Januari


2 månader och tio dagar. Så lång tid är det till vi åker. När vi bokade var de tre månader, och de känns som vi bokade igår. Så tiden tills vi verkligen är på väg kommer att rusa fram!

Vi längtar båda till att få komma iväg, ska bli så underbart. Jag e nästan avundsjuk på mig själv. FYRA långa veckor skall vi hålla oss från Sverige. FYRA veckor....Åhhh!

Dock ger en kommande resa en del "maniska tankar" i mitt huvud med. Jag är väl medveten om dem och kan kontrollera dem till viss del. Men detta innebär att jag ska ha bikiniformen till jag åker. och det med råge eftersom jag måste ha marginal då man inte kan träna när man är iväg på samma sätt. Formen fungerar just nu, men som sagt. Huvudet styr en del. SÅ denna vecka har de livit EXTREMT mycket tid på löpbandet och cardiomaskinerna på gymmet. Plus hållit igång styrkan så man inte tappar muskler.

Snart ska jag träffa upp med min älskade och äta lite mat hos honom och sen ta oss ner till stan och "fika" på Hilton. På samma ställe som vi hade vår första dejt för över ett år sen.

Nyår blev fantastiskt fint. Vi gjorde mat tillsammans och spenderade kvällen bara vi två innan vi gick över till Jenny & Fredrik vid halv tolv och stannade ett antal timmar.


Månaden som är nu kommer bli hektisk. Mycket möten på jobb, plus att jag är ansvarig för en utbildning som skall hållas tre tillfällen i veckan i tio veckor framöver. Plus att vi ska upprätta en massa rutiner så att allt skall bli optimerat inför högsäsongen. Så det är en hel del att stå i.

Plus att jag på måndag ska ha ett mycket viktigt möte med min chef där jag ska bli bedömd efter vad jag har uträttat fram till dagsläget. Lite nojjig e jag för de där, men samtidigt säger de till mig ofta att jag gör ett riktigt bra jobb och att de e supernöjda med vad jag uträttat.

Annars blir de fkus på fettförbränning denna månaden, och februari blir de fokus på att bygga muskler för att sedan finslipa formen innan vi åker.

Ha en fantastisk helg. De tänker jag. Imorrn blir de skogen och sen pulkaåkning om snön e kvar :)

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack så mkt gumman:) han är helt underbar! krams

2010-01-08 @ 19:41:00
URL: http://varatpyre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0