Fredag snart!

Då var de snart fredag igen.
Var de inte fredag nyss och vi satte oss i bilden för att åka till Götet? Hur i hela friden kan tiden gå så obamhärtigt fort? Vart tar tiden vägen? Jag e snart 27. Var jag inte 18 nyss? Flyttade jag inte nyss hemifrån? De känns så nära men ändå så långt borta! Åren som gått är fyllda med massvis av minnen, bra som dåliga och när jag tänker tilbaka på allt som hänt så inser jag att de inte är kontigt att de snart gått 9 år sedan min 18års dag.
Men i nästa andetag kan jag minnas det som om det var igår.

Gymnasiet, alla party, grabbarna, skummisen, ayia napa, hemmafesterna, studenten, fotbollen, vännerna, familjen, djuren, allt som kom och gick. Det som fortfarande finns kvar.


Jag kan ibland längta tilbaka något kopiöst. Bara för att få ha den där friheten igen. Den ansvarslösa friheten där man kunde leva livet som man ville. Visst jobbade jag, abslout. men jag bodde trots allt hemma fortfarande.
Alla sömnlösa nätter med jobb direkt efter.

Samtidigt skulle jag inte vilja göra om alla de dära åren igen. Jag vill vara där jag är nu som den jag är nu. Med all den erfarenhet och kunskap jag besitter. Allt som alla år har gett den.
Åren har format mig till den jag är idag. Någon jag är väldigt stolt över att vara.

Någon som har skinn på näsan, är frispråkig och öppen, med stark integritet utan ett uns av naivitet. Någon som vet vad hon vill göra med sitt liv och som tar för sig för att komma dit hon vill. Någon som inte rättar in sig i det ledet andra vill att hon ska vara, utan är sig själv i alla lägen, även om det delvis kan innebära avundsjuka och hat från andras sida. Någon som hellre är hatad för den hon är, än älskad för något hon inte är.
Som står på egna ben och gö de jävligt bra. Som har ett starlt självförtroende på alla plan. Inte bara innebärande utseendet, utan framför allt vad jag kan göra, vad jag vill göra.


Har inte sällan fått höra "du är som en kille"
Well, det är en komplimang för mig för tjejer är till stor del en bunte skitsnackande dynghögar som sticker varandra i ryggen till höger och vänster och det vill jag inte vara en del av.
Sen att jag inte är somen kille i stil och utseende, det är en annan femma.

Oj.Hur yrande jag ut på detta nu? När jag egentligen bara började med att det snart var fredag?

Fredag just de ja. Imorgon ska de bli dejt med Patrik efter träningen och en hade jag planerat att sova ut på lördagen. Inte för att de kommer att bli så för jag vet inte hur man sover längre... Att börja tidigt varje morron gör att kroppen är inställd på att vakna tidigt.

lördagen bjuder på hårdträning, förhoppningsvis ett trevligt möte i stan och sen ska jag passa herr Wille tillsammans med Eddie. Laga lite god mat (canneloni I think), antagligen se en bra film och mysa med Willisen och käka choklaaaad!
Blev inget av den varan förra lördagen eftersom jag fixade tänderna och då fick man visst inte äta choklad efteråt, så de fick allt vara och ge plats för yoghurt istället *s*..

Söndagen håller vi tummarna för fint väder så att vi kan hitta på ngt trevligt. Annars blir de hårdtrning den dagen med.

Kan ju ta och berätta att Eddie DÖDADE mina biceps i söndags. Jag var lam den dagen. Hade ont på måndagen, kunde knappt röra mina armar på tisdagen, onsdagen var de som vanlig värk och idag har jag FORTFARANDE ont.
Den typen av träningsvärk kan jag inte minnas sist jag hade. och jag fullkomligt ÄLSKAR de!!!
Är så de ska kännas när man tränat. kanske inte varje gång då för då hade man gått och haft ont konstant ju.The wonderful me

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad mysig och söt du är på bilden. Håller med om att tiden går fort, önskar bara jag hade de självförtroendet du har.

2009-08-14 @ 09:32:40
Postat av: Anonym

Tror du är liten och osäker i dig själv. Därför du måste berätta om ditt självförtroende

2009-08-14 @ 11:25:03
Postat av: Anonym

Ja, tror det samma. Hon tjatar varje inlägg om hur smart, klok, vacker, bäst, underbarst, snyggast kropp, perfekta livet, och att alla andra tycker hon är smal, snygg, smart, bäst, perfekt..osv osv osv osv osv. Herregud man börjar tröttna på att läsa om hennes inbillade "perfektion" Kan du lägga ner den biten nu där du försöker övertala alla och konsentrera dig på reality istället?

2009-08-17 @ 11:39:03
Postat av: Annie

I mina ögon är jag och mitt liv underbart. Borde folk inte tycka det är bra att någon älskar sig själv i ett samhälle där folk svälter sig och hatar sig själv? Jag har mina dagar med där jag känner mig tjock, hatar finnen på kinden eller avskyr min häck för att inga jeans sitter åt om den. Jag stressar för mycket och magen gör uppror. Men de skriver jag också om! Det är bara det att ni bara lägger märke till när jag skriver hur bra allt är. På de stora hela är dock allt bra och jag lägger min energi på de positiva, inte de negativa. Och gällande verklighet, kolla med de som känner mig, detta är jag som älskar mig själv på detta sätt och som är nöjd med mig, bara lite slutkörd ibland :)

2009-08-17 @ 22:19:46
URL: http://annie82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0