Mys!

Eddies födelsedag blev precis så uppskattad som jag hade hoppats på. Jag fixade picknick inomhus eftersom de var för kallt att vara ute.
Så När han kom var de uppdukat med filt, levande ljus och mat på golvet.

Där käkade vi och mös i ett antal timmar och bara snackade skit. Inget speciellt egentligen men jag vet att han alltid har fest när han fyllt år innan eftersom han inte haft "någon", så detta gjorde de helt åt andra hållet mot vad han är van vid.
Presenterna blev ett par handskar att åka rullor i (som han tjatat om att han behöver), två par snygga shorts (eftersom jag itne gillar de han gillar) och han tyckte om dem båda, sist men inte minst fick han en snygg ram med ett foto på malaysia av oss.
Och dessutom helgen som kommer nu. E lediag tillsammans fredag lördag söndag.
Nu har vi äntligen figurerat ut vad vi ska hitta på.
Imorrn tränar vi båd apå morgonen, åker in i stan och käkar frukost och sen ska vi ta oss upp till Mölle. Ska visst vara supermysigt där! Sen blir de att cirkulera rundor i skåne och ha de mysigt. Åka hem på kvällen, ta en runda på stan, natta tillsammans och sen har vi hela lördagen med då vi tänka åka till glimmingehus eftersom de har någon specielldag där med riddaruppvisning, medeltida marknad och liknande. Kan vara lite annorlunda :)
Sen utöver de får vi se vad vägarna har att erbjuda oss :) Sol hoppas vi på iaf :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0