Julfest och Etagé

Blev en klockren julfest i lördags!

Eddie kom hit inan han skulleåka så de blev en del mys innan. Kändes märkligt att vara så uppklädd när han kom i vanliga kläder och skulle iväg med flyget.
Hade bara velat hoppa ner i väskan och följa med. Hade jag bara tagit semester hade jag ju kunnat följa med honom nu. och tro mig, jag hade velat det!!!

Tog bussen ner till limhamn för att festa med mina kollegor. men alla hade sina förfester så jag var smått tidigt. Strax efter åtta hade alla kommit och då hade jag och några till redan varit där i 5 minuter.
Sjukt kul att se alla lite småfulla och uppklädda till tänderna.

Väl uppe fanns de runda bord, sex olika. Jag och emma valde "vårt" och de slutade med alla vårt bord var "the thing" hela kvällen. De var vi som höll mest låda och det var hos oss alla släntrade bort till för att vara med :)
Jag höll mig lung med drickat för att inte bli för full. Fanns ingen cider så jag fick hålla mig till drinkar men de funkade de med.
Alla försökte fylla mig, men jag höll mig. Max en drink i timmen hade jag lovat mig själv och de funkade ganska bra.
Bartendern på stället fick visst ett gott öga till mig och småraggade lite, men de var inget för mig. Har ju min prins :)

folk börja droppa av runt tolv för att dra vidare, jag och tio till var kvar till sist. Typ till två. Sen tyckte birk att vi skulle till etage så jag hängde på. Gammal som gatan jäte mot dem jag gick ut med. De andra var 24 och 25. Så tant annika lekte med barna *S*
Kul hade vi iaf, dansade och dummade oss. En av tjejerna som var med ute var kalasfull och skulle jobba klockan nio dagen efter. Hon var så söt men jag undrar om hon mådde bra på söndagen *s*

Träffade en de kul folk på etage. Bland annat bamse och nippe från "förr". Har inte träffats på säkert en sju åtta år iaf så de var rikgti skoj att ses!
Sen träffade jag även på en tjej som jag verkligen avskydde innan, egentligen uatn en anledning eftersom vi båda satt i samma båt. Men nu på senaste har hon skrivit till mig här och av en slump träffade jag på henna när jag kom in. Var väldigt trevligt måste jag säga och på något sätt känns de uppfriskande att träffa någon som man egentligen  inte känner, men åndå vet så väl vem det är....

Även på Etage stanna vi tills det stängde, skulle på efterfest tillsammans med Danny och Sebastian men snubben vi skulle till stannade på BK så vi orkade inte vänta utan åkte hem. Så sex var jag hemma, somnade åtta och var uppe elva igen...

När jag kom hem fick jag mess av mitt hjärta som ville kolla att jag levde :) Sötnos! Sen när jag vaknade ringde han mig från Kina och berättade att han redan hade shoppat loss till både mig och honom som en galning redan. Tjejen i affären där han handlade hade undrat vem allt var till och när han sa att de var till "samma tjej" hade hon blibit alldeles paff visst. Så man kan ju undra vad tusan han tar med hem till mig.
Sa till honom att han verkligen inte behövde handla en massa till mis. Jag e nöjd med något smycke :)

På etage var de samma kött maknad som alltid, by the way. Vart man än går har man händer på häcken, folk som försöker någt utan att ensha sagt hej först. De som sliskraggar och berättar hur "ooootrooooooligt vacker och het" man är...
Jag brukar finna detta slibbigt, men ändå på något sätt gillar man ju uppmärksameheten.
Men nu fick jag bara panik på alla slibo där fanns och önskade att jag var med E.
Istället tog jag en av mina arbetskamrater till hjälp den störta delen av tiden och gömde mig bakom  eller dansa intill för att de skulle fatta att de var kört. För ord hjälper ju knappast.

Nu e de tid för en dusch, kom nyss hem från ett två timmas pass på gymmet.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej gumman.

Du...vad sägs om en fika nån gång?Kram

2009-12-16 @ 12:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0