mina skor... usch.

Glad påsk!

57388-179

Glad påsk!

Idag har varit en underbar dag hittills och kommer säkert att li ännu bättre.

Jobbade till elva idag. Fem timmar, lagom.
Kom hem, käkade frulle me lillebror på balkongen medan Johan hade städnojja inne. (får ju lta honom hållas etersom de inte händer alldeles för ofta*s*).
Tog sedan en tur till bo01 med Micke & Johan och drack Latte i solen på Espresso House. Hade hellre suttit på trätrallarna vid vattnet men de blåste så där.
Vid espresso vard e alldeles vindstilla och vi satt alla utan jacka och njöt. De riktigt brände på armar och ben och var så underbart jäkla skönt! Satt där i två timmar och snckade skit och garvade åt allt och inget innan vi drog oss hemåt.
Hade en diskussion med min käraste om mina jobb och att han tycker jag ska dra ner på de efterom han ser att jag mår kass och e konstant trött och mest bara sover.
Märker inte så mycket själv av de mer än när jag tänker efter. jag som alltid kunnat vara uppe hela natten dckar typ elva, halv tolv om jag verkligen pinar mig själv. Riktigt jobbigt måste jag säga! Ändå sover jag mina åtta timmar varje natt....
ja iaf vi hade en riktigt lång diskussion om det men jag ger mig inte, han tror jag kommer att gå i i väggen, jag vet att jag inte gör det. Då hade jag fan gjort de redan.
Tycker de e värt det för att få en buffert på sparkontot, han tycker att de e viktigare att jag e pigg o mår bra.
Ja.... 

Efter det kollade vi på de sista av Troja (trötta jag pallade inte se hela igår innan ögonen gick i kors). Riktigt bra film och två riktigt ögongodis som var med också. Braddan och Orlando. *yummie*.
Käkade vår egen komponerade påskmiddag bestående av:
Sallad, gurka, tomat, rödlök, lättfraiche, löjrom, räkor, rökt lax, kycklingköttbullar och sill.

Har funderat ett tag på om vi skulle åka ut till mina föräldrar idag istälöet för imorrn som vi sagt och kom fram till att de e de vi ska. Båda e sjukt sugna på at bara åka ut, ta de lungt och mysa där. Finns inget mer rofyllt ställe att spendera sin tid på. Njuter varje sekund jag r där ute.
Tror aldrig jag kan koppla av så som jag kan när jag är där, 
Hemma hos mammi igen och behöver itne ta samma ansvar utan kan koppla av fullkomligt!
Ska hoppa in i ett bad med älskling nu och sen ska vi köra ut där och överraska mamma & pappa. gissar på att de kommer att uppskatta de till tusen. *älskar er*

Imorrn blir de såklart bus och badande med vovvarna, kel me kisarna, en tur runt på Österlen med några surprises som pappi hade planerat in. & en riktig påskmiddag a la mamma & mormor. :-)


Nej nu ska jag hoppa in til en väntande Johan.*puss*

Spännande...

...att de e så himla många som läser min blogg men så få som kommenterar.
Kommentera mera vill jag säga bara, anonymt om ni inte vill utge er för vem ni är. Men de e alltid spännande att höra andras åsikter och tankar, även om jag kanske inte kommer att hålla med :-O


Har nyss varit och handlat det sista inför min och Johans egen lilla påskfest här imorrn. Lite kycklingfärs så vi kan göra köttbullar (ja de kanske inte e alla som äter köttbullar til påsk har jag förstått, men jag måste ha de*s*), sen köpte jag lite påskgodis (i form av nötter och naturgodis *yummie* någon vanlig bit godis slank ner med, de e ju ändå påsk*s*, jo de finns ursäkter för allt)
Sen var de nock inget mer :-)


handla lite grönsaker, grillad kyckling och dipp som vi ska tugga på ikväll till filmen som vi inte hyr ännu. Får se hur de blir med den saken, vi har ju inte alldeles lika smak gällande filmer om man säger så.

Har haft en jättemysig dag med emmis på stan idag. lunchade med Johan, kollade kläder och bara gick runt och njöt av dagen.
Fan jag har nog ett av de ästa jobben man kan ha hos Emmis. (sen de andra två kan man ju diskutera).

Pratade även med min gamla chef igår som jag hade på Sommarvagn. Fick ett avlösaruppdrag av henne medan jag jobbade där och när jag sedan fick de andra jobben så kändes de fel att sluta där.
men de har kännts fel att vara där ändå. Har kul med killen jag e avlösare för, men eftersom de ara e typ tre timmar i veckan eller ngt så inföll de antingen på mina lediga dagar eller de kvällar jag var ledig. Så tre timmar låter itne mycket men när de förstör en ledig kväll blir de ganska påfrestande. Plus att man itne tjämnade så ycket på de.
På de senaste har jag iaf inte varit där för mamman i familjen fick barn och jag har inte heller hört av mig. Kasst kanske men de e ändå hon som ska ge mig uppdraget.
Så jag tog iaf tjuren vid hornen och pratade med bossen igår om att de blir för mycket för mig och att det int är värt det. Då sa hon att det var anledningen att mamman inte hört av sig, för att hon tyckte jag hade så mycket redan och verkade trött och behövde ngt annat än jobb. poänterade dock att jag var duktig och gullig på alla sätt och vis.
& jag förstår vad vi båda menar,
Jag har kännt så ett längre tag men samtidigt känt mig dum om jag skulle sluta.
men nu känns de som en sten fallit från mitt bröst.

Nattjobbet e inte heller helt inspirerande men där tjänar jag iaf goa pengar. Sen extraknäcket i affären e ganska kul fr man träffar folk, men vissa tider under dagen e de så sjukt dött att man nästan somnar.....


Nej nu ska jag spola upp ett mysigt bad till mig & bejbi för ett hemmaspa. Får se om vi tar oss ner en kortis till smörgan sen, hade tyckt de var ganska trevligt faktiskt..........


*pusssssss*

Im a barbiegirl

In a barbieworld.
Minns ni den låten med Aqua.

Oj vilka minnen. Vet inte varför jag kom att tänka på den just i detta nu men den bara for upp i mitt huvud. Jag & lillebror hade askul till den alltid. Kunde alla rader utantill. *asg*
Inte för att den e världens bästa låt men just då var den skitrolig och sjunga till när vi satt i baksätet på bilen me mamma & pappa.
har en massa underbara minnen till den låten från Kalundborg(hette de tror jag) där vi var på träningsläger med. Träffade en asgrann kille som jag had en liten "romans" (kan de kanske kallas). Vi vv ar där bara över fem eller sex dagar tror jag. Kasske till & med en vecka.
Jag, Karro, Karro & jelly hade en asball vecka. Även de andra tjejerna.
Minns all avundsjuka och så mycket skitsnack de blev för att de var jag som träffade den finaste av grabbarna. Var väl en 15 år då kanske.. Träffades aldrig igen med tanke på åldern och avståndet, men hade kontakt i många många år efteråt. Sist vi hördes av var kanske två år sen?
Ja jag vet inte var jag ville komma, jag bara tänker lite i skrift.
Ja de var ju låten jag tänkte på & ja.... De riktigt minnena ska man väl hålla tyst om för de e då de är som vackrast. Men trots den lilla tid vi umgicks var han min första riktiga kärlek. Den som fick mig att sakna och längta och tycka väldigt mycket om. (så kanske inte kärlek är rätt ord, men förälskelse iaf).

Ja oj vad åren de går. Allt med fotbollen var så sjukt kul. Var på massvis av läger och cuper. träffade grabbar, hittade på skit och spelade fotboll. Alla de åren ligger mig så varmt om hjärtat.
Sitter ibland och tittar på gamla foto från saker vi gjort och blir alldeles varm om hjärtat.


57388-98

Älska..

Jag fullkomligt älskar våren!

Visst ena dagen blåser det, andra dagen kommer litt hagel.
Men som det är nu kan man skönja solen de flesta dagar och det gör mig lycklig.
Jag blir alldeles varm i kroppen och man känner sommaren nära.
För alldeles snart är den här. Sommaren.
Alldeles snart e de så varmt att man slipper ha vinterjackan alls.
Oj. & snart e de även semestertider.
*längtar*


Idag blir en bra dag!

Todays ToDo

Igår blev de firande med got mat och stekt tonfiskfilé. Yummie!
Både jag och Johan var dock sjukt trötta av ngn anledning så vi däckade typ elva. *suck* Hoppas att solen ger mig massvis med vitamininjektioner snabbt nu så jag blir pigg igen.
Känns som om jag konstant längtar till sängen :-S

Idag jobbar jag till fyra. Ska in till stan med emmis sen, kolla kläder & käka lunch. Tydligen var de ngn typ av hälsodag på trianglen, vettefan vad som menas med det men vi ska checka läget iaf :-D

Sen ska jag ta en snabb solning efter jobb om jag hinner & sen vet jag itne vad som hä'nder men jag hoppas de blir ngt. Linda ville att jag skulle följa med henne & Anna till Möllan. men jag VET hur de blir då. Jag kan liksom inte stanna länge eftersom jag börjar sex imorrn. Men när man e med Linda blir de alltid länge ju.

Annars blir de kanske ner på favvoplejset Smörgan och hoppas de e sol där nere. Skulle vists inte bli så vansinnigt fint väder idag tyvärr :-S

Ja vatttodo vatttodo......

I Wannado a tatto. Måste kolla in någon. Fast de e snart försent att göra en inna sommaren. Kan ju inte sola med en nygjord. & solen e ju redan här.


*pussen*

Firande & skumpa!


Ikväll ska de firas att bejbi tog halva sitt körkort. Han var själv mest orolig för att han itne skulle klara teorin, praktiken e han säker på . Jag trodde tvärtom, teorin fixar han lätt som e pannkaka medan körningen e svårare. (& inte alls för han kör kasst, tvärtom, men nerverna finns med en på uppkörningen. Nu hade jag rätt på första så får han ha rätt på andra. Antagligen tror jag väl så för att jag var asnervig inför min uppkörning...)

Iaf slutar man fyra, ska hem en sväng och lämna en sak till mammsen som e i stan, packa på mig träningsmunderingen, styrketräna & sen spinna. Sen hem till dukat bord (eller hur gubben?) och ha en trevlig kväll på den vårstädade balkongen med en massa fina blommor.
(min/vår balkong ser alltid för JÄKLIG ut hela vintern för då åker allt skit ut där, sen på våren e de städedax och blomdax sen håller de sig till nästa vinter. & "min" e de ju för att de e jag som städar*S*)

57388-117

Nu får man väl försöka göra ngn nytta här idag.

Har förresten fått en fin färg efter solningen innan idag. Är så lyckligt lottad att jag får kanon med färg redan första gången jag solar. De e ganska skötn för jag gillar inte att sola too much med riskerna som "kanske" finns. Så Tre gånger på två veckor & sen håller de e i sig himla länge. Kanske får ta fyra denna gången eftersom jag var likvit eftersom jag itne solat på superlänge innan.


Jaja de e inget intressant.

snart kommer mitt hjärta hem igen & då e de på tiden att ta igen för förlorad tid!
& förutom att han kommer hem e de dax att träffa alla man inte träffar på samam sätt under den mörka vintertiden då alla går i ide. Så jag ska försöka boka in lite dejter mellan jobben om jag kan hinna med det också.*pussssssss*

Kärlek

57388-34
Ja, de viktigaste som finns.
vem den än är riktad mot.

Bus i blick :p

tänk om man kunde hitta på skit dagarna i ända. Gud vad gött livet skulle vara.
Tänk om man slapp jobba & ha förpliktelser och bara kunde syssla med det man fann roande.
Jag hade inte velat låta bli att arbeta för då hade jag klättrat på väggarna, men jag hade velat volontärarbeta med det jag finner viktigt men som tyvärr inte alla gånger kan ge en något att leva på.
Ja jag tänker och tänker.

Ångesten har försvunnit nu och jag är åter den lyckliga glada donnan som alltid. Hade tre dagar då jag funderade i negativa banor, om de ens var så många dagar.
Tränade hårt som f-a-n idag och de gjorde att alla endorfinerna lade sig i topp igen. Träningen får mig alltid att känna mig glad, lycklig och välmående igen!

Ikväll blir de ingen löpning som jag egentligen hade velat. Får vara snäll flickvän och förhöra Johan istället *s*. Imorrnbitti blir de iaf solning, sen jobb till fyra sen spinning och styrketräning och sen *håller tummarna* förhoppningsvis lite mycket massa jättemycket firande!

Mmm jag håller mina tummar exceptionellt hårt och önskar mer än någonsin, men vi får se vad som händer. :-)
Sen blir de en kanon fredag, slutar två och ska vara ute i solen heeeeela eftermiddagen, njuta och springa. Kanske ta en sväng ner på smörgan när Johan slutat och sitta och njuta i kvällssolen.
Lördag blir lätt bäst! Jag slutar tolv, ska hem och springa, vila en stund och sen ska jag och Johan fira påsk alldeles alldeles ensamma.
Som jag längtat.
Annars är det så många måste när de e jul, påsk och andra högtider. Nu bestämde vi oss för att fira bara vi två med ägg, sill, påskmust och annat gott.
Sen på söndagen blir de att fira iaf ute hos mamma & pappa. Men de känns ändå annorlunda när man valt att fira själv påskafton utan någon annan.

57388-176


jenny, ladyn utan mobil(?), en dag ja. Många dagar ännu bättre. Saknar dig i massor gumman, men nu blir de finare väder och allt blir mycket lättare! Love u!


Seg daaaaaaag

Har vaknat för en stund sedan, sov tre timmar eftersom jag vill hinna med att träna innan jobb med. Börjar tre. Tror de ska vara schema möte idag, får iaf oppas det för jag behöver veta hur mitt framtida schema ska se ut *s*

Känner mest bara för att vara hemma och ta de lungt idag. mår seriöst kasst. Inte fysiskt utan mer psykiskt pga av alla påfrestningar från jobb och liknande. Det är ju jag själv som tar på mig allt och för det mesta klarar jag det galant, men sedan har jag alltid någon vecka då och då när allt bara känns, på ren svenska, SKIT!
Har funderat på allt från uppsägning och sjukskrivning till att bara sjuka mig. (gällande ett av ställena då ja)
Men kom gaska snabbt på andra tabkar för de är inte jag att göra så, har jag tagit ngt på mig då slutför jag fanimej det också. Andra ska inte li lidande pga mig.Lycka till älskade, du kommer att fixa detta din snok :-) Älskar dig maaaassa :-p


Nej nu ska denna donnan dra sig ner till träningen och svettas ut fittet.


Pusshaj

Skrattretande morron

Gick av natten idag, måttligt trött blir man lättare road. *s* Fick höra något som gjorde mig alldeles full av skratt.

Hur kan vårt liv vara så himla intressant att du pratar om det efter alla dessa år?
Hur kan du fortfarande, i vuxen ålder, vara så sjukt falsk att du pratar skit om dina sk vänner ? (inte för att jag gilar denna människa för hon e fruktansvärd, men att kalla sig vän och bete sig så)
Fick även höra en del trevliga anektoter om några personer som gjorde att jag nästan brast ut i skratt men jag fick hålla mig. Inte ofta jag e skadeglad men i detta fallet är jag det nästan, men bara nästan. Patetiska människor som överskatter sig själv och undersattar andra är bara kul :-)nattinatti

Chabbe - the man!

han är världens underbaraste grabb! Han e alltid lika glad när man kommer, han pussar och kramar en hela tiden. han vill alltid hitta på skit, bada & spela fotboll.
Grabben är utan tvekan den sötaste på denna jord!

Whos tha man - Chabo chabo!

57388-174

Detta är min underbaring! Fotogenisk är han iaf :-) Blir alltid lika vacker när man tar foto på honom *s*
Var ute hos mamma & pappa igår, tog med mig mormor och var där ute i solen hela dagen.
Jag byggde upp en "agillity bana" till Chabbe och mig med olika hinder, zick-zack gångar, hopp och ja olika saker man skulle göra.
Som alltid blir Chabo tokig när jag kommer eftersom han vet de e  konstant bus & mys då och de e hans favoriter! Vi sprang runt runt på den här banan (som inte var överdrover stor precis) och man kunde riktigt se på honom hur lycklig han var ch hur kul han tyckte det var.
Efter ett tag var de lite varmt för mig så jag skulle ta av mig jackan. Jag kunde nästan höra honom fråga "var de allt".
Fortsatte busa och hitta på alla konster jag lärt honom. (Han e grym på att göra konster, men även på att showa. Bäst är det när alla skrattar åt honom fr att han skiter i att göra det man säger och gör någon heeeeelt annan konst).
Iaf vi snurrade och dansade, rullade, pussades, gick zick-zack, hoppade höjd och allt annat som bara är SÅ kul! :-)
Sen vard e såklart badedax för både Chabbe & Zorro (som inte har en aaaaning om vad en konst är*s* men springa efter ollen och hoppa två meter över marken de kan han göra dagarna i ända). badet var skoj och ännu roligare var det att springa hem och bli jäteleriga sen, så de blev duschen för bägge grabbarna. (& mig som blev nästan lika våt eftersom de INTE är Zorros favvo att bada!

Försökte hinna med att umgås med mamma & pappa lite medans jag var där ute också :-p.

tvingade även katterna att bli borstade eftersom dom fller så himla mycket. Kan ju inte säga att dom var glada sen, men iaf fina i pälsen.
Stackars vackra Baloo kom utspringande på tre ben, fick tag i honom efter en stund och de visade sig att han skurit upp en av trampdynorna väldigt illa. *ajaj*
Jag och mamma hjälptes t att tvätta rent såret och smörja in det med mjukgörande salva, samt trycka ut varet från såret. Baloo är den snällaste man kan tänka sig i kattväg, men när man tryckte på såret för att få ut infektionen blev han som tokig och skrek så de gjorde ont in i själen på mig.
Men vi fick det ganska fint iaf och sen fick vi låsa in honom i ett av sovrummen så han inte kunde gå ut och smutsa ner såret igen.

57388-173

Här sitter grabben i mitt knä. han tror fortfarande han e knähund fast jag berättar för honom om o om igen att han inte är det :-)

Solnedgång på bo01!

Hade världens myslördag!
Slutade jobba sex, hem bytte om till långa jeans istället för de knälånga jag hade innan.
Ner till Smörgan och käkade en kyckling med sallad och fortsatte promenaden till bo01. En hallång promenad men tillräckligt lång när man bara VILL vara framme innan solnedgången :-)

Var iaf framme inna solen gick ner riktigt. packade upp vår picknick bestående av oliver, feta, gurka & cornichorns & en tetravinare *s*.
La ut filten och kröp tätt ihop och mös!
Satt där i typ två timmar och bara mös mös mös och pratade om allt mellan himmel och jord. Drack vin & njöt av livet, den vindstilla kvällen och varandra.

Vid ti tog vi och promenerade hemåt, tog en urgare på tom fritz och fortsatte promenera hem.
Somnade gott gansk tidigt som vamnligt när man jobat en massa.
Men kvällen var underbart underbar iaf!

57388-171

Myser på filten och tittar ut över havet.

57388-170

Solen har nyss gått ner över horisonten.

57388-172

glad(?) Annie käkar flottig burgare *s*

RSS 2.0