Inventeringsnattjobb

I tisdags var de bak hos mormor och där var micke, wille och sandra också. Hade en jättemysig förmiddag med en massa bus och sen fixade jag och mormor med den först delen av baket innan det var sömn för mig inför nattjobbet.


Vackra Wille och vackra lillebror.


Kunde tack och lov sova två och en halv timme så man kunde orka med lite... Sen kom jag till jobb och där var MASSVIS av tyskar som skulle inventera åt oss. Och det vi skulle göra var att kontrollräkna och göra stickprov på deras räkningar. Tiden gick fort som fan vilket jag inte trodde innan.
Två var de klart och alla utom gruppledare och assistenter gick hem.. Och vi fick vänta i en timme på nya kontrollistor. Skojja om jag var trött och grinig! Alla garvade åt mig för jag var så grinig och satt upp och sov i princip! Men sen vände det och jag blev så övertrött och superpigg istället...

Hade sjukt kul iaf de sista timmarna, bara dummade oss och hittade på skit.
Körde sandra hem klockan sex så jag kom inte i säng från sju...Och halv tio var jag vaken igen.
Eddie ringde och tyckte jag skulle komma över och sova där.
- men hjärtat jag e ju inte trött..
-du somnar alltid med mig, de vet du.

Och jodå. Annika somnade när jag kröp in i hans famn. Två timmar till.
Sen var de bak hos mormor.Och Eddie blev galen i hennes pepparkakor, precis som alla blivit förr! Hade mysigt där i några timmar. Mormor och Eddie pratade mest hela tiden och vi bestämde julafton. Blir jag, Eddie och mormor bara och jag längtar verkligen! En lung, mysig julafton med mina hjärtan!

Efter mormor tog jag och Eddie en promenad ner till mobilia så jag kunde handla lite julklappar, fotopapper och nya örhängen till mig själv. Örhängen är min DROG. Jag skulle lite löst tippa på att jag en omkring en 100 stycken, om inte mer. Och ändå får jag aldrig nog av att köpa nya :)

Promenad hem, glass, pepparkakor och mys i soffan. Mest glass för herr "jag-äter-som-en-häst-men-är-alltid-lika-vältränad-och-blir-aldrig-tjock".

Somnade gott vis tio, helt jäkla död :) Men jag vända tillbaka på dygnet snabbt som attans iaf så de var skönt eftersom man skulle tillbaka på jobb som vanligt idag med.

Pratade nyss med jenny gällande helgen. Barnvakt är fixat, men inte hundvakt. Och hunden kan inte var ensam än eftersom hon ylar. (har bara haft henne nån månad). Någon som vill ställa upp?
Ja jag håller mina tummar för att de löser sig, för då blir de klackarna i taket på riktigt efter min julfest :D

Nu e de sova som gäller för min del. Ska upp sju imorrn, träna två timmar, sen börjar jag jobba tolv och tar ut komp för att kunna komma hem och umgå lite med Eddie innan han åker till Kina på lördag. Kommer att få hem lite trevlig shopping iaf. Ska bli spännande att se vad han hittar åt mig denna gången :D

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0