Dark 

dax för en förändring. Det gör en alltid lite gladare. Trött på mitt "gamla hår" så fick jag ett fnatt och kastade i mörk färg. och plötsligt ser jag en ny människa i spegeln. Tjoho så lätt de kan gå!


Jag har just nu fullt upp med det nya jobbet. Samtidigt som jag sitter kvar på kontoret (fram till imorrn) är det möte till höger och vänster, samla input från alla om vad som kan bli bättre, kompendieläsande, inlärning och schemaläggande. Plus att jag på måndag åker upp till Göteborg för utbildning och för att få input om hur det går till där så jag kan ta lärdom av deras tillvägagångssätt och ta till mig det som är bra där och förändra det här.
Ska bli väldigt spännande!

Så nu är det mycket. Jobbar hela helgen också så därför fick jag ledigt igår. Och vilken underbar ledig dag!
Eddie jobbade hemma så jag sov där. Han gick upp tidigt och jag låg kvar, första gången sen vi träffades som det händer :-) Sen gick jag också upp, vi tog en promenad ner till ungerska bageriet och handlade frukost som vi intog i solskenet.

Hem igen, E jobbade och jag satt på hans balkong och solade i en timme och njöt av ledigheten. Cyklande ner i Dockan där han skulle ha möte. Jag solade i 1 och en halv timme. Var ju sommarvarmt!
Sen tog vi oss ner till stan för lunch och efter det blev det träning för mig.


Njutbar dag!

På kvällen ringde E över mig. Slangen från hana akvarium hade kasat av och halva lägenheten var vattenfylld så jag hjälpte honom att fixa.
Stackaren ska nu ha avfuktare där hemma i några veckor i fyra vattenskadade rum!

Kan även tipsa om ett nytt matställe i stan. Rose garden supreme. Där bjuds det varje kväll på en buffé av kinesiskt, sushi och mongolian barbeque för 159:- (89:- lunch).
Riktigt sjukt gott var det. Ingen slabbig tråkig buffé, utan välgenomtänkt och god. Väldigt mycket asiater som åt där så jag antar att det är genuin asistisk mat.

Ett tips iaf. Ligger nära gustav adolfs torg vid den stora gatan (som jag inte vet vad den heter.) Men nära gamla wallmans salonger är det iaf. Try it :-)

Nu ska jag slökolla idol. Inte ofta den tv:n får lov att vara på :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0