Idag :-)

Idag är det en bra dag :-)
Har nyss lämnat in mitt arbete till Grafisk affärsverksamhet, känns mer skönt än ni kan ana, nu är det en sak mindre att tänka på gällande skola :-) Makalöst skönt :-)

Har även hämtat min jacka på etagé, har en sjuklig förmåga att alltid glömma min jacka när jag varit ute*s* Pinsamt egentligen men jag är så van vid att vara pinsam så ja tycker inte ens att det är pinsamt att vara pinsam längre :-)
Vill andra glädjas på min bekostnad är det väl kul om jag kan unna dem ett gott skratt. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, så då kan jag ju glädja mig åt att ha förlängt många människors liv :-)


Hade även ett långt snack med min älskade igår, & de behövdes. Allt kändes mycket lättare nu på mogonen. Jag gick upp ur sängen med ett leende på läpparna & bara tyckte att allt var så himla skönt :-) Att prata ut kan verkligen behövas d´å och då så man inte missförstår varandra med små´å onödiga petitesser :-)

Ska ta telefonen nu och ringa & boka tid för en ansiktsbehandling i nästa vecka :-) Kan ju se mitt bästa ut för Thailand :-)
Har även kommit på att det är en del till jag behöver inhandla innan resan. Oj vad man längtar efter att komma till solen ju mer det snöar här.
Jag bor FÖR TUSAN i Skåne, här ska de inte vara snö i tre månader :-( Annandag jul började det att snöa & sen har de banne mej legat snö på marken sedan dess, måste vara MÅNGA år sedan det hände sist :-S


nej, haj på daj nu ska jag ivaj ti jobb strax.
Nedräkning: 12 dagar ska de vara va?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0