Gammal vänskap

Har haft en sjukt trevlig kväll idag!
Har pratat med en gammal killkompis ett tag om att vi skulle träffas, men som alltid tar det ett tag innan det lir av eftersom man har mycket på varsitt håll.
Idag blev det iallafall äntligen av. Vi kom fram till att vi inte har umgåtts på en sisådär sex år, galet vad tiden springer iväg för en! Visst har vi setts ute och liknande, men sist vi sågs live var på sveriges match nere på mölleplatsen förrförra sommaren.

Men när vi träffades nu så kändes det ändå på något sätt som det var igår, fast det hunnit hända så mycket för oss båda. Vi pratade som om inget hade hänt och skrattade så tårarna sprutade åt gamla minnen. Insåg att vi blivit vuxna och fått himla bra liv båda två. 
Han har blivit pappa och allt. Lilla Rogge som pappa, det visste jag ju visserligen innan men nu pratade vi mer ingående om det och det var riktigt kul att höra!
Tyvärr sprang tiden iväg alldeles för fort, innan jag visste ordet av hade det gått en två och en halvtimme och jag hade överskridit min parkering med en halvtimme, så de var bara att tacka för mig.


Fast hade jag inte haft parkeringen att tänka på hade vi nog kunnat sitta kvar och snacka i någon timme till..
Måste säga att det är underbart att träffa någon som man känt för så längesedan och som så väl vet vem man var då och som fortfarande känner en och kan skratta med en.

Samtidigt känns det väldigt märkligt att tiden gått så fort. Vi lärde känna varandra när vi var 16. Det är 11 år sedan! Var i hela friden blev de elva åren av? Hur i hela friden hann jag bli 27 år gammal? Jag minns den tiden vi umgicks som om det var igår. Vi hittade på så mycket skit tillsammans. Jag, Skummis, Jenny och alla grabbarna.

Alla triangeldraman som pågick, allt supande, alla fester, alla skratt, bråk och roliga minnen. Allt skit jag hittade på framför allt, och Rogge var ju inte sen att påminna mig om detta.
Nästan så jag fick skuldkänslor.
-"Jag får fan bikta mig i ett år framöver om jag ska få förlåtelse för allt jag gjort" skrattade jag.
-"Ah du hade dina stunder men däremellan var du hur go som helst"
Jo tack, däremellan :-D

Överenskommelsen var iallafall att vi inte tänker låta det gå lika lång tid till nästa gång vi träffas. Han har funderat på att dra ihop en liten "oldies"träff med alla som umgicks på den tiden och dehade varit så kul att träffa alla. Visserligen har jag en sporadisk kontakt fortfarande med någon, men att ses en kväll som om de inte gått någon tid sedan sist hade varit så sjukt kul. Speciellt om lilla skummisen hade kunnat följa med också, jenny finns ju dock inte med i bilden alls längre för någon av oss...

Nej hemmafruar och kudden.
Natti natti!

Kommentarer
Postat av: J

Hej.

Du vet vem jag e och jag vet vem du e.

Måste säga att jag faktiskt beundrar dig. Ser upp till dig. Trodde aldrig jag skulle höramig sjlv säga de (eller ja, skriva), men ditt liv verkar vara perfekt, och ja..mitt är väl långt därifrån. Läser din blogg varje dag, och hoppas på nya inlägg, då jag får livskraft från ditt skrivande. De finns hopp för mig oxå. Hade vi inte haft våra gsmla dispyter, så känner jag fan asså..det hade varit kul att få träffa dig. Du verkar vara en bra vän, och människa.

Som sagt. Avundar ditt liv, så de gör ont i mig.

2009-12-03 @ 12:21:19
Postat av: J

Ja. Det är jag. :-/

2009-12-04 @ 20:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0