At the gym.Ja det är här jag i princip lever mitt liv om dagarna.
Och jag älskar det, fullkomligt.
finns inget mer underbart än att komma hem från ett grymt pass och vara fullkomligt slut i kroppen.
Sätt sig i soffan, känna värken i musklerna och bara njuta av att man inte orkar resa sig igen.

Veckan som gårr har varit grym ur träningssynpunkt, igen.
Måndag blev en vilodag av olika orsaker. Kunde ha tränat på morgonen men mitt sällskap lockade mer, sen jobbade jag dubbelpass så jag han inte.

Tisdag var de två timmar, triceps.
Onsdag två timmar, bröst.
Torsdag en och en halvtimme, rygg.
Idag två timmar, biceps.


Plus att jag självklart tar magen varje dag, olika benövningar och gumpövningar, plus att axlarna får sitt så de inte blir onda och ömma igen. Dessutom förbränning såklart.

Så se mina pass ut, enkelt förklarat.

Imorgon blir det en vilodag. Kommer att bli en dag med bruch på ceder, ljuvligt gott, testa om ni har vägarna förbi där. Man btalat 99:- och kan äta grymt god mat till man inte får mer i sig.
Sen antar jag att de blir en sväng om stan, ska se om jag kan hitta mina efterlängtade skor.
Svarta höga heels, UTAN peeptoe. Verkar knappt finnas.

Kvällen bjuder på en sväng in om älskade mormor och sen skitsnack och mys hemma hos Jenny.

Nu blir de dusch innan jag ska träffa hjärtat iaf.


Kommentarer
Postat av: Anonym

nu får du minsann lägga av. vem vill se dig i en dålig bild i svettiga kläder på ett fattigt gym? Suuuuck. kom igen tjejen, bättre än så kan du

2009-03-14 @ 19:25:41
Postat av: Annie

Ingen tvingar dig att varken läsa eller titta. Avundsjuk för att du själv sitter hemma och större och orkar ta tag i det?

Och innan du kommenterar så kan du ju vänligen införskaffa dig ett lite moget vokabulär och lite fantasifulla kritiska fraser för detta är bara skrattretande.

2009-03-14 @ 19:28:52
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: Anonym

tråkigt du tar de så hårt och bara måste ge kritik tillbaka. jag tränar en heeel del ska jag tala om för dig, så den kritiken får du lägga på någon annan. tänkte bara dela med mig att folk inte är intresserade av hur dina träningskläder ser ut. ska ud behålla dina läsare får du minsann göra nåt kul snart

2009-03-16 @ 09:03:43
Postat av: Annie

Tar de inte hårt direkt men de e smått tröttsamt att folk endast kommenterar när de ska kritisera. Träningen är en stor del av mitt liv därför skriver jag om den. Dåliga bilder är för att jag inte har någon kamera just nu... Vad ska de skrivas om för att vara intressant då? :)

2009-03-17 @ 10:12:26
URL: http://annie82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Visst är det kul med träning! Men man får inte glömma att det finns andra saker i världen. jag tränade själva 4-5 gånger i veckan förr men brände ut mig glömmde allt runt omkring som var viktigare,jag vill inte ge dig kritik på något vis utna tycker du är duktig som håller igång läser att du jobbar en hel del med. var rädd om dig så det inte leder till anneroxia det är lätt hänt utan man sjäva märker till det. jag tycker du ser smal och tunn ut. Lycka till med allt

2009-03-22 @ 14:52:43
Postat av: Annie

Nej de är inte allt men mycket när man bygger upp och vill få bort överflöd. Därför man tar de under tråkiga vintern och bara underhåller under sommaren :) men tack söta för omtanken.

2009-03-23 @ 10:31:59
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0