Ojsan

Det var längesedan man skrev här ju ;-)

Sverige e vidare i VM, nu e det bara att kämpa på!!!

Sist jag skrev skulle vi till Thailand, resan var underbar och tvivlaren Annika har blivit tystad. Jag har alltid varit emot Thailand och den kommersiella framtoningen och överexploaterade turismen där är. Men det finns så mycket annat som väger upp. Det vackra landet med sin underbara natur, de trevliga människorna och det billiga levernet.
Jag är tystad och kommer med största sannolikhet åka dit snart igen, för det var så mycket man INTE hann med att göra under de två korta veckorna man var där.

Sommaren är här, men solen lyser med sin frånvaro de få dagarna jag är ledig, men sticker fram och hånar mig varje dag jag är på jobb.

Semester har jag tre långa veckor i min ensamhet, då min älskade har fått nytt jobb och inte kan få semester samtidigt som mig längre *suck* Dock har han en mycket trevlig chef som skulle göra allt hon kunde för att han åtminstone skulle få vara ledig ne vecka men det var inget alls hon kunde lova.
Så om inte annat får jag väl ta en ensamresa någonstans i världen och mysa med mig själv en vecka.
Hade nog varit enupplevelse det med, då jag funderat på det många gånger men aldrig kommit till skott. Mycket på grund av att jag är lite halvfeg och hellre åker med någon för att vara på den säkra sidan av att jag inte kommer att dö av tristress innan veckan är slut.

Jag är nämligen inte speciellt bra på att koppla av tan det måste ske något hela tiden, men meningen med att åka själv skulle väl såfall vara att man just bara får ligga i solne, lapa goda drinkar och läsa en bra bok.
Tyvärr lär det inte hända för jag fegar väl ut riktigt, hoppas dock mest på att Johan får lite semester så vi kan ta oss iväg.....

Älskar dej gubbs

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0