Göteborg


Bilden blev på sniskan visst, orkar inte ändra.

Den visar iaf min lysiga gotellfrulle i götet under veckan Jag har varit uppe i göteborg på utbildning för mitt jobb iaf och det var riktigt trevligt. Trevliga människor, fint hotell med bra gym.

Dock måste jag säga att det är sjukt trist att bo på hotell ensam. Bara två nättr men ändå. Jag gillr att vara ensam normalt sett, men när man är tvungen att vara det känns det som man skulle vilja umgås med hela världen. Sepnderade dock mycket tid på träning och promenader vid dagens slut.

Och jag lärde mig väldigt mycket och fick väldigt mycket input och idéer för jobb. Och jag fick köra finbil. helt underbart jämte den skrothögen jag yrar runt i nu. Ska dock ner och kolla på en nyare bil imorrn.

När jag kom hem från götet blev jag hämtat av Eddie och sen blev de mat och bingen för oss. PÅ morronen gick han hem och jag skulle köra till jobb. "host host suck" DÖD BIL! Fick ringa min underbara lillebror som hämtade upp mig och körde mig till jobb och sen blev de Eddie som fick hämta mig, tur man har hjälp av två så underbara grabbar! Blev en tur om ikea med och sen hem för mat, gym och fotboll.

gick sjukt bra på matchen idag, första halvlek, sen andra var välan sisådär...


Nu har iaf jag och Eddie planerat in en resa. Eller ja, vi har bestämt oss för att resa och ska kolla lite oliak resmål. Usa är ngt vi båda är riktigt sugna på men de känns som om de blir längre fram eftersom de e kallt i new york under vintern och vi vill dit och till miami. Så afrika har varit på tapeten och idag pratad Eddie om malaysia. Jag e med på allt som e varmt och långt från sverige! :)

Kommer iag att bli i början av nästa år eftersom de känns fel för mig att ta semester direkt på en ny tjänst. Även om jag verkligen skulle behöva det eftersom jag snart inte haft en riktig semester på två år.


 


malaysianskt lugn


afrikansk safari


rusning i new york


 

Men förutom detta finns det ju tusentals intresssanta länder att åka till. Någon som har ett tips på ett spännande land att åka till kanske?


Kommentarer
Postat av: T

Du borde kanske ta bort din header. Inte så snällt mot din nya sambo. Tänk dig tvärtom, vilket vil det hade blivit.

2009-09-23 @ 09:04:11
Postat av: Annie

Jag har ingen ny sambo :) och den ska bytas ut, sitter dock framför data max en kvart i veckan om ens de så har inte tänkt på de, men nu kommer jag göra de. Tack tack :)

2009-09-23 @ 17:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0